NATASHA: ale pochop: ode me slovo problem neslysi..ode me ho neslysi nikod... co je na cely veci kuriozni je to, ze ja nemam problem, ale lidem to pijde divny a hledaji a vyrabeji mi problemy...ja proste mamce rikam, ja jde zivota a co zrovna resim a jak se cejtim a ona kdoviproc kdyz se zrovna necejtim emericky, ma dojem, ze mam problem... tuhle v klubu, kterej se vyslovene jmenuje "jsem singler a bavi me to" porad nekdo snazil preesvedcit, ze mam problem a dodaval porad nejaky osvedceny rady...to je proste legracni fenomen, ale nejak uz jsem se s tim porovnala..kdyz budu chtit mit od lidi pokoj a aby do me nehustili rady a napady, jak vyresit moje PROBLEMY, proste jim nejakej peknej , vykrmenej, nalestenej a u(po)chopitelnej predhodim a hotovo:-)
a uz bychom se tedyy mohli zacit povidat o necm jinym, nez o me, ne? abyste nahodou nezacali generovat "Laliny problemy", hehehe.
ostatne ja vim, ze postoj "nemam probelm" je provokativni a asi vybizi k nevire a poderzeni a je to svym zpusobem jen heslo a ne uplne pravdivy..jisteze mam mnoho temat k reseni a projiti skrze ruzny lekce testy a zkousky, ale o tom se mi psat nechce.. na to tenhleten klub neni.
tady se budeme stourat:-]]] teda v kravinach..ja jsem bud bejk nebo tygrice, takze ve me se tu stourat nebude:-)