• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Nechapu proc by si Gentiana mela delat cokoliv z nejaky ankety. Kdyz ji bavi psat veci k veci at v tom pokracuje.
    Na Hrade budu mit taky prezidenta, kteryho jsem nechtel, tak jedna diskuze na nyxu mimo muj vkus mi vridek nepridela.
    Mimochodem jak to dopadlo? Nechce se mi klikat ani na jedno, vox populi nefunguje.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Výsledky ankety mi příjdou docela směrodatné....
    VORTAVOR
    VORTAVOR --- ---
    MAR_TINA: to se mi právě líbí na Irvinovi, že i když tvrdí, že je podnik měsíc před zavřením, tak jim všem pohrozí vyhazovem a srážkami výplaty pokud nebudou plnit svoji práci, prostě si dovolí bejt zlej a vyžadovat na zaměstnancích zodpovědnost (v ideálně fungující škole taky lidem hrozí špatná známka a propadák pokud neplní povinnosti)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DIM42: základní problém většiny nefunkčních restaurací, které jsme viděli v Ano šéfe, byl, že zaměstnanci dostávali plat i za špatně odvedenou práci. A těžko tohle měnit - dosud to šlo, držkuješ, flákáš se, mizí potraviny ze skladu, ale plat máš a teď přijel nějakej Pohlreich a už to nejde.
    Můj názor je, že pokud majitel / šéf udělá tu chybu, že měsíce a roky platí špatnou práci, je jediné řešení ty lidi vyměnit. Protože říci: "Od prvního děláme všichni pořádně za stejných podmínek", to nefunguje.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    RAGNAROK: Kéž by.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DIM42:
    motivovat lidi penezma umi kazdej
    DIM42
    DIM42 --- ---
    GENTIANA: musej z toho ze budou dokonale fungovat neco mit - jestli pro ne bude jedinou odmenou pocit z dobre odvedene prace tak se ti na to zvysoka vyserou, jelikoz do prace chodej kvuli penezum a ne kvuli tomu aby budovali lepsi zitrky...
    to co delaj neni tim ze by byli blbi, ale tim ze si uvedomujou fungovani vztahu zamestnacec-zamestnavatel a diky tomu si muzou dovolit to mit vsechno v pici...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    GENTIANA: ja ti treba fandim a vzdycky se u toho bavim. asi pro to ze v hospide delam
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DOCKINEZ: fajn, tak mi řekni, jak bys za tři týdny udělal z party zlenivělých hlupáků dokonale fungující pracovní kolektiv ty. Podle tvé kritičnosti soudím, že ty jsi manažer zcela dokolaný a proto se od tebe velmi ráda poučím.

    DAHY: podivej, mně se taky líbí ta akademická představa, že lidstvo je skrznaskrz dobré a kdyby se lidé jenom malinko snažili, tak nastane idyla, kdy všichni budou činit, jak nejlépe umí, brát ohledy na své bližní, budou slušní, rozumní a když se jim dá svoboda rozhodovat, budou tak činit jedině správně. Má to jednu vadu, takhle to nefunguje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VORTAVOR: Pohlreichuv problem ovsem jen, ze si od Gordona vzal jen formu, a nikoliv obsah
    VORTAVOR
    VORTAVOR --- ---
    je mi jasný že záleží na vkusu jednotlivce, ale tak Pohlreich se opakovaně vyjádřil že si za vzor beze Gordona Ramsay (formát velmi kanálový) a to je něco jiného než třeba Robert Irvine ....tak mne zaráží že se tomu někteří diví (já holt taky překousnu kanálovou mluvu a devalvační přístup k lidem.....pak se taky třeba něco dozvím)
    a nezaráží mě, že naopak jiní přebírají Pohlreichovo jednání
    DAHY
    DAHY --- ---
    GIANT: Me prave kvuli tomuhle Ano sefe zklamalo. Podle me se po slibnym zacatku z toho poradu vyklubalo dost nekonstruktivni freak show. A povzdechy jak jsou lidi blby v posledni dobe snasim cim dal hur. Co to vlastne znamena? Ze by meli bejt chytrejsi? Nebo je to jenom povzdech, jak to my elita s nima mame tezky? Ja samozrejme nechci obhajovat zamestnance rozkradajici sklad a snazici se zamestnavatele vsemozne voblozit, ale nedostatek ucty a respektu k ostatnim mi vadi uplne stejne. A koncim s hipickejma recma :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    On teda syndrom "tady se to takhle delalo odjakziva" je velmi tezko vykorenitelny. Obcas nepomuze ani ten rok
    GIANT
    GIANT --- ---
    GENTIANA aspon na plnou hubu rekne: Svět by byl podstatně jednodušší, kdyby každej pingl a přidržtaška byl na intelektuální úrovni dvojitého doktora libovolných věd, ale lidi jsou prostě blbí.

    coz vpodstate vyjadruje vetsina dilu ano sefe, az na par vyjimek srdcervoucich dricu, ktery jsou na zamestnance moc mekky, nebo delali par chyb, kvuli kterejm to neslo. nevim, co komu vadi na tom, ze G do takovyho kolektivu musela prijit a poradne ty vohnouty zjebe.

    DOCKINEZ: ano, managerske selhani predchoziho managera, G bych hodnotil po roce, dvou a ne po par mesicich, nez najde normalni lidi a nez se hlavne srovna povest podniku.
    FILUS
    FILUS --- ---
    DAHY: Nad tim sem se taky pozastavil,q jinak mne to bavi.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Ja si budu serial ze zakulisi ceskyho provozu rad dal cist, ale jen pokud bude min postavenej na kontrastu geniality pani manazerky a zasranosti a debility jejich podrizenejch/zamestnancu. Minimalne takhle (polo)verejne se vyjadrovat o svejch podrizenejch mi fakt neprijde v pohode.
    ALONSY
    ALONSY --- ---

    Chci číst Gentianiny zkušenosti s jejím pracovním kolektivem?

    117 hlasy od 117 respondentů

      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      ALONSY: o Machalikovi se ale vubec nebavime, tak ho na mne nevytahuj.
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      DOCKINEZ: To je možná pravda, ale za prvé se ptala a za druhé psát pořád dokola jako kolovrátek ty kecy co píše Machalik je off topic úplně všude. Leda že by tu byl nějaký klub věčných uplakánků. Taky příspěvky od G. prostě přeskakuju nebo jen prolétnu jestli není nějaká změna. Ale postů o tom, jak je Machalik strašně nešťastnej, že ho to někdo s pistolí u hlavy číst nutí je tu mnohem víc než Gentianiných zkušeností.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Gentiana neumi presvedcit zamestnance, aby pracovali. Rika se tomu manazerske selhani a tady je to off topic.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam