• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    CHARON
    CHARON --- ---
    ma nekdo zajem o praci? mam smluvni prepravu edriver.cz a obcas mi volaj lidi na taxi ja je musim odmitat neni toho nejak moc tak 3 do tydne. pokud by nekdo mel zajem muzem se domluvit. rad bych ale aby zajemce mel slusny auto. zbytek v poste diky.
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    NYEMI: Ad rejzovani z toho, ze ses holka, musim potvrdit, ze ti to jde opravdu dobre;)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: no říkal že byl dost na šrot :-) ale auto a řidicku popsal dost věrně a moc blond ridicek v starým volbu v praze nebude :-)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    No.. zatím prudil na vinohradské 47, před harley a u KFC na ip. Teda ono to je tolsteho nám.. nejslusnejší byli ty co stojej u době bollock na smíchově.. jinak srovnatelné..

Ale zatím nemám žádné vyloženě oblíbené místo kvůli kterému bych se chtěl s nějakým mentálem dohadovat :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MATES_: Jo, nejaky experti jsou skutecne... experti. Divim se, jak si k takovym sprostym lidem muze nekdo do toho auta sednout. Ja skutene rejzuju z toho, ze jsem holka, a teda navic k tomu nemam strach jich par koupit, protoze verim, ze jich par vratim. Mne do kouli nikdo neprasti.

NOSPAM: No, to jsou mi novinky. Cerveny jako od krve lidi, co smetu? Protoze jinak je modry. A jednu ochranku uz jsem taky zazila, u Akropole, a ten pan odchazel s omluvami, at se tam prijdu postavit, az tam "ty nervozni kluci nebudou" :)
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Hmm ... záleží na tom kde to je. navíc na holku si asi netroufnou. Já nedavno vyložil u "Králíka" .. a zatímco jsem si zapisoval zakázku do svého systému, tak se mi rozsvítil klobouk. Ačkoliv v tu chvíli, kdy jsem vykládal tam nikde žádnej z těch zevlů co tams távaj nebyl, tak během minuty vedle men stálo auto a řidič na mne divoce gestikuloval. Když jsem stáhnul okénko, jako co že je. Tak se vyhrnula záplava sprostých slov ať táhnu někam do .... když jsem mu odpověděl, že se snad nezblázní, tak s kvílením pneumatik popojel o dva metry dopředu a už lezl z auta aby mi to šel yvsvětlit ručně.
    Tak nevím :oD
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: tak už vím že tvé Volvo má červenou barvu a že v svých zákaznících nechává nesmazatelné dojem :-)) Ps: hmm jo naposled si pozvali ochranku podniku že prej jim platej. Nějak ale nebyl cas se dohadovat bo mi došel kšeft na drát..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSPAM: Ja prudicum pravidelne rikam. "Co s tim udelate pane? Date mi pres drzku? Tak prosim, posluzte si." Vetsinou pak brblaj a odejdou.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    No to je duvod proc ho ty na staflu poslou nekam...

PS: peknej vopruz.. kamkoliv si stoupne jeden v praze s kloboukem tak drive ci pozdeji prijde nejakej prudic.. :-/
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    No jo, to i snadno uverim.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Když občas to je fakt těžký. Jako ještě snesu, když si mne odmávne člověk a chce fakt popovézt kousek (kolega má asi 350 metrů :oD) .. ale když si někdo z dolní části Václaváku zavolá přes dispečink auto a chce na IPák, tak se pak nemůže divit, že ten řidič není nadšenej.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    MATES_: o tom žádná...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Vsechno je to o tom, bejt na sebe mily a slusny.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    HIMLHERGOT: Je an není. Záleží na situaci. Každopádně když mi do auta nakoukne arogantní frajírek, kterej řekne "Šefe za dvě kila na Prosek .. dobřý ne" .. tak nemám důvod mu sundavat cca kilo z magistrátní sazby :o).
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NOSPAM: Huh ... cajti maj ještě Felicie .. to snad ne .. bych čekal, že už se všech zbavili :o).
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: naja nejlepsi bylo ze jak sem byl nastvanej tak sem do nej prudil ze to tam asi je na denim poradku a ze tam asi bezne cihaj a on mi povida ze to tam je uplne bezne a ze proto tam jsou..
    Proste pomahaji a chrani.. i kdyz bych to pochopil u mestaku ale tohle byli statni 4 policajti v omlaceny bily felde..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jezisi, to je fakt zmrdovina :/
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: to mas stesti me za tech 14 dnu stavili snad 5x.. asi ridim jak ozralej.. a tedka naposled se jim povedlo me nacapat.. sidlak odkud sem se nemohl vymotat a uz po 3. dojel k stejny po.. jednosmerce (mostek cca 3m na delku a 5 na sirku..) a za ni pekne cekali az to projedu.. a cuceli na to. 1K a 1 bod :-/
    Prej mate se nekoho zeptat.. ve 2 rano? Tak prej znacene to je dobre.. ano tak skvele ze po kolecku skrz jednosmerky skoncite u vychoziho bodu.. kkt..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Co predvadej? Mne staveli jen jednou, a byli to takova ucha, ani lentilky si nevzali.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Taky vas uz zacina s.. to co policajti poslednich 14 dni predvadej?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam