• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    GENTIANA: když už jsi měla smůlu a nazachránili tě povodně i dobře umístěný zcela lokalizovaný požár dokáže svoje. Další možnost je vyhlásit válku Německu a doufat že si vzpomenou na bombardování Varšavy.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Jo a zprávy z lesa. Mám za sebou první dva flastry, od policie a od hygieny. Protože policajti přišli v neděli odpoledne a hygiena včera večer, tedy v době, kdy má normální člověk dávno po šichtě a válí se u vody, čuchám čuchám udání a dělám pořádek, protože tuším, že za chvilku tu bude ČOI, OSA, cizinecká policie a španělská inkvizice.
    Policajti byli v pohodě, jenom mi vysvětlili, že požadovaná dokumentace musí být papírová, elektronicky nestačí, což jsem obratem napravila, hygienická baba dusila kuchty a provozního a dobře jim tak, protože provozáka buzeruju já i Nejvyšší o některé věci už od začátku a svůj personál za pavučiny v restauraci zpéruju spolu s dalšíma věcma při sobotním školení o kvalitě a bezpečnosti práce. Nejvyšší je demokrat, takže nám dal kartáč oběma, provozák tu chodí a tváří se jak hladový buldok, kuchařka se hodila maród a já tady kydám papíry, protože jsem rozbory vody našla v archivační krabici (!!!) nadepsané Revize elektrospotřebičů (!!!). Kromě lejster od vody to bylo hojně proloženo nabídkami na Savo za výhodné ceny a podobnými poklady z třetihor, což je tady normální. Bohužel, toho mám před sebou ještě tři skříně, a v obálce nadepsané Ceníky, v šanonu označeném Výtahy, jsem našla ty revize spalinových cest, co je už tři týdny hledám. (Evangelium podle Marie Magdaleny a zakládací listina židozednářů stále nenalezeny.)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    RESTINPEACE: Nevím, co na to prakul, ale košťál z brokolice je jediná chutná část této zeleniny.
    KOCHANSKA_CH: jo, tohle byl mor v seminářích, kde nezkušení a nervózní kolegové... no, rekord byl tuším 88 vlastně za 15 minut. O čom to bylo, si už pochopitelně nepamatuju, vlastně.
    GIANT
    GIANT --- ---
    RESTINPEACE: ja jsem rad, ze uz mu nekdo rek, at nepouziva slovo "jakoby". To zas bylo furt kdekoliv vystupoval predtim. Mam totiz vypozorovano,ze demence cloveka roste s frekvenci pouzivani slova jakoby.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KOCHANSKA_CH: u nás se přijímaly sázky, jestli chemikářka tentokrát víckrát řekne "bylo zjištěno, že" anebo "bylo dohodnuto, že"
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SAMOUT: Jo a místo, abyste pozorně poslouchali výklad, tak jste si dělali čárky.
    (to znám, dějepisář říkal furt "že")
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RESTINPEACE: na gymlu řekla naše profesorka na biologii za jednu vyučovací hodinu 65x "prosim vás", tohle je ještě houby :-)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Krome tech tri zoufalcu me stve i sef s tim svym vecnym opakovanim slova "samozrejme". V minulym dile jsem napocital, ze to rekl 26x.
    PANTAREI
    PANTAREI --- ---
    Já myslím, že ti tři troubové tam mají fungovat úplně stejně jako v reklamě na vložky/pleny usměvavá žena lijící na produkt modrou vodu :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MUTHA: já ho nesnáším za jeho máslíčko a jablíčka z vlastní zahrádky ze 4. dílu. A ta pipina je taky hrozná. Ten třetí, mladej, to je takovej trouba, kterej dohání to, co ho za 4 roky ve škole nenaučili
    RESTINPEACE: košťál teda asi ne, ale tušim, že to byl Aaron Craze na FoodTube, kterej ukazoval, že by se měly jíst i stonky z bylinek (třeba petržel), jelikož hodně chuti a šťávy je právě ve stonku, s čímž musím souhlasit ;)
    MALKE
    MALKE --- ---
    ZOIDBERG: jenomže to by pak mohlo - čirou náhodou - vypadat jako zprzněné Hestonovo vaření. doporučuju díl o vejcích.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    RESTINPEACE: Edukativní to je, ale ti tři jsou tragičtí jeden vedle druhého. Možná kdyby to tak někdo prostříhal a nechal tam jen ty kousky, kde Pohlreich opravdu vaří...
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Jsou tragicky vsichni tri. Ja jsem mel chut to vypnout kdyz sef ochutnal cesnek a rekl "dneska se asi nebudeme libat" a ta pipina se tak culila a pta se ho "ne?"
    Jina situace kdy bylo ocividny, ze ten komparz jen papouskuje sefovy moudra byla, kdyz ten tutanchamon prohlasil, ze proc by se mel vyhazovat kostal z brokolice, kdyz to stalo penize... (Jen pro zajimavost dodavam, ze v Prakulu se uci, ze kostaly se nepouzivaji pro vareni, protoze v nich zustavaji skodlive latky z pudy).
    Tak ci tak, z praktickeho a edukativniho hlediska je to stale asi nejlepsi porad o vareni u nas (nemam tv, takze mozna nemam uplny prehled). Urcite se ale podivam na vsechny dily radsi, nez abych zabijel cas necim tak povrchnim jako jsou Kluci v akci.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    MUTHA: tak presne za tuhle vetu ho nenavidim.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Konečně jsem zkouknul 4. díl Vařte jako šéf...ty 3 kokoti mě začínaj neskutečně srát. Hlavně ten s tou helmou...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Říkejte si co chcete, mně se Vařte jako šéf líbí, já tam vždycky na něco dostanu strašnou chuť a musím to pak uvařit. Kulajda se povedla na jedničku, dál se chystám na rostbíf. Ten jsem v životě nedělala, nejedla, ale teď ho musím mít.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zrovna vcera dojizdel resty aktualne bezicich sezon HK a MC, takze me potom tenhle nahodnej prispevek ve FB feedu fakt pobavil o to vic, to je presny... :-)

    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: vcera jsem vyzkousel prvni domaci majonezu:

    myslim, ze kritickej faktor je mnozstvi oleje, ackoliv se to nezda, tak cim vic oleje tim vic to "pudinkovati", ze zacatku jsem byl taky skeptickej a po 10 minutach slehani porad ne a ne zhoustnout, ale jak jsem pridaval a pridaval, tak to vypadalo porad lepe
    na 2 zloutky cca 3dcl oleje
    VANEK
    VANEK --- ---
    STARE_CASY: Anebo co má kdo proti separátu? ;-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    STARE_CASY: Když už jsme u nevyhazování, dneska tu je jenom tlupa děcek. Večeřím osm netknutých porcí kompotu. Není to maso, ale do plechovky se to nacpat nedá a přece to nezahodím.

    Aneb neflusejte do jídla, myslete na hladový personál. Jo, občas dojídám a dopíjím zbytky, ale když si někdo objedná flašku výběru z hroznů, nákupní cena 244 bez DPH, upije sklenici a půl a odkráčí středem, tak to přece nevyleju, ani nezahodím ty nedotčené brambory.

    Kura ani skot zpracovat neumím, ale kdyby na to přišlo, tak maso nemusím jíst vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam