NATASHA: to chce se poktávat s lidmi, co mají stejný nebo podobný proud. Něco jako chuť a vůni duše (ačkoliv je tam někde uvnitř vnímatelná i pohybová složka, proto proud). No a pak dále, buď být navenek ok i jako osobnost a nebo to vydržet do doby, než se tyhle proudy / řeky duší obou bytostí dostatečně prolnou, aby každý zvlášť mohl dávat z toho svého bez překážek do toho společného nebo rovnou tomu druhému.
Časem ve společném prolnutí ty proudy navíc sílí, jsou více vnímatelné a tím spíš dokážou zpětně vyživovat city a mít i jiné implikace. Třeba dodávat energii v obligátní situaci - nepovrchní prožívání nebo projevování citů v době, kdy na něj z psychologického hlediska není energie ani chuť - naštvanost, blbá nálada, probuzení se lev(n)ou nohou...
Jak to dělají lidé jiných kmenů než je ten můj nevím. Dlouhou dobu jsem si myslel, že tohle je jediný možný způsob, akorát se liší chutě a vůně duší a k nim poplatné osobnostní hodnoty / projevy. Netvrdím, že to jinak nejde, akorát o tom doteď nevím a nikdo mi něco jiného neukázal. A vzhledem k tomu, že tyhle fenomény ne každý potřebuje vidět a hloubat k nim a taky si může žít spokojeně (a jinak než já) a šťastně, tak se od takových lidí tu podstatu třeba ani přirozeně nedozvím.