• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: neříkám kvality - furt je to jídlo z automatu, ale že to nejspíše bude lepší než většina placatých věcí, co se v čr vydává za pizzu ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Hned po instalaci už to nestihnu, a než se prodej pořádně rozjede, takže zbytky nezůstanou v dížce moc dlouho (nebo to zas někdy důkladněji vyčistí), je teď zrovna taková nevhodná doba :-) Ostatně, výslovně o certifikaci nic nepíšou, a i kdyby, bude spíš technologická (plus vendor lock-in jako s cartridgemi -- v "kalkulaci návratnosti" jsou suroviny na 26,5cm pizzu za 50 Kč bez DPH, a to cudně obcházejí, že i při minimálním zatížení to žere 24 kWh denně) než záruka kvality; v Itálii se taky vyrábějí blafy.
    A http://letspizza.cz taky není moc "reklamní a marketingová podpora", ani způsobem "jsme Italové, takže píšeme 'Let’s Pizza hnete testo, vyválí ho, ochutí se rajcatovou omáckou a prísadami dle aktuální nabídky a pak to všechno pece prímo pred Vašimi oci!', a všechen talent na rozpoznání kvality nám pámbů vrazil do přípravy pizzy, takže nám žádný nezbyl na objednávání webu".
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: čím dřív to člověk zkusí, tím méně špinavé to bude ;-) Ingredience v tom budou nějak zavakuované.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Do Harfy to máme snesitelně blízko, ale nevím, jestli to teda skrývají v garážích či kde, a poněkud bych se bál o čistotu mechanismu a čerstvost ingrediencí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    COMMANCHE: no jsem si celkem jistá, že výsledek bude lepší než všechno co se prodává jako pizza do ruky z okýnka a vzhlede k té větě, že se tam smí dávat jen certifikované suroviny, tak bude i lepší než 2/3 těch, co se prodávaj v pizzerii.

    Bych to i otestovala, bohužel teda všechna zmiňovaná místa má hodně z ruky.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    V Česku jsou první automaty na pizzu. Hnětou i pečou do tří minut - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/v-cesku-se-objevily-prvni-automaty-na-pizzu-fz2-/ekonomika.aspx?c=A130213_102755_ekonomika_fih
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nekvalitní maso, nebo jenom barbarství? Proč Češi zabíjejí tatarák - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/tatarak-ve-svete-02s-/kolem-sveta.aspx?c=A130212_125346_kolem-sveta_tom
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    PANTAREI: no právě:)
    GIANT
    GIANT --- ---
    DAHY: njn ja vim, ale vono nejde o inteligenci samozrejme, von pohlreich je proste taky jenom obyc kuchta, kterej to ale mel - aspon jak se zdalo v hlave srovnany. kdyz to reknu cernobile tak dobrej kapitalista-manager to vyhazi a socialista-stat se ma postarat nebo nejlepe tomu predejit aby takavej clovek nevznik a dostal se k praci na kterou ma coz u nas prave nefunguje a tahle debata sem opravdu nepatri
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    JELLYBEAN: Doufáš naprosto správně... :-))... i když, ... citace přece cti netratí... :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALONSY: to nemôže byť pravda, veď predsa Česi sú najpracovitejší národ na svete neasi!!!!1111
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    SYNTHY: ted jenom doufam, ze jsem vyhodnotila spravne vsechny ty smajliky na konci...a ze si delas srandu. :-)
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    GINGERCAT: ... třeba si tu výuku šetřila, protože čím dýl to dělala, tím výc dostala... ;-):-))
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MANXX: no co, češtinářka na základce asi taky jenom řídila auto, telefonovala a dělala chytrou ;)
    MANXX
    MANXX --- ---
    DIM42: Prosím tě, už radši nic nepiš. "zamyst namysto", "samozdrejmne", "mnel" atd. je hodně silné kafe.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIM42: no, když šéfy považuješ za někoho, kdo si jenom telefonuje a jezdí sem a tam...

    A co se týče práce v úkolu vs. práce na čas... jo, brigádníka si v létě můžu zaplatit od natřené lavičky a může mi být jedno, jestli dělá od šesti nebo od devíti ráno, ale ve službách je potřeba, aby byl personál k dispozici.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIM42: no, to se můžem hádat donekonečka, kdo kdy dostal nějaké přiblblé zadání - taky bych našla dost příkladů. Jenomže ono je to vocaď pocaď. Když jsem zodpovědná za to, že je tady čisto, tak holt budou uklizečky piglovat, i když mají pocit, že ty fleky na koberci skoro nejsou vidět.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    GENTIANA: nevim co myslis tim druhem lidi, ale pokud je neco casove a technicky neproviditelny tak to proste neudelam i kdyby mne za to slibovali kdovico...
    Puvodne sem jenom napsal ze ty lidi musis necim motivovat (coz ti asi doslo i beze mne) - mne vzdycky nejlip motivuje bejt placenej od vysledku a ne od hodiny, samozdrejmne za predpokladu toho ze mne nikdo nenuti ke zbytecnostem a ze si praci muzu zorganizovat tak, abych ji zvladnul udelat pokud mozno v co nejkratsim case a mnel svoje vydelano... coz samozdrejmne u vas asi nepude... placeni od hodiny u mne naopak (ad uz vedome nebo nevedome) vede k tomu ze si praci setrim jelikoz cim dyl to budu delat, tim vyc za to dostanu...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIM42: Aha, ty jsi tenhle druh lidí. Myslíš si, že je kdovíjaká zábava desetkrát nebo dvacetkrát zopakovat Dobrý den, tady Gentiana, hotel Kolčava a dvacet minut poslouchat cosi, z čeho zaberou relevantní informace 30 sekund? Jenomže, jaksi, když u mě někdo chce utratit 50 tisíc, tak si vyposlechnu a odkejvu i to, že má zlou tchýni a v dětství se mu posmívali za křivé nohy.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    MAR_TINA: tak presne to sem udelal - prace byla navic cernota, takze sem si akorat nechal dat prachy na ruku driv nez sefik zjistil ze jsem bohuzel presne dodrzel jeho prikazy a tudiz vysledek stoji uplne za hovno (jednalo se o pokladani predpestovanyho travniku na zvlnenou a ztvrdlou hlinu, kdy sef tvrdil ze to mam srovnat hrabema (coz by slo ale bylo by na to potreba tak 14dni) a ze je zbytecny to dosypavat (jelikoz by musel pro nejakou pudu, kterou by se to dalo dosypat) nebo nedej boze kuli cca 300m^2 travniku nekde pucit na den kultivator) (vim ze je to offtopic vzhledem k tematu diskuze, ale je to pripad kterej asi nejlip vystihuje to o cem jsem predtim psal obecne)

    GENTIANA: ne lojza usoudi ze to staci zamyst namysto soleni, jak mu nakazal nejakej debil, ale to mu zabere vic casu, takze nebude moct delat uz za deset minut neco jinyho atd... debil zustava debilem ad je to podrztaska nebo riditel zemekoule...
    TESSS
    TESSS --- ---
    ALONSY: kuchar, kterej po sosbe musi uklizet kuchyni do rana, je spatnej kuchar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam