• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .

jezdíte taxi ? - kontakty, informace - za kolik, s kým, odkud kam . . .

Kdo, kde a za kolik: :-) PS: asi ideální v případě kontaktu přihlásit se pod heslem "Nyx" :-)
    Praha:

MATES_ : tel: +420 603 284 596 Obvykle: Po-Ct+Ne 17/19 - 00/01, PA 19 - 05/07, SO 15/16-05/06 Cena: 30/19/6 - Seat Leon, červený 08

NYEMI : zrusila auto tak nekdy priste.. :-)

NOSPAM : tel: +420 731 669 212 Kladno a prilehle okoli mozno pres den (na letisti behem 15. minut) jinak Praha 20:00-6:00 Cena: 19/40/6 - Zluty Superb2

VASCO : tel: nejezdi nejcasteji Zizkov a Modrany, Obvykle: Po-Ct+Ne 18 - 00, Pa+So 18 - 06 Cena: 30/15/0 Nezvedá-li nemůže mluvit. Nedostupný = nejezdi - červený MB Vito (6 pasazeru + ridic, konferencni stolek), cargo taxi po predchozi domluve mozna
    rozbalit záhlaví
    MATES_
    MATES_ --- ---
    KONOPASLIK: Nemyslím, že by se Ti to při současné konkurenci vyplatilo. 40 / 15 / 0 nejsou až tak špatný ceny, ale myslím, že by jsi měl horší dojezdy. Samozřejmě existují lidé, kteří plánují dopředu, ale většinou člověk potřebuje odvoz, protože zakalil v centru a chce odvézt domu.
    Můžeš to klidně zkusit, ale spíš bych řekl, že to nemá moc perspektivu :)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    NELDE: To už je víc ofiko, než co mám na mysli... Spíš si to představuju na způsob kamaráčoftu - "dej mi dvě kila na béňo a hodim tě na Václavák". Nešířil bych nabídku nijak daleko, spíš tak leda tady po nyxu nechat telefon. No prostě jako SMA...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KONOPASLIK: Hlavní úskalí se jmenuje finanční úřad. Musíš mít živnostenský list na něco jako smluvní přeprava. Měli jsme ve firmě pár takových, kteří pro nás jezdili. I delší cesty, třeba Brno a zpět. Hodně vozili letiště. Žádný taxametr, ale musíš být schopen dát účtenku. V Británii běžně užíváme takové firmy - nemají nápis taxi, ani taxametr, jen na skle nápis Privately Hired Car. Mají vlastní malý dispečink, kam zavoláš a oni ti přistaví auto. Mají dobré ceny a proto mají kšeft od pár firem v okolí svého dispečinku. Pokud jsi schopen toto mít, tak obejdi středně velké firmy, pobočky mezinárodních v okolí Kobylis a nabídni jim služby.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MATES_: Předpokládaný přílet 22:30.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Zdravím profíky, mám na vás dotaz. Kdysi jsem uvažoval o tom, že bych se dal na taxikařinu, ale rozhovory s dročkařema a víceméně dobrá kancelářská práce mne od toho nakonec odradila. Ale pohrávám si s myšlenkou, že bych se do toho pustil jen tak, pro známé a začal třeba s lidma z nyxu. Žádnou koncesi nemám ani se nechystám ji mít, prostě mne jen baví řídit a nějaká kačka na béňo se hodí. Myšlenka je podobná jako u SMA, jen by neslo o stěhování, ale přepravu osob. Prahu znám, včetně zkratek (dřív jsem pracoval v MHD) a kdyžtak mám navi...

Uvažuju o ceně 40/15/0 (za míň bych se asi musel fakt přemlouvat, abych vstal, sednul do auta a jel), přičemž náklady na káru počítám cca 4,5kč na km. Těch 40 není málo, ale předpokládám, že většinu jízd bych uskutečnil z domova (Kobylisy), takže by se prodražilo přistavení...

Co si o tom myslíte? Má to nějaký úskalí, který mi nedocházejí? A co vy na myšlenku jako takovou?
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NELDE: CO znamená pozdě večer?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Vracím se ve čtvrtek pozdě večer do Prahy. Je někdo v provozu?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jojo, timto bych rada oznamila, ze uz vaz nesvezu!
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: nevzdychej a poradne se rozhlizej po Norsku.. kdyztak prijedem za tebou ;-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHjo.
    MOBYL
    MOBYL --- ---
    ja jel vcera z valencie do barcy a spatky za pouhych 195 euro stesti ze ten taxikar na to nema ani licenci to bych se prohnul na danich
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja jsem si vcera jsko spravna blondyna rozflakala blinkr, takze jsem se na vsechno vybodla a vecer si sla dat drink do svy hospody v centru. A uronila jsem nejednu slzicku, kdyz jsem videla davy turistu, kterak hledaji taxika. Na Malostransky, kde vzdycky stoji alespon pet volnejch acek nebylo jediny auticko. Jako taxikarsky a neobsazeny.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    NYEMI: Nám docela rozumně jezdil dispečink. Jinak v noci to taky nebyla žádná sláva. Přišlo mi, že lidi, když už vyrazili do ulic, tak byli smířeni s tím, že pujdou pěšky. Jsem jel asi ve dvě z Dolních Počernic via Českobrodská a proti mně proudily docela davy lidí. Samozřejmě v tmavém oblečení a bez světel .. Jinak mi přišlo, že lidi čekaj klidně i hodinu než přijede narvaná tramvaj :o)
    Ale jinak v globálu hodnotím stávku kladně :o)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: jo to jo.. uplne jak o vikendovem provozu.. kdyby jeli jeste i vlaky tak to nikomu snad ani nevadilo :-)
    Proste odborari dokazali ze sou desny looseri.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Z taxikarskyho pohledu, mi prislo ze si lidi brali tago jen v noci, ale jinak je stavka uplne super. V Praze je dneska nadherne.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Teda.. :-D ty odborari jsou zabari.. i tu stavku podelaj.. holt socani nic nedelaj poradne ;-)
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Tak za 26 minut nam zacina stavka.. jsem fakt zvedavej jak to bude ve meste vypadat pres den.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    Mám to podobné jako MINOS. Jezdím většinou ne - čt 17/19 - 00/01, pátek 19 - 05/07 sobota cca 15/16-05/06.
    Cena 30/19/6.
    Kontakt ... 603 284 596
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Pokud chce jeste nekdo pridat na zahlavi, tak at napise do diskuze kontakt, za kolik, kdy obvykle jezdi, kde a idealne i cim jezdi :-).
    MINOS
    MINOS --- ---
    NYEMI: U mě je začátek a konec přes týden daný prací. Musím chodit spát tak, abych druhý den vstal a včas dojel do práce :) Ale tenhle režim mi vyhovuje, jednou nebo dvakrát do týdne si mezi to hodím nějaké volno a jsem spokojený :)

Proč končíš? Jestli se můžu ptát.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    MINOS: To mas dost podobny jako ja. I kdyz zacinam vetsinou po setmeni a koncim podle toho, jak jsou lidi, nemam presnou pracovni dobu; a pres mobil je to u mne 20/20/5. Jestli se lidi chteji jeste svyzt suprstylovym Volvem, tak je to posledni sance :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam