• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMAZ4Kolky, ATV, QUAD a tak dále... quadařina těžká špína!!!
    SKOOBY23
    SKOOBY23 --- ---
    Ahoj lidičky......tak jsem tu mezi Vámi taktéž.... :) Po těch šílených "Číňanech" jsem po dlouhé rozvaze skončil u tohoto... Dinli Centhor2 800 evolution (Taiwan) Neúnavnej pracant a 100km/h před úpravou bohatě postačí!! Taková X6 si vedle toho nemůže ani stoupnout...jsem nadmíru spokojen.
    ALLEKTO
    ALLEKTO --- ---
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    Bazar Access Max 5 400 Čtyřkolky | Bazar čtyřkolek na Quadmania.cz
    http://www.quadmania.cz/bazar-ctyrkolky/ctyrkolky/access/access-max-5-400/access-max-5-400-4498.html
    Zapomněl jsem tam dát odkaz, já hlava děravá.
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    NIS: No a co bys řekl na Acces Max. Teď jsem na to četl recenzi. Je to Taiwan a za slušnou cenu. Na řádění by mohla být dobrá. Ale nechce se mi o tom dál študovat, protože já momentálně nemám na kolku penízky, takže to bude muset u mě pár let počkat. Musím si půjčovat od kamarádů.
    NIS
    NIS --- ---
    ok dik, vypada to ze budu muset jeste o par let vic setrit
    WOSKI
    WOSKI --- ---
    NIS:
    no do 50 tis asi nic rozumne nekupis, jedine cinu a to sa treba vela starat aby to rozumne jazdile, do 100 tis je tiez problem kupit nejakeho pracanta, a ked pises ze chcete jazdit vo dvojici, tak na sportke to nieje moc pohodlne, do tych sto tisic mozno jazdeny taiwanec, ale zas vies ako to je z jazdenymi :)... skus mrknut toto forum, tam sa taketo veci uz viackrat riesili a budu ti tam vediet poradit viac, ja niesom v tomto az taky skuseny: www.quad-forum.sk
    NIS
    NIS --- ---
    WOSKI: hmmm jelikoz zrovna nemam 140k po kapsach, co z Taiwanu by jsi mi doporucil? ja nejsem moc narocnej. staci mi projet quad jednou za 14 dni s tim, ze ho budu muset horko tezko dostat na chatu.. nejvic bych ocenil, kdyby se to chovalo jako sekacka na travu - jenom jedna klavesa a to je PLYN. ale zase s nim nebudu jezdit moc casto (nejsem zadny downhill capek co to krosi kazdy druhy den). rad bych se vesel do sta tisic.. mozna i do padesati, ale jsem ochotny urojit slzu a dat do toho vic penez.
    NIS
    NIS --- ---
    čínu mrdat za to že zaměstnávaj v nelidských podmínkách děcka
    ameriku mrdat za to že Yes we can
    Taiwan zní dobře, neutrální země ;)
    mrknu na gladiatora a riadne ho prostuduju a myslim, ze se mi bude libit
    WOSKI
    WOSKI --- ---
    NIS: no ako to popisujes, tak by som povedal ze nejakeho pracanta 4x4, ak do toho nechces extra moc investovat tak nejaky taiwan (cinu by som moc neodporucal, aj ked sam som par rokov az do dnes na cine jazdil), nieco ako gladiator x5, pripadne x6, ak by si chcel nieco drahsie tak nejake japonske, pripadne americe (napr kawasaki bruteforce, suzuki kingquad a pod)
    NIS
    NIS --- ---
    WOSKI: na to, akozto laik mozem povedat iba, pekna barva a vyzera to naozaj hezky

    Lidi, jelikoz vy tu jste vsichni vetsi znalci nez ja, a ja jsem lina ves, co neumi cist, ani hledat, ani porovnavat recenze etc.. tak bych se na obratil na nekoho z vas, kdo mi doporuci nejaky solidni model ctyrkolky.. s tim, ze bych vam tu vyblil moje "sny" a vy by jste mi jednim slovem rekli "honda" nebo "120 ti bude stacit"...

    potrebuju quad do prirody, neco s SPZkou a abych tam mohl posadit dalsiho cloveka, nejlepe abych na to mohl primontovat i poradny suplik, kde narvu fotak etc.. nepotrebuju quad co jezdi 160km/h, spis hledam neco, s cim budu moct vyjet do poradneho zabahneneho kopce, takze i neco, co se neboji vody.. finance tradicne nejsou uplne nekonecne, takze cim min tim lip, ale zase to nechci za rok prodat, protoze to bude uplne na sracku.. beru to jako dlouhodobou investici, kterou si vychutnam jeste ranec let po tom, co si to koupim.. spolu se ctyrkolakem chci koupit jeste vozik za karu, at to muzu presouvat, ale rad bych s tim vjel i na silnici a nekam dojel.. co by jste mi doporucili? popripade, je tu nejaky takovy posuk jako ja, a jestli jo, co sis koupil?
    WOSKI
    WOSKI --- ---
    tak som dnes osedlal konecne japonca, co nato poviete?
    WOSKI
    WOSKI --- ---
    hosi, dneska nocna jazda na stvorkolkach, v tme po lese, proste krasa, kazdemu odporucam skusit ;)
    CORALIN
    CORALIN --- ---
    ID: onpeterson



    MARKONE
    MARKONE --- ---
    JACOBO22: auto kelly :))
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Jsem asi před rokem slíbil, že nafotím tu naši :)

    TOMAZ
    TOMAZ --- ---
    To asi jo, ale zdá se mi že zrovna teď jdou ceny fakt dost dolů. Lidi nemají peníze a tak prodávají co můžou. Koukni třeba na bazos.cz Jde pořídit vážně hodně muziky za málo peněz!:-)
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    THE_ID: Jo, na tom něco bude.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    THE_ID: Aha, no tak lepší prodat, než si ji nechat ukrást :)

    Každopádně s autama je to tak, že je lepší ho prodat na podzim. Přes zimu prý ztrácí cenu. Čtyřkolky by na tom mohly bejt stejně. Ačkoliv v zimě se s nima moc nejezdí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam