úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
TOOMIX
---
---
12:42:28 25.5.2013
1 odpověď
Pořád to poslouchám, znám, ale nevím název. Věděl by někdo, co to hraje za skladbu, když dělá tu omeletu?
JUNIOR
---
---
11:42:00 25.5.2013
+11
Tak jsem dokoukal to Vařte jako šéf a podle mě to má velkou šanci. Dost dobře trefili ten formát - je to takové klidné, ne moc dlouhé, elegantní. U mě to má jednoznačně zelenou.
ZUZKAOU
---
---
15:57:10 24.5.2013
1 odpověď
+3
ALONSY
: ehm- ale tak oni to na začátku musí kazit, aby se ukázalo jak to vypadá, když je to špatně. Tenhle pořad pojede podle scénáře.
ALONSY
---
---
13:53:45 24.5.2013
1 odpověď
+1
CLUBEER
: Od Amíků bych se teda zrovna vařit neučila :D
Mně to přišlo super.
A čuměla jsem z otevřenou pusou, že nikdo neumí udělat blbý vajíčka na tvrdo.
CLUBEER
---
---
10:38:48 24.5.2013
BUNDA
: tak je rozdil na hotelu kde ji udelaj hromadu a daj do safingu a kdyz se delaj fresh
JANZAT
---
---
10:29:42 24.5.2013
+1
PASTEL
: Hovno z nutrie? :) Cukru dávám cca 250-350g a cibule cca 1-1,5kg a koňakem párkrát zastříknu. Určitě víc než panáka... Tak nějak od oka jak to vyjde.
PASTEL
---
---
10:25:12 24.5.2013
1 odpověď
JANZAT
: to jo no 600g cukrů, to by bylo sladký, jak ... z ...
JANZAT
---
---
10:21:48 24.5.2013
1 odpověď
+1
PASTEL
: Tohle bavilo mne. Jen dávám míň cukru a přidávám o drobek víc chlastu :)
Podívejte se na přípravu marmelády z červených cibulek krok za krokem - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/...ilohy-k-masu-i-syrum-po4-/hobby-domov.aspx?c=A110324_110720_hobby-domov_mce
PASTEL
---
---
10:19:09 24.5.2013
1 odpověď
+3
JANZAT
: Týjo, ted si mi připomněl.. takový chutney ze švestek a fialové cibule...no nic asi budu odpoledně vařit :-D
JANZAT
---
---
10:16:43 24.5.2013
1 odpověď
+1
PASTEL
: Nutno přiznat, že já cibuli miluju snad ve všem, kromě povidel :)
BRUKEV
---
---
10:14:23 24.5.2013
+4
Já to mám spojené s tím, jak jsem byl malý a dělal to děda.
Kusy špeku, cibulka, do toho vejce, umíchat, k tomu chleba a na zapíjení kyška. Mňam :)
DOCKINEZ
---
---
10:08:50 24.5.2013
+2
A to ja zase jo :)
PASTEL
---
---
10:08:05 24.5.2013
1 odpověď
+1
JANZAT
: Jo kolik lidí tolik chutí, jak mám normálně cibulku ráda, tak v míchaných vejcích jí nemůžu ani vidět!
GANBOY
---
---
9:57:58 24.5.2013
CLUBEER
: prave sis odpovedel- uci vas to amik...
me zdenda potesil, sice to nedelam nad vodni lazni, ale +/- takhle nejak skoncej michany vejce kdyz je delam ja:)
BRUKEV
---
---
9:54:30 24.5.2013
ATUARFIK
: tak zatímco salát je spíše lokální záležitost, míchaná vejce jsou otázka technologického vývoje. Já vyznávám ta dřívější, nedělaná v páře ale na pánvi :)
ATUARFIK
---
---
9:14:05 24.5.2013
1 odpověď
+17
Až nastane apokalypsa a poslední dva představitelé druhu homo sapiens budou sedět někde v betonovém krytu, dříve nebo později se stejně pohádají o to, jak mají vypadat ta správna míchaná vejce a ten správný bramborový salát.
TOOMIX
---
---
8:44:08 24.5.2013
+7
Heston to vyšperkoval ještě lososem
Heston's Beautifully Creamy Scrambled Eggs | Cooking Tips From Waitrose - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=NZtwPf32YN4
BUNDA
---
---
8:39:16 24.5.2013
2 odpovědi
+6
CLUBEER
: já bych zas řešil spíše tu chuť. Ke snídani na hotelech jsou také různě provedené varianty, ale převážně jsem měl štěstí na ty "suchý jako cesta" což mě moc nenadchne :-(
JANZAT
---
---
8:38:39 24.5.2013
CLUBEER
: Jo, ta kuchyně vypadá úžasně. A já nemluvil přímo o chuti, ale vůbec o celém způsobu přípravy. Asi má každý svý zažitý... A scrambled eggs se asi taky lokalne liší, nicméně tahle kejdička byla dost řídká, to je fuckt...
CLUBEER
---
---
8:36:46 24.5.2013
4 odpovědi
JANZAT
: ja nemluvim o chuti ale o konzistenci. nas to amik ucil nalejt na panev a pak stahovat do stredu. jinak se mi to taky libi a hlavne ten prostor se povedl.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam