• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENTIANA: chapu to tak, ze si nemas komu postezovat. je tu nekde k mani nazev toho fantaskniho podniku ? pripadne prozradis? diky
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zprávy z lesa.
    Jsem v okresním městě kvůli zařizování věcí. Včera mi volal provozák, že v baru došlo kafe - no nic, jako bych minulý týden nehučela do personálu, že má kontrolovat stav zásob a hlásit dřív, než dojdou, že už je málo čehosi.

    Zítra a pozítří máme dost velkou akci. Bavíme se o tom kdovíjak dlouho, naposled minulý týden, že ve středu k večeři bude raut, personál, bla, bla, provozák se staví v gastrošopu nakoupit nějaké věci atd. V pátek mi organizační ženská poslala poslední úpravy úprav harmonogramu, měla to v takových hezkých tabulkách, tak jsem to vytiskla, dala pokojským soupis pokojů, provozákovi jídla a harmonogram, recepci všecko.

    Dneska si tam přijeli montovat dataprojektory či co a provozák volá, že nic neví. Že přece chtěli mít nachystané stoly a já to nezařídila - no, mně o tom nikdo nic neřekl, protože mi bylo sděleno, a to písemně, že zatím nevědí počet židlí v jednotlivých místnostech. Provozák na mě řval, že tak se to dělat nedá, a co to jako má bejt, ty papíry na stole, a co budou mít k večeři a kdesicosi. Zlato, řikám mu, minulý týden jsme jim posílali výběr obědového menu na dva dny, takže si vybrali a napsali počty, to je jeden papír, jsou tam data, mimochodem. Jak mám vědět, jestli je to oběd nebo co. A k večeři mají raut č. 2, o čemž jsme se taky bavili, protože personál atd. Jakej raut, já o rautu nic nevim, kdy, co, kde, jak. No, na papíru s časovým rozpisem máš napsaný, že 1840 raut. Né, tam nic není. A stejně, já na to nemám materiál, však jsi mi říkala, že dnes pojedeš do Makra. Ne, neříkala jsem, že pojedu do makra, ale že objednám z makra...

    To pako umí vařit, to zas jo, ale nic si nepamatuje, včetně toho, co má na zodpovědnost, a pak mi ještě vynadá,že jsem mu nesdělila, že panstvo si přeje pít sauvignon, přestože sklepník jsem já a on se o víno nikdy nezajímal.

    ...
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    ALONSY: Budapest a strudel? keby povedal langos tak to chapem :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Instead, try Head to the Hauptbahnhof and buy a train ticket to Prague. It's only 4 ½ hours away. After stopping to admire one of the most attractive cities in the world, you will probably be hungry, in which case you should leave Prague as quickly as possible in order to get to Vienna, where you can eat and drink like a civilized person. From here, it's an easy ride to Budapest, where you will consume your weight in strudel, go for a schvitz at the baths in City Park and buy tickets to a classical music concert that will ideally include everything Dvorak ever wrote.

    Koukám, že jsme svou kuchyní opravdu vyhlášení :)

    David Landsel: 10 Terribly Overrated Destinations (And Where To Travel Instead)
    http://www.huffingtonpost.com/David%20Landsel/10-terribly-overrated-destinations_b_3030348.html
    EDERA
    EDERA --- ---
    WITTGENSTEIN: Je to takovej mainstream, že už pronikl i do Ikey. Poznání je z toho jediné - když se bojíš, že mezi hosty převažují ti "fůůůj, krvavý maso já nejííím", dá se metodou sous vide vyrobit vysušená podešev i z pěknýho hovězího.:-(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    bože ten s tou utěrkou na hlavě, ten neleze šéfovi do prdele, ten odtamtud ani nevylejzá
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    brečela jsem protože jsem nevěděla kde je t bone steak...wtf?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tyjo na jednu stranu si tady stěžujete, že ukazuje obyčejné klasické recepty a na druhou stranu že je obšlehává. Když už hledáte mouchy, tak ať si aspoň neodporujou :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    zrovna originalita u receptů a postupů je hodně problematická záležitost:/
    GIANT
    GIANT --- ---
    jo ja myslel hlavne to vymackavani stavy ze steaku, ktery jsem videl u hestona a stejne tak vcera nekde v nejakym clanku, ze to v tom novym dile pohl taky dela, nebo ze vynda na zacatku zivou slepici. proste je to napul vobslehlej format i s nakejma receptama, tak me zajimalo, jestli mu za to neco plati. taky teda dil vajicka jasnej s tim ze ty jejich michany bych asi nezral stejne, ale diskuze na vajca uz tu probehla tak to nechci zbytecne vyrit.
    MIC
    MIC --- ---
    GIANT: jmenuj jednoho slavnyho kuchare, kterej nema navod treba na perfektni steak... a kdo z nich ma ten postup tak originalne svuj, ze by si na to mohl udelat ©
    GIANT
    GIANT --- ---
    STRANGERD: to sice jo, ale ty postupy a recepty jsou proste vykradacka.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    GIANT: to ani nemusi, vzhledem k tomu, ze sou to nebe a dudy - si jenom vem tady ty nadavky na jeho podrztasky, heston vetsinou taha svy primy kolegy, ktery dost mozna vari lip nez pohlreich...:))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: z diskuze pod článkem :))

    Oskar Kovařík
    Je tady čtvrtek a další nálož rad největšího experta přes všechno,Zdenka Pohlreicha.Copak nás dnes čeká?
    Určitě vlezlý komparzista s hadrou na hlavě,ptajíc se zda-li je "máslíčko hotový".Vtipný šéf,dementní otázky a kýčovité scénky.
    Come on Zdéňo
    GIANT
    GIANT --- ---
    a plati Hestonovi za copyright? :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich griluje Ameriku ve spreji. A vyučuje hovězí zeměpis - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...-pohlreich-grilovani-df1-/hobby-domov.aspx?c=A130619_101107_hobby-domov_bma
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DIVER: me ta fotka malem zabila, kdyz sem videl ty nad tim, tak todle mi proste prislo jako z nejakeho erotickeho chatu/seznamky (musis se nejdriv lognout, pako!)
    VANEK
    VANEK --- ---
    DIVER
    DIVER --- ---
    VANEK: a je vubec ilustracni? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KUNHUTA: A z Respektu už ZUZKAOU pronikla i do křídového lajfstajlu mezi osm nejvýznamnějších českých jídlo-osvětárů nebo tak něco (a ta ilutrační fotka!!!):
    Světlonoši bojující za to, aby se lépe jedlo a pilo - E15.cz / Zen
    http://zen.e15.cz/hlad-zizen/svetlonosi-bojujici-za-to-aby-se-lepe-jedlo-a-pilo-999757
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam