• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    TESSS
    TESSS --- ---
    ZUZKAOU: co to je?
    SKRU
    SKRU --- ---
    ZCR: asi asociace na ten sourek
    ZCR
    ZCR --- ---
    "Nejedná se tedy o český pokrm, ani "počeštěný" ale o recepturu z asijské kuchyně, kterou do Receptur ve své době zařadil uznávaný kuchař asijské kuchyně, Mistr kuchař Jiří Šourek."

    ... proč, ach jenom proč mě hned napadla polívka z pytlíku?!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MUTHA: počkej - ale to není žádný nový vydání - to se prostě využívá už desítky let a a průměrná úča, libovolného pohlaví, má prostě postoj - už to dělám x-let tkahle, tak vy mi tu nebudete nic vykládat a posléze provede takvouhle de-mentální gymnastiku, jako že polívka z lančmítu je super a že nevadí, že to dodávaj učňům, protože voni se možná, někde učí i něco jiného a že za to může někdo jinej.

    A pochopitelně, když někdo zmíní jaká volovina účino tvrzení je, tak se na něj vrhnou. A teda tomuhle pánovi se povedlo vytvořit tak idiotskou argumentaci, že to projede internetama coby virál.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Co máte proti lančmítové polévce? Je to tradiční asijský pokrm, říká spoluautor kuchařky | Dobrá chuť | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ka-autor-kucharky-ucnu-1zr-/dobra-chut.aspx?c=A130529_104733_dobra-chut_ape
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ZUZKAOU: nejspíš trochu jo, ale tady se kopíruje všechno, ale strašně divně.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAPTAIN_TACUD: jak tak čtu tu anotaci - není Vařte jako šéf obšlehnutí tohohle pořadu?
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Tohle je skvělej formát! Jak Vaněk nadává na úroveň českýho systému vzdělávání kuchařů. Měla by koupit licenci nějaká česká televize a dát to! Zatím 12 dílů.

    BBC Two - The Chef's Protege
    http://www.bbc.co.uk/programmes/b01skc1k

    Three of the UK's most renowned chefs return to catering college to look for a young student to take under their wing, someone they can mentor and inspire

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JUNIOR: Beztak.
    My se chystáme lepit nálepky "Ohodnoťte nás na Fajnšmekru!" :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Smažený sýr, který se nerozteče. Jak dokonale připravit českou specialitu radí šéfkuchař Lokálu | life.ihned.cz - Jídlo
    http://life.ihned.cz/...smazeny-syr-ktery-se-neroztece-po-panvi-podivejte-se-jak-na-to-jdou-v-lokalu
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ZOIDBERG: Se vsadim, že by na to skočilo víc lidí než na profláklé Pohlreicovi nálapky :]
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    JUNIOR: Á, hvězdička Nyxu - marketingový trhák.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ZOIDBERG: Asi jim vytiskneme NYX kulatou nálepku se třema hvězdičkama ať si dají na dveře
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: To je přímo happy end.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    GENTIANA: bud rada ze aspon slusne vari a zacni se prekvalifikovavat na bordelmama (provozni).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zprávy z lesa.

    Nejvyšší onehdy s úšklebkem pravil, že bývalá pani vedoucí už předala bumážku o rozvázání pracovního poměru dohodou, a že prej se bránila zuby nehty, ale když jí nabídl, že teda ano, vyhodí ji s odstupným, ale až poté, co se udělá inventura a ona zaplatí to manko, až na to, že na to jí nebude to odstupné ani zdaleka stačit.

    No, manko řeším už třetí den. Půlka mého vlastního skladu je virtuální, druhá půlka jsou věci, které nejsou v účetnictví, ale prostě se tu nějak vyskytujou, akorát teda nevím, co budu dělat s asi tisícovkou přebývajících vratných lahví. Teda, vím, údržbář je bude postupně vozit do Bruntála do Lidlu a vracet, z čehož se zaplní černý fond a z toho se pak doplní to, co má někde bejt.

    Další zdroj černých příjmů jsem našla v místních kumbálech, šopách a skladištích, které se postupně vyvážejí tu na sběrný dvůr, tu do kovošrotu. Nevím, odkud pochází ty dva plynové sporáky, když obci není plyn a vlastně to ani vědět nechci.

    Včera přišla jakási hej počkej, že jestli bychom nepotřebovali uklizečku nebo něco takového a hned začla vysvětlovat, že je ale jako na pracáku, tak že leda nějaký neřádný pracovní vztah. Zdvořile jsem ji poslala k čertu, brát na takovou pakáž klacek je bohužel ilegální.

    Už se tu dost dobře vaří, akorát teda provozák radši kuchtí než provozuje, čímž mě poněkud irituje. Teda, je mijedno, jestli ho ta úředničina a podobné věci baví, ale mohl by je dělat tak, abych je po něm nemusela opravovat.

    A propos klacek: někdo si uřízl kus jakési bezinky, aby měl podporu pro dracenu. Dracena živoří, klacek obrazil.
    ALI
    ALI --- ---
    BRUKEV: vim jenom o tom jednom dilu no reservations z cech
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Je nějaký zahraniční tv pořad či osoba, která se zaměřuje na českou kuchyni? Jen tak mě to napadlo, že bych se při večeru mrknul na cizokrajné podání našich zvyklostí ve stravování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam