CAPTAIN_TACUD: Ve všech hospodách, kde se točí z tanku na hladinku (snad až na Lokál) v Praze Tě ojebaj na půllitru minimálně na cenťáku pod míru. Ať už je to Plzeňská na andělu, nebo Pilsner Unique Puby a podobně.
A Plzeňská zrovna vytočí někde mezi 2-3000 piv denně... To máš centimetr na každým (protože pod míru jsou fakt opakovaně všechny,) takže jednou za dvacet piv maj půllitru plus takže když to spočítáš, tak Ti vyjde 50 piv "k dobru" na tisíc vytočenejch pivek. Při ceně 40,- Kč za velký pivko to máš 4000-6000,- denně.
A podle mne si to tam rozpočítávají, protože servis říka pořád to samý - my to netočíme, my z toho peníze nemáme, ono se to točí na hladinku a blbě se to trefuje (kecy v klecy - pokud jsem vycepak v takovyhle hospode, kde je pivo jinak perfektni a sklo cisty a nachlazeny, tak proste musim umět natočit 0,5l na hladinku.) Takže podle mne si to rozdělujou a každej za to má třeba 400,- denně.
Takže dostávaj plat, k tomu maj 12*400 = 4800,- Kč měsíčně + dýška.
Tohle mi teda příjde naprosto košer - alespoň Ti nelžou. Je to divná míra, ale taky se dneska prodávaj "čtvrtky" másla, co maj 200-225g (a maj to napsaný na obalu) a taky se nad tim nepohoršujem, prostě koukáme na obaly.