• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ale jo, jen mě pobavilo to zosobnění života.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: To se ti ještě nestalo, že s emůžeš přetrhnout, ale je ti to úplně k ničemu? :-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    "on ten život jaksi nic"

    :---p
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    SNOP: To je totiž tak, že někdo prostě má ten život obyčejný, třeba si v té době prostě nemůže vybrat jiný a tak se utápí ve snech o tom, jaký pestrý život by chtěl a pořád na tom lpí, že takový život chce a on ten život jaksi nic, nereaguje na to a předkládá mu běžné starosti a radosti, kterých si takový člověk neváží. Tak se zbytečně trápí, prestože by mohl v tom svém obyčejném životě najít spoustu krásných věcí, kdyby neměl hlavu někde v oblacích.
    SNOP
    SNOP --- ---
    SHEEN: To nechapu... to je presne, proc na tom lpet, ne?
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    SETEC: Možná to bude znít divně, ale ono je někdy taky třeba nelpět na té pestrosti a umět přožít právě to každodenní jakoby to tu bylo poprvé naposledy.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SETEC: Sám se život neudělá :) To zajímavé....tak především člověk musí mít chuť vůbec něco zajímavého prožívat...a pak to usnadnit spoluprací. Iniciativou.
    A neztratit dětský úžas! Velmi důležité.
    DAW
    DAW --- ---
    SETEC: Vsak prave taky ze svoji zkusenosti vychazim. Kdyz jsem se ja choval neohleduplne, utocne sobecky, delal jsem to proto, ze jsem predevsim nemel rad sam sebe.. ne ty ostatni.
    SETEC
    SETEC --- ---
    NATASHA: Pro me je treba zajimave to ze nekteri lide ziji kazdodenosti a par lidi zije tak ze si dokazi vytvorit pestry zajimavy nerutinny zivot. Asi je to otazka schopnosti snit a dokazat sny vyplnit. Nekdo se necha jen "unest" kazdodenni povinnosti a na sny zapomene a splachne ho cas do koryta relativne bezvyznamneho zivota. Ale to uz je spis s odkazem na to co jsem napsal 9:44:13 14.6.2006
    SETEC
    SETEC --- ---
    DAW: Predstav si ze se nekdo diva na tvoje chovani a klade si tu samou otazku, kazdy mame nejaky pohled na svet, kazdy se nejak snazime prezit nejakym stylem a na nejake urovni - a to urcuje nase priority.
    SETEC
    SETEC --- ---
    NATASHA: Nekteri lide zustavaji u prologu cely zivot. :) A je par vyvolenych kteri dokazi ovlivnit narody po nekolik generaci.

    EVA_
    EVA_ --- ---
    NATASHA: Jo, to mas recht.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Nemyslím, že to musí být takovej průser - pokud si přitom zachováš schopnost "tam a zase zpátky", tj. vysunout se do teoretikého bádání a pak se zase navléknout do teď a tady.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Asi moc premejslime. Jak se zacne clovek rejpat ve smyslu a v tom, jestli ma, nebo nema rad sebe, nebo druhe, tak ma h...co delat a je v p...i.:-) Rekla bych. U me to tak je doslova.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vzhledem k tomu, jak těžký je život, pokud člověk sám sebe rád nemá a nenachází v každodennosti smysl, řekla bych, že minimálně s tím nemají problém. To zřejmě vyplývá z nemožnosti srovnání.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    DAW: Vubec o tom nepremysleji.:-) Pokud vim.
    DAW
    DAW --- ---
    Napada me otazka: Mohou ti lide vlastne vubec mit radi svuj zivot? Mohou mit radi sami sebe a to, co delaji?
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    EVA_: To je pravda, ohleduplnost (na jejíž nedostatek si stále stěžujeme) vlastně vnímáme jako přirozenou součást života - počítáme s ní.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Kdyz jsme u ty kulturni tradice a nadprirozenosti altruismu ... Staci chvili delat s Cinanama a clovek na vlstni kuzi pozna, ze tam, kde v dusledku prelidneni lidskej zivot neznamena nic, neni moc prostoru pro uctu k nemu. A nikdo si moc nelame hlavu nad tim, jestli cestou nekoho zaslapl, nebo jestli zamestnanci maji masky proti prachu...
    V Koreji vas treba pusteji v metru sednout, kdyz ste bili - chteji se ukazat jako naramne milej narod (tehotna Korejka, nebo babka moc sanci nema), ale Cinanum je sumak i to, jak vypadaji. Ty neskrejvaj lautr nic.:-)))
    My se tu asi mame fakt naramne dobre.
    Hm...
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    NATASHA: To je pravda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam