• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GENTIANA: Co tohle? (A teda zvědavost mi nedá: proč to není možnost - to v okrese s nejvyšší nezaměstaností na Moravě není jediná prácechtivá osoba s odpovídající kvalifikací?)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Bože, Bárto.

    Furt chodím, a to opravdu denně, a ptám se, jestli někdo nepotřebuje něco objednat, něco objednat, něco objednat. Né, nepotřebujem nic objednat. No, dneska ráno mi daly kuchařky nákupní seznam, takže jsem se ptala, jestli jim je jasné, že tohle přijde až příští týden, jestli mají přes víkend co vařit. Jo, jasně, pohodička, všeho je dost. určitě? Jo, určitě. No dobře, objednám to na úterý, fakt toho máme dost? Určitě, slečno, a vlastně to nemusíte řešit, on se příští týden vráti provozák a objedná si to sám. (Jasně, v pondělí objedná na pondělní závoz...)

    No tak dobře, objednám to na ten příští týden, když všeho je dost. Pročež kuchařka nonšalantně prohlásí, že teda vajec už máme jenom třicet. A to pěkně prosím včera přišla, že chce zvednout plat.

    Jo a do složky Dušený provozák přibyla nadměrná spotřeba maggi. Nadto se na zítra ohlásila nezdvořilá sestřenice, která byla očekávána ve čtvrtek, takže nejspíš zase nepřijede, takže načasování dodávky z Rakvic na zítřejší ráno je zcela perfektní.

    Jdu zkontrolovat sklady, ať Nejvyšší ví, co má koupit, jenom vajca to určitě nebudou.

    Jestli má někdo nějaký nápad, jak zmanažerovat tohle, ráda se poučím. Zatím mě napadlo fyzické násilí, nebo vedení jako ve školce, že tady budu počítat pytlíky mouky a podobně, protože personál sere na svou práci. Ten dav prácechtivých, co stojí před barákem a čeká, jestli se náhodou neuvolní místo, jaksi není možnost.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: mám obavy, že místní to netuší a vymysleli to nějak jako že SpešlPUNK, protože jsou v děsný vzpouře vůči starejm a establišmentu, což se projevuje dvojnásobnou zahnojeností holínek. Nebo tak něco. Onen podnik jsem doposud nenavštívila a myslím, že se toho budu držet.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Jestli pánové vědí, čemu se tady říká spunk, tak to fakt sedí.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: ale houby, už tu máme i pokroky, takže jsem si z kyselého ovoce a odpadu z barevných kovů udělala sériovým zapojením baterii mnohem spolehlivější, než liškogenerátor, který má navíc značnou spotřebu slepic.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRLOON: pomocí tření ebonitové tyče o ty lišky, co choděj dávat dobrou noc a pomocí přestavěné vysílačky, co tam zbyla po freikorps.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SIRLOON: Mimibazar je důkazem že internet už má bohužel pokrytí po celé republice.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GENTIANA: a jak se vlastne pripojujes k internetu?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GENTIANA: PÚLNOC no :-D
    ÿ
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Koukala jsem se, co se děje v obci, a aby teda každému bylo jasné, s jakými lidskými zdroji mám tu čest, tak si dovoluju jedno peklo estetické, jazykové i typografické.
    http://www.malamoravka.cz/file.php?nid=6046&oid=3365794
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PISKVOR: von už mu to schválil antimonopolní úřady?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GENTIANA: jedna se o zakon o pobytu cizincu na uzemi cr a obsahuje taky povinnost ubytovanyho cizince do tri dnu ohlasit
    jinak k tem skolenim, doporucuju do formulare nechat skolenyho vypsat svoje jmeno a prijmeni hulkovym pismem a k tomu podpis, nemuze se pak cukat, ze to podepsal franta a ze nebyl seznamenej
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ZUZKAOU: Hmm...kdo že to vlastní Mafru? Esipa kromě těch špekáčků nedělá i minerálky; seems legit.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KRUTAS: "Preorální antikoncepce", no kdo z vás to má...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Protože to nařizuje nějaká debilní vyhláška nebo dvě. Obci se platí výpalné, na cizineckou policii se posílají údaje o cizích státních příslušnících, no a přidaná hodnota je, že se z toho dá taky vysypat, kdo sem jezdí opakovaně nebo jiné zajímavé statistické údaje.
    ZOIDBERG: to radši slabomyslnýho, co umí pořádně zametat špóny, než několik inteligentů, co o tu metlu leda tak zakopnou a pak se budou soudit, že nedostali bezpečnostní školení na téma Jak držet smeták, takže by jim firma měla do smrti platit bolestné.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KRUTAS: ty vole - idnes taky? To fakt nikdo netuší, že jaksi vodovodní řad je dost ostře kontrolován a že tohle je do očí bijící pokus o kampaň o zvýšení prodeje balené vody?
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    V kohoutkové vodě je chemie a léky, útočí výrobci minerálek na vodárny - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-za-kohoutkovou-vodu-d7z-/ekonomika.aspx?c=A130724_141533_ekonomika_fih
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PALEONTOLOG: Mě se spíše zdá, že spousta lidí není hloupých, ale jsou líní přemýšlet o tom, co dělají. Mě mimochodem majitel firmy zakázal v práci přemýšlet již před 11 lety :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ASACHI: znas ten pocit, kdy nevis, jestli je nekdo tak pitomej a nebo dela naschvaly? ja mam z bruntalskyho provozaka stejnej pocit.
    knihy mas mit dve, jednu pro zahranicni hosty a tu mas v kopii posilat na cizineckou. dokonce staci ji predat na nejblizsi sluzebne pcr a oni si to maji interne poslat sami.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam