Jo a zprávy z lesa. Mám za sebou první dva flastry, od policie a od hygieny. Protože policajti přišli v neděli odpoledne a hygiena včera večer, tedy v době, kdy má normální člověk dávno po šichtě a válí se u vody, čuchám čuchám udání a dělám pořádek, protože tuším, že za chvilku tu bude ČOI, OSA, cizinecká policie a španělská inkvizice.
Policajti byli v pohodě, jenom mi vysvětlili, že požadovaná dokumentace musí být papírová, elektronicky nestačí, což jsem obratem napravila, hygienická baba dusila kuchty a provozního a dobře jim tak, protože provozáka buzeruju já i Nejvyšší o některé věci už od začátku a svůj personál za pavučiny v restauraci zpéruju spolu s dalšíma věcma při sobotním školení o kvalitě a bezpečnosti práce. Nejvyšší je demokrat, takže nám dal kartáč oběma, provozák tu chodí a tváří se jak hladový buldok, kuchařka se hodila maród a já tady kydám papíry, protože jsem rozbory vody našla v archivační krabici (!!!) nadepsané Revize elektrospotřebičů (!!!). Kromě lejster od vody to bylo hojně proloženo nabídkami na Savo za výhodné ceny a podobnými poklady z třetihor, což je tady normální. Bohužel, toho mám před sebou ještě tři skříně, a v obálce nadepsané Ceníky, v šanonu označeném Výtahy, jsem našla ty revize spalinových cest, co je už tři týdny hledám. (Evangelium podle Marie Magdaleny a zakládací listina židozednářů stále nenalezeny.)