Zprávy z lesa.
Jsem v okresním městě kvůli zařizování věcí. Včera mi volal provozák, že v baru došlo kafe - no nic, jako bych minulý týden nehučela do personálu, že má kontrolovat stav zásob a hlásit dřív, než dojdou, že už je málo čehosi.
Zítra a pozítří máme dost velkou akci. Bavíme se o tom kdovíjak dlouho, naposled minulý týden, že ve středu k večeři bude raut, personál, bla, bla, provozák se staví v gastrošopu nakoupit nějaké věci atd. V pátek mi organizační ženská poslala poslední úpravy úprav harmonogramu, měla to v takových hezkých tabulkách, tak jsem to vytiskla, dala pokojským soupis pokojů, provozákovi jídla a harmonogram, recepci všecko.
Dneska si tam přijeli montovat dataprojektory či co a provozák volá, že nic neví. Že přece chtěli mít nachystané stoly a já to nezařídila - no, mně o tom nikdo nic neřekl, protože mi bylo sděleno, a to písemně, že zatím nevědí počet židlí v jednotlivých místnostech. Provozák na mě řval, že tak se to dělat nedá, a co to jako má bejt, ty papíry na stole, a co budou mít k večeři a kdesicosi. Zlato, řikám mu, minulý týden jsme jim posílali výběr obědového menu na dva dny, takže si vybrali a napsali počty, to je jeden papír, jsou tam data, mimochodem. Jak mám vědět, jestli je to oběd nebo co. A k večeři mají raut č. 2, o čemž jsme se taky bavili, protože personál atd. Jakej raut, já o rautu nic nevim, kdy, co, kde, jak. No, na papíru s časovým rozpisem máš napsaný, že 1840 raut. Né, tam nic není. A stejně, já na to nemám materiál, však jsi mi říkala, že dnes pojedeš do Makra. Ne, neříkala jsem, že pojedu do makra, ale že objednám z makra...
To pako umí vařit, to zas jo, ale nic si nepamatuje, včetně toho, co má na zodpovědnost, a pak mi ještě vynadá,že jsem mu nesdělila, že panstvo si přeje pít sauvignon, přestože sklepník jsem já a on se o víno nikdy nezajímal.
...