• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ZOIDBERG: Asi jim vytiskneme NYX kulatou nálepku se třema hvězdičkama ať si dají na dveře
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: To je přímo happy end.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    GENTIANA: bud rada ze aspon slusne vari a zacni se prekvalifikovavat na bordelmama (provozni).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zprávy z lesa.

    Nejvyšší onehdy s úšklebkem pravil, že bývalá pani vedoucí už předala bumážku o rozvázání pracovního poměru dohodou, a že prej se bránila zuby nehty, ale když jí nabídl, že teda ano, vyhodí ji s odstupným, ale až poté, co se udělá inventura a ona zaplatí to manko, až na to, že na to jí nebude to odstupné ani zdaleka stačit.

    No, manko řeším už třetí den. Půlka mého vlastního skladu je virtuální, druhá půlka jsou věci, které nejsou v účetnictví, ale prostě se tu nějak vyskytujou, akorát teda nevím, co budu dělat s asi tisícovkou přebývajících vratných lahví. Teda, vím, údržbář je bude postupně vozit do Bruntála do Lidlu a vracet, z čehož se zaplní černý fond a z toho se pak doplní to, co má někde bejt.

    Další zdroj černých příjmů jsem našla v místních kumbálech, šopách a skladištích, které se postupně vyvážejí tu na sběrný dvůr, tu do kovošrotu. Nevím, odkud pochází ty dva plynové sporáky, když obci není plyn a vlastně to ani vědět nechci.

    Včera přišla jakási hej počkej, že jestli bychom nepotřebovali uklizečku nebo něco takového a hned začla vysvětlovat, že je ale jako na pracáku, tak že leda nějaký neřádný pracovní vztah. Zdvořile jsem ji poslala k čertu, brát na takovou pakáž klacek je bohužel ilegální.

    Už se tu dost dobře vaří, akorát teda provozák radši kuchtí než provozuje, čímž mě poněkud irituje. Teda, je mijedno, jestli ho ta úředničina a podobné věci baví, ale mohl by je dělat tak, abych je po něm nemusela opravovat.

    A propos klacek: někdo si uřízl kus jakési bezinky, aby měl podporu pro dracenu. Dracena živoří, klacek obrazil.
    ALI
    ALI --- ---
    BRUKEV: vim jenom o tom jednom dilu no reservations z cech
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Je nějaký zahraniční tv pořad či osoba, která se zaměřuje na českou kuchyni? Jen tak mě to napadlo, že bych se při večeru mrknul na cizokrajné podání našich zvyklostí ve stravování.
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    TOOMIX: Bolero od Ravela :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BUNDA: víceméně platí, čím lepší hotel, tím nechutněji vypadaj vejce na snídani. A tím líp chutnaj.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALONSY: a co je na tom špatnýho? Mně se ten formát líbí a to že něco je předem nějak naplánované mi přijde lepší, než blbě sestříhaná skororeality show, jaká probíhala v posledních sérií Ano šéfe. Nemyslím si že odříkávají něco, co jim napsal scénárista, prostě dostanou něco za úkol uvařit a holt je potřeba převařit vajíčko na tvrdo, aby se dalo ukázat, jak to vypadá, když je to blbě.

    Ty účastníci sktuečně vaří s Polhreichem, mají za to zaplaceno, dostane se jim jakési popularity (imho ne moc velké, v tom pořadu snad půjde o vaření, a ne o hluboké lidské příběhy). A tím že je to interakce 4 rozdílných lidí, tak je to zajímavější, než aby tam byl jeden protagonista.

    Po prvním díle u mně dobrý.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZUZKAOU: Nojo, já pořád žiju ve světě, kde ze sebe lidi nechodí dělat dobrovolně blbce do televize.
    (Navíc ta vajíčka na tvrdo ani nevařili, jen říkali, že o tomhle způsobu v životě neslyšeli. A to jako i s tou slepicí bylo podle scénáře? Hodila bych jim ho na hlavu:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pořád to poslouchám, znám, ale nevím název. Věděl by někdo, co to hraje za skladbu, když dělá tu omeletu?
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Tak jsem dokoukal to Vařte jako šéf a podle mě to má velkou šanci. Dost dobře trefili ten formát - je to takové klidné, ne moc dlouhé, elegantní. U mě to má jednoznačně zelenou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALONSY: ehm- ale tak oni to na začátku musí kazit, aby se ukázalo jak to vypadá, když je to špatně. Tenhle pořad pojede podle scénáře.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLUBEER: Od Amíků bych se teda zrovna vařit neučila :D
    Mně to přišlo super.
    A čuměla jsem z otevřenou pusou, že nikdo neumí udělat blbý vajíčka na tvrdo.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    BUNDA: tak je rozdil na hotelu kde ji udelaj hromadu a daj do safingu a kdyz se delaj fresh
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    PASTEL: Hovno z nutrie? :) Cukru dávám cca 250-350g a cibule cca 1-1,5kg a koňakem párkrát zastříknu. Určitě víc než panáka... Tak nějak od oka jak to vyjde.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    JANZAT: to jo no 600g cukrů, to by bylo sladký, jak ... z ...
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    PASTEL: Tohle bavilo mne. Jen dávám míň cukru a přidávám o drobek víc chlastu :)

    Podívejte se na přípravu marmelády z červených cibulek krok za krokem - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ilohy-k-masu-i-syrum-po4-/hobby-domov.aspx?c=A110324_110720_hobby-domov_mce
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    JANZAT: Týjo, ted si mi připomněl.. takový chutney ze švestek a fialové cibule...no nic asi budu odpoledně vařit :-D
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    PASTEL: Nutno přiznat, že já cibuli miluju snad ve všem, kromě povidel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam