• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: Zejména tu hamižnost bych tipovala hodně vysoko. A chamtivost? To je otázka. Jsou lidé, lteří utratí tisíce za cigára a alkohol a když mají dětem koupit boty, tak zamíří do sekáče.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SHEEN:
    V prvním odstavci jsem řekla, že takových lidí je většina - my, co to neděláme, jsme vlastně výjimky. To mi přijde realistické dost :)

    Pokud jde o mou snahu vysvětlit si to šílenství a najít pochopení, tam jsem možná naivní, pravda.
    Ty tedy myslíš, že hlavně jde o hamižnost a chamtivost lidí?
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: Obávám se, že v této věci jsem mnohem větší realista nežli ty. Už dávno se nedomnívám, že člověk vyhledávající tyto slevy patří do skupiny, kterou ty uvádíš. ... Stačí jen pohlédnout na davy důchodců nakupujících 10 kg banánů či městské paničky přehrabující se v sekáči.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    STEPNI_VLK:
    Myslím, že je zajímavé si uvědomit, že vlastně je to naopak.
    Totiž, pokud by platilo, že normální je chování většiny, pak jsi Ty ten, kdo neodpovídá trendu a je tedy vlastně nebezpečně výstřední.

    Zároveň - když se do toho vmýšlím - musí být člověk, který se vrhá za nabídkami slev, pod strašlivým tlakem. Pravděpodobně je pro něj nemožné si určitou věc za normálních okolností koupit, přičemž ještě může mít doma někoho (př. dítě), které velice touží po vlastnictví oné věci.
    Pak lze chápat i to davové šílenství, přestože svým projevem je vlastně především odporné.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    ... Tak jsem si představila, jak asi bude vypadat ikonka Stepniho vlka poté poslední kapce. :-)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    shledni film, bude to posledni kapka, nebudes mi verit ale skoro sem u toho brecel
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ANDY_WARHOL: slyšel jsem toho o něm spoustu, ale neviděl.. ale to nehraje roli. abych pravdu řekl, mě podobné věci nikdy nepřestanou překvapovat - tohle máme asi každý hozené tak trochu jinak..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    stepni vlk> ty si urcite nevidel film cesky sen, od te doby uz me podobne veci neprekvapuji
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Lidé se v Tesku bili o levné fotoaparáty

    a někdy mne tak po přečtení obdobných článků napadá, s kýmže to vlastně na té zeměkouli žiju..
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: Ostatne na tohl ebys mela mit konzultace s nejakym vyucujicim v ramci bakalarske prace, takze by te mel v cas upozornit, ze to ci ono s emu zda neprilis dobre.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SHEEN: Nevadí, nejsem stejně typ vědce, nakonec mě to znechutilo jenom kapku a zároveň jsem i pochopila, že některé věci jsem měla opravdu podložit lépe.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: Zaver bych teda ja osobne nechala na tom, kdo to pise. Ale to je zase vec naseho priblblyho skolstvi, kde jeste stale projeveni vlastniho nazoru je silne nezadouci, protoze preci student je ten blbej.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SHEEN: To je pravda.
    Z dnešního pohledu to chápu, když jsem ji psala, vadilo mi to, vymyslela jsem si vlastní závěry a bylo mi to vytknuto :-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Pokud vim, tak bakalarsky prace jsou vicemene sesbirane z jinych praci, jakesi prehledy. Je to dano tim, ze soucasti bakalarskyho studia jeste vlastni vyzkum nebyva.
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: :-)))) ja nic, ja fletnistka:-]]]
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LALINA: hm, a tak kolik už máš sesbíraných titulů, ty "básnířko"? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANDY_WARHOL: ono vubec dneska uz se jen opisuje opsane, shromazduje shromazdene, delaji se soubory souboru a vybory vyboru,,, s inetem a fulltgextem se dneska studuje jedna basen, chichi:--)))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ANDY_WARHOL: teď si nejsem jistý, ale snad by to i šlo i u bakalářky, resp. závěrečné práce.. ale moc se mi do toho nechce.. je to mnohem mnohem náročnější než přehledová studie.. ale možná, že bych to mohl zkusit až se budu rozhodovat pro bakalářku do psychologie.. ještě uvidím. ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    stepni vlk: jenom dotaz, ty nemuzes delat zavercnou praci jako svuj vlastni vyzkum ? to by bylo lepsi nez vypisky z knih ne ? nejak mi uchazi smysl toho ze se prace ma delat jenom kdyz je k tomu literatura, jak se pak vymejslej nove veci ?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KRULDA: každá nová věc, která se teprve etabluje na "trhu" identity působí jako blbost.. teprve čas ukáže, zda-li to u toho i zůstane nebo se z toho stane skutečná komodita, kterou budou volit a s níž se budou ztotožňovat lidé, jimž bude vyhovovat..

    btw to téma už jsem, bohužel, opustil.. zjistil jsem, že se zatím v odborné litaretuře nevyskytuje a tím pádem jako adept na bakaláře nemůžu dělat nic, neb přehledovou studii bez literatury jaksi neuskutečníte. :) ale ono to pár let počká a pak se do toho pustím zase.. ;)

    a jestli se chceš dozvědět něco bližšího, pak doporučuju následující odkazy:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam