NYEMI: ad Jasnovice) každý z taxíkářů si v appce nastaví SVÉ ceny a vzdálenost, na kterou bere a tím pádem, pokud je v blízkosti pasažéra, tak systém sám dokáže spočítat přibližnou cenu ještě pře odesláním poptávky ... podotýkám, že cena je rozsah, tzn. hodí to něco jako 150-250, protože není jisté, koho si vybereš
ad propagace liftaga) nepracuji pro ně ... můj motiv to sem hodit byl ten, že mě obecně taxíky vždycky *** cenou, chováním, čekáním ... asi jsem narazil na špatný kusy, ale okej. Naštěstí tágo nepotřebuju. Ale když jsem poprvé zkusil tohlecto a zjistil, že trasu, kde po mě dřív chtěli 250 se dá jet za 82 Kč a to appka ukazovala víc, tak to mě přesvědčilo o užitečnosti.
Takže prostě, přeneste se prosím přes to, že existuje nějaký doporučovací systém, přeneste se přes vlastní předsudky k novému a berte to jako můj osobní názor, o který jsem se chttěl podělit.
Právě ten tvůj přístup (nedůvěra) je důsledkem toho, že LFTG dělá takovéhle letadové systémy. Je prostě problém přesvědčit někoho, kdo jezdí stereotyp s jedním dispečinkem, že existuje něco jiného, (možná) lepšího...