• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    MALKE
    MALKE --- ---
    MAR_TINA: To je geniální marketér, který dobře ví, že takhle se chová značná část dětí. Otravné to je, ale naprosto normální. (A ta reklama, jakkoliv je blbá stejně jako mnohé otázky malých dětí, je tímto též geniální, protože jen trouba by si nezapamatoval, že Lactel změnil flašku.)


    TAPINA: Jako třeba jihočeský jogurt?:) Mně to chutná - baví mě to promíchávání chuti. A nízkotučná voda u neupraveného mlíka to rozhodně není, nízkotučné mlíko chutná jinak než mlíko, které má navrchu vystouplý tuk, bez toho tuku (respektive s jeho minimem). Kdybych měla po ruce toho pána, co nám za mého mlada vozil mlíko přímo od krávy, tak mu budu ruky bozkávat, bylo fantastické a dodnes se mi o něm zdá. Ta jeho kráva dojila převážně smetanu. Jenomže nemám, takže daleká touha má, marné volání. Nejblíž je tomu, jak jsem zjistila, mlíko tuším od Olmy s neupravovaným tukem, ale to jsem viděla jenom v Makru.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Jo, na tu jsem taky alergická.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: to je strašný otravný spratek. Skoro jako ta malá důra ze sušenek Oreo.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: "Jogurt" Dobrá máma je ale škrobová sračka, tu bych si prostě nekoupila, ani kdyby měla super reklamu (nebo byla jediný jogurt v obchodě). Ale Lactel je podle všeho úplně normální mléko ve flašce, které si (nejen u mě) totálně podělalo image tím odporným spratkem.

    Mléko - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UdaSL07xLO4
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: naštěstí ji neznám. ALe znám reklamu na jogurt Dobrá máma a musela bych umírat hladem, abych ho snědla.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: já ano, musela jsem koupit holce jogurt s Hello Kitty... o nic jinýho než o ksicht kočičky nešlo, ale skrýval se v tom tak hnusnej jogurt, že příště už mi nedalo moc práce to holce vymluvit ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Já si hlavně nikdy nekoupím mléko Lactel, protože toho kluka z reklamy mám chuť vzít něčím po hlavě! (Pardon za odbočku od tématu.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: Mno, nemyslím si, že by byl na hranici zaplatím nebo nezaplatím hypotéku. Čistě hypoteticky, účetní mu nedělám. Velmi nekvalitní smetana příšerné značky byla oksichotvána v době, kdy mu jely celé série pořadů v televizi plné dalších inzerovaných prduktů (pamatuje ty dlouhé úseky příjezdu drahým autem v Ano, šéfe i v Na nože?), dvě hospody v Praze a brečel, že neví kam dřív skočit.

    Já taky jídla s obličejem nekupuju, nemám to ráda. Jídlo není časopis, prodávat má jeho kvalita, cena, původ a praktický obal, možná hezký obal, ale ne známá tvář. Nekupuju ani nic s Havlíčkem, Šípkovou, mléko s obličejem z rádia apod.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GANBOY: proč?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GRANTORINO: ano ja. nelibil se mi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    někdo mi smazal příspěvek?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PANTAREI: panvicky.cz je mnohem vetsi peklo:)
    PANTAREI
    PANTAREI --- ---
    ARGANNAH: No, ten Spar bych mu odpustila, ve srovnání s Billou či Albertem je pořád lepší alternativa. Ale tou propagací smetany se škrobem u mě dost klesl, co by "člověk". Na kuchařských kvalitách to nic nemění.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Víte co, vymínusujete mě jako pragmatika a "prodejnou kurvu", ale hernajs, image je fajn, ale je taky třeba splatit hypotéku a postarat se o děti, že? Kdyby propagoval hnusný párky s pěti procenty masa nebo fakt nějakej hnusnej kečup, tak neřeknu, ale ta smetana zas není tak strašná (OK, na domácí smetanu od farmářky to nemá, ale na vylití to taky přece není) a ve sparu se nakupuje docela dobře, rozhodně slušněji než v jiných řetězcích... Já mu to za zlé nemám, měl příležitost si trochu vydělat a rozhodně se při tom nějak nezaprodal.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jasně, jsou to spekulace.
    Počkáme si na to, až to udělá:)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BRUKEV: to je blbost... podle mě by to neudělal... to jsou takový kdyby.. už to udělal? ne. tak je to jenom planá spekulace, vždyť by si tím totálně podrazil celou kariéru, to si zase někdo, kdo je aspoň obecně braný jako špička v oboru dovolit nemohl, takhle to zase nefunguje, aspon idealisticky takhle myslím :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    JUNIOR: Pohl se pro mě od jisté doby stal sice dobrým kuchařem, nicméně prodejnou ku*vou.
    To, že jde po penězích chápu, nikdy se tím netajil. Ale já fakt věřím, že kdyby mu 10 mega dali, tak udělá reklamu na Clever kečup a v klidu navždy zmizí do Austrálie.
    Otázkou je, kdo z nás by to neudělal:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JUNIOR: ale zcela bez červenání hodil svůj ksicht na kysanou smetanu youplait se škrobem.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ANONYM_CZ: Tak on tam řekl, že by ta částka musela mít sedm nul a k tomu by potřeboval ještě jednosměrnou letenku do Austrálie. Takže zbytečnej poplach
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    GANBOY: jj, ked si spomeniem na domaci kecup do ktoreho neprislo ziadne jablko tak to bolo nieco uplne ine ako tie bezne predavane divne veci vydavajuce sa za kecup :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GANBOY: jo, třeba domácí kečup od mojí babičky z rajčat ze zahrady to byla panečku jiná káva ;)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Doporucim knihu "muz ktery snedl vse" a kapitolu kecup. Ono je to jako s tema parkama... mame kecup a the Kecup stejne jako mame dacii a jaguar;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam