• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .

jezdíte taxi ? - kontakty, informace - za kolik, s kým, odkud kam . . .

Kdo, kde a za kolik: :-) PS: asi ideální v případě kontaktu přihlásit se pod heslem "Nyx" :-)
    Praha:

MATES_ : tel: +420 603 284 596 Obvykle: Po-Ct+Ne 17/19 - 00/01, PA 19 - 05/07, SO 15/16-05/06 Cena: 30/19/6 - Seat Leon, červený 08

NYEMI : zrusila auto tak nekdy priste.. :-)

NOSPAM : tel: +420 731 669 212 Kladno a prilehle okoli mozno pres den (na letisti behem 15. minut) jinak Praha 20:00-6:00 Cena: 19/40/6 - Zluty Superb2

VASCO : tel: nejezdi nejcasteji Zizkov a Modrany, Obvykle: Po-Ct+Ne 18 - 00, Pa+So 18 - 06 Cena: 30/15/0 Nezvedá-li nemůže mluvit. Nedostupný = nejezdi - červený MB Vito (6 pasazeru + ridic, konferencni stolek), cargo taxi po predchozi domluve mozna
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NYEMI: po 3,5 km už se tedy vyplatí jet s http://www.nejlevnejsitaxi.cz/ (s tím, že s jejich šoférama se dá dohodnout i individuální cena)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nekdo mi rikal, ze jezdi taxikama od dispecinku, ktery jsou pristaveny na objednavku, a stoji sedmnact za kilak. Uz ale nezminil, kolik je nastup a cekacka. Ja jezdim za 20 nastup, 20 kilak a 5 cekani.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NYEMI: co znamená "o něco nižší, než běžné" ? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Uspesne jsem zacala taxikarit, takze jestli me s tim nevyhodite. hodim si sem malou reklamu.

Nyetaxi
    Nejlip si me muzete volat mezi osmou hodinou vecerni az sedmou hodinou ranni, ale muzete zkusit zavolat kdykoliv a muzu byt zrovna volna.
    Auto mam velky, takze je i moznost ruznych stehovani, ceny o neco nizsi nez bezne.
    +420 777036870
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Nevíte, kdo všechno jezdí žlutejma taxíkama? Vim je o áčkách. Včera sem v jednom zapomněl peněženku.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TACHIBANA_UKYO: 15 za kilák je hodně super :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TACHIBANA_UKYO: tak to asi bude nástupní taxou, jinak si to nedovedu přestavit ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TACHIBANA_UKYO: Jo, za tak nízký ceny jako s nima jsem ještě nejel, mimo to se dá dohodnout s řidičema i předem na konkrétních cenách za určitou cestu ..

T_MAX
    T_MAX --- ---
    TACHIBANA_UKYO: kolik si účtovali jako nástupní poplatek?

jinak já nedávno jel asi 3x s http://www.nejlevnejsitaxi.cz/ a bezva - auto přistavený za 5 minut, ceny slušný, auta čistý a řidiči príma ..
    VASCO
    VASCO --- ---
    TACHIBANA_UKYO: mhh nezname a radi pozname.. ale chtelo by to kontakt...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    VASCO: teď jsem ti párkrát volal, ale telefon je vypnutej .l. potřebuju předem domluvit dvě cesty na středu 9.12.2009
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    PITCHWIK: Nákej chytrej!
    Kdybych ti o nich neřekla,tak víš kulový...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KAREN: To nepochybně .. každopádně říkali, že cenu vždycky stanoví dispečer při telefonátu - to mi přijde hodně férový ..
    KAREN
    KAREN --- ---
    T_MAX: .) no skoro by bylo lepsi, kdyby to tam takhle meli napsany, ne?;) takze vzdycky +50 za prekrocenou zonu, ok)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KAREN: takže líná huba, holý neštěstí - funguje to tak, že pokud jedeš například z vokovic do štěrbohol, tak jedeš z červený přes centrum = 200 plus 50 za každou zónu, kterou křížíš = +100 ... celkem tedy 300

Pokud jedeš z centra kamkoliv, tak je to jasný ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KAREN: Taky mi to dumák nebere :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    T_MAX: ja z toho mam pocit, ze pocitaj, ze lidi jezdej z centra neboco... nebo se to mezi tema zonama nak odcita? neviim;/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PITCHWIK: Stejně jak KAREN: Jak prosimtebe funguje ten ceník? :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    napodobne, vasco je v pohode a celkem levnej, a kdyz slusne poprosite, vezme vas az do zbuzan :)
    WEE
    WEE --- ---
    přidávám pozitivní reference na ID VASCO :)
    VASCO
    VASCO --- ---
    PITCHWIK: to bych byl sam proti sobe kdybych natahoval lidi... pac spokojenej cestujici se vzdy rad znovu ozve :)

ps: hlavne ctim nastupni domluvu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam