• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DOCKINEZ: fajn, tak mi řekni, jak bys za tři týdny udělal z party zlenivělých hlupáků dokonale fungující pracovní kolektiv ty. Podle tvé kritičnosti soudím, že ty jsi manažer zcela dokolaný a proto se od tebe velmi ráda poučím.

    DAHY: podivej, mně se taky líbí ta akademická představa, že lidstvo je skrznaskrz dobré a kdyby se lidé jenom malinko snažili, tak nastane idyla, kdy všichni budou činit, jak nejlépe umí, brát ohledy na své bližní, budou slušní, rozumní a když se jim dá svoboda rozhodovat, budou tak činit jedině správně. Má to jednu vadu, takhle to nefunguje.
    FILUS
    FILUS --- ---
    DAHY: Nad tim sem se taky pozastavil,q jinak mne to bavi.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Ja si budu serial ze zakulisi ceskyho provozu rad dal cist, ale jen pokud bude min postavenej na kontrastu geniality pani manazerky a zasranosti a debility jejich podrizenejch/zamestnancu. Minimalne takhle (polo)verejne se vyjadrovat o svejch podrizenejch mi fakt neprijde v pohode.
    ALONSY
    ALONSY --- ---

    Chci číst Gentianiny zkušenosti s jejím pracovním kolektivem?

    117 hlasy od 117 respondentů

      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      ALONSY: o Machalikovi se ale vubec nebavime, tak ho na mne nevytahuj.
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      DOCKINEZ: To je možná pravda, ale za prvé se ptala a za druhé psát pořád dokola jako kolovrátek ty kecy co píše Machalik je off topic úplně všude. Leda že by tu byl nějaký klub věčných uplakánků. Taky příspěvky od G. prostě přeskakuju nebo jen prolétnu jestli není nějaká změna. Ale postů o tom, jak je Machalik strašně nešťastnej, že ho to někdo s pistolí u hlavy číst nutí je tu mnohem víc než Gentianiných zkušeností.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Gentiana neumi presvedcit zamestnance, aby pracovali. Rika se tomu manazerske selhani a tady je to off topic.
      MEANKITTY11
      MEANKITTY11 --- ---
      Gentianino držkování o práci je imho podstatně zábavnější, než Machalíkovo držkování o Gentianě.
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      MACHALIK: Ano, chápeme, nebaví tě to.
      Ale Nyx má oproti jiným diskuzákům takovou zvláštní funkci, které se říká ignore. Stačí jednou kliknout a už nikdy nebudeš muset nic podobného číst.

      Asi funkci využiju brzy na tebe, jsi ještě mnohem nudnější než Gentiana a ač jsou tvé recepty občas zajímavé, za ty výblitky jinde se to nevyplatí
      GENTIANA
      GENTIANA --- ---
      Hlášení z terénu. Machalík zavře oči, aby mu nepopraskaly žilky.

      Já je zabiju!!!!!!! Ty zasraný blbky běhají pro rohlíky do krámu, protože došly rohlíky. A na co máme, zeptám se, ty tři bedny mraženýho pečiva pro případ nouze? Abychom nemuseli běhat pro rohlíky do krámu, víme? Zasraný blbky se na sebe koukají a krčí rameny, že to jim ale nikdo neřekl. Připomněla jsem, že tři ze čtyř byly u toho, když se mražený pečivo přebíralo a že jsem ještě dvakrát opakovala, že to je pro případ nouze, ne, že se přestane objednávat čerstvé. Pak jsem jim cvičně vynadala, že ví, kdo s kým, ve třech přilehlých okresech, ale nejsou schopné se domluvit, co mají ve skladech.

      Mezitím jsem roztopila konvekťák a rozmrazovala, protože zasraný blbky nechápaly, jak se rozpéká pečivo. Pak mi vysvětlily, že to je zbytečný, že za hodinu končí snídaně, to asi nebylo potřeba.

      Pak jsem se šla podívat do skladu, pro přehled a taky zjistit, proč zase objednáváme ramu a podobné věci. Kromě jiného jsem tam našla ty kýble se čtyřma slibama a jinýma ňamkama od Knorra, které jsem zakázala používat. Tohle už bylo domluveno, že se mám na knorra, maggi a spol. vysrat, anžto za šest týdnů nastupuje nový šéfkuchař a ten si to políská sám.

      No a provozní se mě nechala ptát, co jako má dělat, když host vrátil maso, že je polosyrový, že to přece nemůže vystornovat, protože to by pak někde ta porce chyběla. Naštěstí můžu být sarkastická do alelujá, protože tady sarkasmus nepoznaj, no a když jsem se zeptala, jestli jako očekává, že host bude platit zvrzané jídlo, tak naštěstí uznala, že to by sa němalo.

      Svět by byl podstatně jednodušší, kdyby každej pingl a přidržtaška byl na intelektuální úrovni dvojitého doktora libovolných věd, ale lidi jsou prostě blbí.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      RAGNAROK: niektorí asi sú, ale ja fakt nie
      CORIOLANUS
      CORIOLANUS --- ---
      MACHALIK, ALONSY: ale ja prece nikde netvrdim, ze cesi jsou narod superpracantu a cr zeme zaslibena.. jen nesouhlasim s tim, ze jsme narod nemakacenku, ojebavacu a povlu.. mezi zamestnancem roku a mrdkou na podpore existuje podle me dost verzi zamestnanych a pracujicich jedincu..
      RAGNAROK
      RAGNAROK --- ---
      CLAVEN:
      Tak to jsem rad ale skoda ze ses nechytl na flejm. :) Mel jsem zato ze slovaci jsou proti cehunum velci vlastenci.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      RAGNAROK: ja som národnú identitu nikdy nemal (v priestore melting potu strednej Európy mi koncept národnej identity pripadá komický, ostatne som sám Slováko/čecho/nemco/maďar), ale v pase mám stále slovenské občianstvo.
      RAGNAROK
      RAGNAROK --- ---
      MACHALIK:
      kde sto vzal ze claven je slovak? on uz davno svoji narodni identitu ztratil a zakryva to tim ze na nyxu pise slovenksy.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Já vám nevím, a že zrovna v tomhle konkrétním klubu jsme se teda postavili do takovýho pěknýho světla! Podobný reakce bych čekal třeba v Můj první milion tvrdou prací nebo tak někde, ale tady, v klubu věnovaným pořadu o zmrdech a vohnoutech, si najednou hrát, že my jsme ten národ, kterej jde ostatním příkladem... to vás musel dost nasrat, slovák, co?
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      CLAVEN: Fetovat ani nemusí, stačí úplně ignorovat internetové diskuze, zprávy a české zpravodajské servery, výsledky voleb a podobně :-)
      Pak bych taky měla pocit, že vlastně žijeme v ideálním světě, orientovat se jen podle svých pár známých :)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      CORIOLANUS: áno, ja tiež, ale keď máš pocit, že Čechy sú krajinou poctivých pracantov, tak asi niečo fetuješ.
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      CLAVEN: a páči či nepáči sa ti u nás v čechách?
      CORIOLANUS
      CORIOLANUS --- ---
      CLAVEN: fakt ten pocit nemam.. naopak mam kolem sebe lidi, kteri makaji vic nez by bylo zdravo (a ne, nejsou to podnikatele nebo manazeri).. zrejme zijeme kazdy v jine socialni bubline.. v te me se prilis povlu nevyskytuje..
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      CORIOLANUS: eh wut?
      skús kamarátky slovenky poprosiť, nech ti môj post preložia, zdá sa, že si mu celkom nerozumela.

      či sa mi v čechách páči alebo nepáči nemá nič spoločné s tým, že česi proste sú z veľkej časti národ ojebávačov a nemakačenkov (rovnako ako slováci, poliaci a všetok podobný póvl z bývalého východného bloku).
      CORIOLANUS
      CORIOLANUS --- ---
      CLAVEN: hele, ani z daleka nejsem patriot a uprimne si myslim, ze nemam byt jako cech az tak na co pysna, abych se v hrud bila.. a byt moje nejlepsi kamaradky jsou slovenky, ktere v cechach ziji, i jim bych na podobne zalozpevy odpovedela "pal do pici, kdyz sa ti tu nepaci".. a tim bych tohle OT asi ukoncila ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam