• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HUGGI: hádat se, to je tady oblíbený sport.
    ZCR: však.
    PASTEL: každé zvlášť, znám svý lidi.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GENTIANA: Sorry, ale hadat sw o to kdo umyl chodbu? Pokud nemate uklizecku tak snad komu to reknes tak to udela..nejakej tocici system je peknej, ale porad plati tvoje slovo a nemaj se co hadat
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    COMMANCHE: dobrý nýmandi tam
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    MENU domů - St. Patrick (Pardubice)
    http://www.menudomu.cz/st-patrick-pardubice/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CHORCHE: no, není to sestříhané do půlhodiny plné vtipných hlášek a originálních situací, což je hlavní závada reality.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PASTEL: jaký máš důvod domnívat se, že jsem totálně dementní a tudíž se postavím do prostoru, řeknu Chce někdo něco a čekám, jestli se ozvěna ozve? Jistě že jdu za konkrétní osobou. Mimochodem, konkrétní osoba má všeho dost kromě vajec, takže jsem prolezla pár lednic a zjistila jsem, že vajec máme asi dvě stovky, zatímco uzeniny, které opravdu nepotřebovala (ano, ptala jsem se na věci ke snídaním, ne na vysočinu, nářez, buřty a kdesicosi), prostě tak trošíčku došly.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    GENTIANA: http://www.youtube.com/watch?v=TM3UNoki-TE - todle se da pouzivat na nemalou cast moravy (zvlast po x volbach, jako zelezny, ale tohle nejlip na MZ), bruntal nebude tedy vyjimkou

    jinak viz. PASTEL ... kolektivni vina, kdyz to je individualni a vymluv ubyva, tak se to muze zlepsit
    jeste sem nekdy pred mesicem zminoval motivaci - zkus tam vic rozject system Odmen/Pokut (cukr a bic) - pak nemusis nikomu zvysovat plat - makas dobre, pocitis na premiich, porad to konis, dostanes Pokuticku - to lidi vetsinou narovna, pro nic jinyho nez pro prachy to nedelaj

    jinak ja plne chapu i paleontologa, nebo kdo si tu uz trosku stezoval - todle auditko se transformovalo do Bruntalskeho blogysku zivouci demonstrace lidske blbosti... taktez uz to ma vic serii i dilu nez cele Ano, sefe dokupy - resp. nic jineho uz se tu neobjevuje, coz mi vadi asi nejvic
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PASTEL: pak nastane situace, kdy to Dáša zkontroluje, Gentiana to s ní půjde pro jistotu zkontrolovat ještě jednou, zjistí, že tam chybí půlka věcí, a Dáša bude jenom čumět jak husa do flašky ;)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    GENTIANA: Já myslim, že riziková otázka je už "Nepotřebuje někdo něco?" Nikdo nic nikdy nepotřebuje, obecná otázka nikdy nevede ke konkrétní odpovědi. Konkrétní osoba musí mít zodpovědnost za to jestli to tak je. "TY (Dášo) běž a zkontroluj zásoby a nahlaš mi co chybí!" Jak to tak čtu tak to stejně budeš muset s tím člověkem ještě jednou projít, jinak bude průšvih, ale když to má na starost jedna konkrétní osoba, který čumíš do xichtu, když jí pověřuješ tím aby to udělala, mírně zvyšuje šanci na úspěch, a když né, tak jí můžeš aspoň o to víc zjebat, když začne házet vinu na někoho dalšího.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: a ještě se tu dost chlastá, když už jsme u toho.

    Mimochodem, je zde pohřben botanik Kolenatý, který zesnul pádem do Velké Kotliny. Moc pěkná smrt.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENTIANA: A ještě tam byli posíláni režimu nepohodlní intelektuálové, kteří ještě nebyli na zavření, ale ve městech je taky nechat nemohli. Což oni to nebyli špatní lidé, ale z divadelníka nebo fotografa dobrý provozák asi nebude.

    Až budeš mít někdy volno, zajdi se projít na místní hřbitov. Spočítej různé příjmení vůči počtu hrobů. Ano, lehce to souvisí s hustotou obyvatel, dopravní dostupností a příbuzenskou plemenitbou. ;)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GENTIANA: Ty bys jim vytiskla prázdnej papír, a ony by ráno přišly do práce, spočítaly to, zapsaly, a večer by znova spočítaly a zapsaly ;) Samozřejmě by se za to musely podepsat
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: NE!!!!!!!!!!!!!! Nebudu kuchařky učit excel, to se radši umlátím lívanečníkem!!!!!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PISKVOR: Už jsem formulovala antropologickou hypotézu, velmi politicky nekorektní, vysmívající se menšinám, postiženým a tak. V osmatřicátym odsud Němci vyhnali Čechy (moji prababičku s rodinou taky, mimochodem, ale to je jiná historie). Pak odsud Češi vyhnali Němce. Pak sem natáhli agilní soudruzi rozkrást to zajímavé a zbytek znárodnit, a pak sem natáhla chudina, pakáž, cikání, dobrodruzi, drobní zlodějíčci a vůbec rozličná vykořeněná havěť. Tady nebyl interesantní průmysl jako třeba v Liberci, kam šli inženýři a jiní mozci, ale prostě obyčejná chudá zemědělská oblast s nějakou tou občasnou fabričkou. No, a tohlecto se tu pár generací křížilo mezi sebou, takže tu většina lidí je tak trochu dege...

    Ale možná jsou prostě líní a stačí jim žít z jednoho platu a trochy sociální podpory, co já vim.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GENTIANA: co takhle? Na každej den tabulku a běda tomu, kdo by tam ta čísla vyplnil špatně



    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: Myslím, že mi právě došel obzvláště tragický rozměr onoho vousatého vtipu, že teda sovětský raketoplán Buran XVIII přistál poněkud tvrdě, na což doplatili životem nejdůležitější mužové posádky, kapitán, první důstojník a nástěnkář. Protože rozpisy a podobné věci tu už rozvěšuju drahnou dobu, se mi tu hádaj o to, kdo a proč neumyl chodbu a kdo ji umýval jindy... a o jiné píčoviny.

    Spotřebu pochopitelně sepisujou, ale provozák na týden zmiznul, takže to maj ve složce, neb odpisy si chtěl dělat osobně, takže se ani nepodívám do Systému, kolik máme toho chleba a mlíka oučetně.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GENTIANA: na nástěnku tabulku se surovinama, kam budou zapisovat, kolik toho ten den spotřebovaly, a kolik jim toho ještě zbývá do zásoby. Jak to tam nezapíšou, zmlátit klackem po hlavě ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GENTIANA: Co tohle? (A teda zvědavost mi nedá: proč to není možnost - to v okrese s nejvyšší nezaměstaností na Moravě není jediná prácechtivá osoba s odpovídající kvalifikací?)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Bože, Bárto.

    Furt chodím, a to opravdu denně, a ptám se, jestli někdo nepotřebuje něco objednat, něco objednat, něco objednat. Né, nepotřebujem nic objednat. No, dneska ráno mi daly kuchařky nákupní seznam, takže jsem se ptala, jestli jim je jasné, že tohle přijde až příští týden, jestli mají přes víkend co vařit. Jo, jasně, pohodička, všeho je dost. určitě? Jo, určitě. No dobře, objednám to na úterý, fakt toho máme dost? Určitě, slečno, a vlastně to nemusíte řešit, on se příští týden vráti provozák a objedná si to sám. (Jasně, v pondělí objedná na pondělní závoz...)

    No tak dobře, objednám to na ten příští týden, když všeho je dost. Pročež kuchařka nonšalantně prohlásí, že teda vajec už máme jenom třicet. A to pěkně prosím včera přišla, že chce zvednout plat.

    Jo a do složky Dušený provozák přibyla nadměrná spotřeba maggi. Nadto se na zítra ohlásila nezdvořilá sestřenice, která byla očekávána ve čtvrtek, takže nejspíš zase nepřijede, takže načasování dodávky z Rakvic na zítřejší ráno je zcela perfektní.

    Jdu zkontrolovat sklady, ať Nejvyšší ví, co má koupit, jenom vajca to určitě nebudou.

    Jestli má někdo nějaký nápad, jak zmanažerovat tohle, ráda se poučím. Zatím mě napadlo fyzické násilí, nebo vedení jako ve školce, že tady budu počítat pytlíky mouky a podobně, protože personál sere na svou práci. Ten dav prácechtivých, co stojí před barákem a čeká, jestli se náhodou neuvolní místo, jaksi není možnost.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: mám obavy, že místní to netuší a vymysleli to nějak jako že SpešlPUNK, protože jsou v děsný vzpouře vůči starejm a establišmentu, což se projevuje dvojnásobnou zahnojeností holínek. Nebo tak něco. Onen podnik jsem doposud nenavštívila a myslím, že se toho budu držet.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Jestli pánové vědí, čemu se tady říká spunk, tak to fakt sedí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam