• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIM42: Takže Lojza usoudí, že po něm chcu píčovinu a místo zametání sněhu nasolí a jde na čouda. Až na to, že solit má zakázané, protože na terase pak porůznu natává a zamrzá voda, případně natává pod zamrzlou krustou, tlačí se pod dlažbu, skrze kapilaritu doleze bůhvíkam, skrze hygroskopičnost soli ještě dál, skrze roztažnost vody při zamrzání odskáče dlažba a potrhá se izolace - a to je v pořádku, protože Lojza usoudil. Práce není demokracie.

    ALONSY: jen pro tvou informaci, jest běžným zvykem, že kuchaři si v kuchyni uklízejí. Souvisí to mj. s tím, že mají hmotnou zodpovědnost a kdyby jim tam lezla uklizečka a ztratila se štangle uheráku, bylo by mrzení. Úklid v kuchyni je tedy náplní práce kuchaře - a pokud kuchař tuto část své práce zanedbá, tak si zaslouží vytahat za uši, ne prémie za přesčasy. Nevšimla jsem si, že by Pohlreich nutil uklízet v kuchyni někoho, kdo není kuchyňským personálem...
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    TOMBRIDER:
    KASUMI: Já výsledek tý ankety čtu mj. tak, že Máchalík by měl dostat RO, což ?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pokud můj šéf vypadá takto : "sefik co vesmes akorat ridi auto, telefonuje a dela chytryho..." a takoví existují, bohužel, hodně rychle si hledám jiné místo, i když to může být velmi těžké. A na stávajícím místě nedělám průšvihy, abych neodcházela se špatnou pověstí. Jo a taky si ověřím, že je za mě placené pojištění a odevzdané daňové přiznání.
    DIM42
    DIM42 --- ---
    GINGERCAT: jenze bez lopaty uz ta vedlejsi veta o sefikovi nejak postrada smysl...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    DIM42: mnohdy se ale v té tvé větě vůbec netýká šéfíka, ale lopaty.

    VANEK: to by tam nebyla vzorová překvalifikovaná lopata, ale kuchtík, neasi ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    VANEK: no však to taky byly ty podinky co byly úplně v prdeli
    DIM42
    DIM42 --- ---
    GINGERCAT: "mnohdy" v ty vete znamena ze uz sem par takovejch pripadu zazil...
    VANEK
    VANEK --- ---
    GINGERCAT: Nebo, abychom byli spravedliví, že se moc koukal na některé vybrané díly Ano, šéfe!
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    DIM42: "sefik co vesmes akorat ridi auto, telefonuje a dela chytryho..." Tato představa o šéfech značí, že je ti buď tak kolem 15 nebo že jsi ta vševědoucí lopata ;)
    DIM42
    DIM42 --- ---
    OTAVA: pravo na nazor? nebo muzu poslat taky doprdele ja jeho zejo...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DIM42: z jakeho titulu mas prosim takove pravo ?

    Muzes zkusit rict sefovi co si o tom myslis, ale kdyz te posle do prdele, tak mas jit makat a ne premejslet o nesmrtelnosti chrousta
    DIM42
    DIM42 --- ---
    CORIOLANUS: to furt nemeni nic na tom ze picovina zustava picovinou, ktera se tak proste udelat neda a ze posledni lopata zna praxi mnohdy mnohem lip nez sefik co vesmes akorat ridi auto, telefonuje a dela chytryho...
    OTAVA: ne ale mam imho pravo diskutovat o tom jak to udelat lip, jelikoz to ve vysledku usetri jak mne namahu tak sefovi prachy...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    DIM42: fakt? ja mam zkusenost, ze kdyz si sef vymysli, byt ty nejkardinalnejsi, picoviny a ty je neplnis, nebo k tomu mas blby hemzy, tak bud rovnou letis, nebo jdes aspon s platem dolu.. protoze sef je sef a nezamestnanost je nezamestnanost a na tvoje misto se klepe treba dalsich 5 lidi, kteri budou bez kecu plnit sefovy picoviny, neb by meli radi co jist a za co platit najem..
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    DIM42: to je přesně ten přístup :))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    OTAVA: Česká? :-)

    Co se restaurací týká, kdybych tam měla pracovat a někdo by mě tam nutil být do rána a uklízet jeho svinčík, jak často bylo v Ano, šéfe! vidět. A neproplatil by mi ten přesčas pěkně tučně, tak se na něj taky vykašlu, ale to už je jiný případ, než kašlání na jasně danou práci, která je ve smlouvě a odehrává se v domluvené pracovní době.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DIM42: Sef je clovek kterej plati tvuj cas. I kdyz vymysli picoviny, ty jsi placeny za to aby jsi ty picoviny bez kecu a pokud mozno v co njkratsim case a co njkvalitneji provedl. Co je todle za logiku ze kdyz nesouhlasim s tim co se mi zada tak mam pravo to flakat ?
    DIM42
    DIM42 --- ---
    GENTIANA: ono je docela rozdil mezi kolegou a sefem... kdyz si sef vymejsli picoviny (tim nechci rict ze je to tvuj pripad) tak se nemuze divit ze mu zamestnanci odmlouvaj a ze to dopadne ve vysledku jinak nez cekal...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Někdy mám pocit že ještě spousta z vás nikdy nepotkala či nespolupracovala s blbcem/idiotem či flákačem že se tak divíte.....
    Je to divný....já je potkávám docela často...
    Dokonce mám poslední dobou pocit že je rok co rok těchto lidí čím dál víc, a uplně přestávají používat hlavu, protože to asi bolí.....A co tu píše Gentiana mě příjde jak ze života..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    STEPNI_VLK: Dyt je to one man show Jana Krauza, Polraichovi tam nerekli skoro nic .. vlastne tam ani bejt nemuseli ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIM42: počkej, já ti asi nerozumím. Ty předpokládáš, že zaměnstnancům neplatíme? A považuješ za správné každého se pokusit okrást, podvést a podobně jenom proto, že tě nemlátí nebo co?

    Nevím, co jsi zač, ale připadá mi, žes nikdy nepracoval, jinak bys matně tušil, že život hodně usnadní, když se k sobě lidi na pracovišti chovají slušně a můžou se na kolegy spolehnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam