• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .

jezdíte taxi ? - kontakty, informace - za kolik, s kým, odkud kam . . .

Kdo, kde a za kolik: :-) PS: asi ideální v případě kontaktu přihlásit se pod heslem "Nyx" :-)
    Praha:

MATES_ : tel: +420 603 284 596 Obvykle: Po-Ct+Ne 17/19 - 00/01, PA 19 - 05/07, SO 15/16-05/06 Cena: 30/19/6 - Seat Leon, červený 08

NYEMI : zrusila auto tak nekdy priste.. :-)

NOSPAM : tel: +420 731 669 212 Kladno a prilehle okoli mozno pres den (na letisti behem 15. minut) jinak Praha 20:00-6:00 Cena: 19/40/6 - Zluty Superb2

VASCO : tel: nejezdi nejcasteji Zizkov a Modrany, Obvykle: Po-Ct+Ne 18 - 00, Pa+So 18 - 06 Cena: 30/15/0 Nezvedá-li nemůže mluvit. Nedostupný = nejezdi - červený MB Vito (6 pasazeru + ridic, konferencni stolek), cargo taxi po predchozi domluve mozna
    rozbalit záhlaví
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Jo, nejaky experti jsou skutecne... experti. Divim se, jak si k takovym sprostym lidem muze nekdo do toho auta sednout. Ja skutene rejzuju z toho, ze jsem holka, a teda navic k tomu nemam strach jich par koupit, protoze verim, ze jich par vratim. Mne do kouli nikdo neprasti.

NOSPAM: No, to jsou mi novinky. Cerveny jako od krve lidi, co smetu? Protoze jinak je modry. A jednu ochranku uz jsem taky zazila, u Akropole, a ten pan odchazel s omluvami, at se tam prijdu postavit, az tam "ty nervozni kluci nebudou" :)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: tak už vím že tvé Volvo má červenou barvu a že v svých zákaznících nechává nesmazatelné dojem :-)) Ps: hmm jo naposled si pozvali ochranku podniku že prej jim platej. Nějak ale nebyl cas se dohadovat bo mi došel kšeft na drát..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSPAM: Ja prudicum pravidelne rikam. "Co s tim udelate pane? Date mi pres drzku? Tak prosim, posluzte si." Vetsinou pak brblaj a odejdou.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    No to je duvod proc ho ty na staflu poslou nekam...

PS: peknej vopruz.. kamkoliv si stoupne jeden v praze s kloboukem tak drive ci pozdeji prijde nejakej prudic.. :-/
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    No jo, to i snadno uverim.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Když občas to je fakt těžký. Jako ještě snesu, když si mne odmávne člověk a chce fakt popovézt kousek (kolega má asi 350 metrů :oD) .. ale když si někdo z dolní části Václaváku zavolá přes dispečink auto a chce na IPák, tak se pak nemůže divit, že ten řidič není nadšenej.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    MATES_: o tom žádná...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Vsechno je to o tom, bejt na sebe mily a slusny.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    HIMLHERGOT: Je an není. Záleží na situaci. Každopádně když mi do auta nakoukne arogantní frajírek, kterej řekne "Šefe za dvě kila na Prosek .. dobřý ne" .. tak nemám důvod mu sundavat cca kilo z magistrátní sazby :o).
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Huh ... cajti maj ještě Felicie .. to snad ne .. bych čekal, že už se všech zbavili :o).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: naja nejlepsi bylo ze jak sem byl nastvanej tak sem do nej prudil ze to tam asi je na denim poradku a ze tam asi bezne cihaj a on mi povida ze to tam je uplne bezne a ze proto tam jsou..
    Proste pomahaji a chrani.. i kdyz bych to pochopil u mestaku ale tohle byli statni 4 policajti v omlaceny bily felde..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jezisi, to je fakt zmrdovina :/
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: to mas stesti me za tech 14 dnu stavili snad 5x.. asi ridim jak ozralej.. a tedka naposled se jim povedlo me nacapat.. sidlak odkud sem se nemohl vymotat a uz po 3. dojel k stejny po.. jednosmerce (mostek cca 3m na delku a 5 na sirku..) a za ni pekne cekali az to projedu.. a cuceli na to. 1K a 1 bod :-/
    Prej mate se nekoho zeptat.. ve 2 rano? Tak prej znacene to je dobre.. ano tak skvele ze po kolecku skrz jednosmerky skoncite u vychoziho bodu.. kkt..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Co predvadej? Mne staveli jen jednou, a byli to takova ucha, ani lentilky si nevzali.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Taky vas uz zacina s.. to co policajti poslednich 14 dni predvadej?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: Ja jsem radsi mlcela, pravidelne lidem slevuju a ostatni mne za to nemaji radi.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    MATES_: neni to zas tak zcestný to s tim prosekem...
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Většinou není možné soudit celou taxislužbu podle jednoho řidiče. Existují v Praze zlatokopové, kteří jsou schopni z letiště do centra "doletět" za 2500 a není jim to trapný. Bohužel tihle "rádobytaxikáři" kazej pověst nejen ostatním taxíkům, ale i ČR obecně. Dalším problémem je nařízení MHMPo barvě vozu. Takže turista, který je zblblý z brožurek, kde píšou, že jen žluté taxíky jsou dobré ..ááááno ... vleze do Felicie, která má žlutou barvu a řídí jí novodobý pirát.
    Stejně tak na druhou stranu jsou lidi schopni naprosto zcestně doufat, že je odmávnutej taxik z ulice vezme z Vinohradský na Prosek za 200 :oD
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    BTW: teď mi človíček vyprávěl jak k nim bejmenovana taxi služba ( **A) dovezla zákazníky a účtoval si z hlaváku k ním (P7 normal tak do 200) dovezla hosta a stáhli Ho o 1500 ..
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    :-D mne pobavilo a taky jsem si vzpomel na tenhle topic...

Turista jede vzadu v taxíku a chce se na něco zeptat taxikáře. Nakloní se tedy dopředu a poklepe mu na rameno. Taxikář strašlivě zaúpí, strhne volant, odrazí se od protijedoucího autobusu na chodník a zastaví těsně před obrovskou prosklenou výlohou. Vystrašený turista se začne okamžitě omlouvat:
    "Pardon, pardon, netušil jsem, že vás takové malé poklepání může vyděsit..."
    Taxikář se na něj otočí a zařve:
    "NIKDY! Už nikdy mi tohle nedělejte!!"
    Pak se trochu rozdýchá a smířlivěji povídá:
    "Není to tak úplně vaše vina. Víte, jsem dnes první den v nové práci a předtím jsem léta jezdil s pohřebákem."
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Smluvka ani nesmí sbírat z ulice ... nehledě k tomu že smluvka ani nesmí brát platbu v hotovosti :o).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam