• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: plho! EVILMIND:

    ale jinak souhlas, strasny :)
    ALI
    ALI --- ---
    EVILMIND: ten porad je heozny zlo. asi by mi to bylo jedno, kdyby to neslo z verejnejch penez.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    V TV jsem to minul predevcirem ale uz je to online. Jako, IMHO by to mozna mohlo fungovat jako nejaky socialni experiment, ktery by se sestrihal po par tydnech na zajimavy dokument, ale jako "kucharska reality show" to selhava predevsim na nedostatek materialu na episodu, nedostatek penez (mensi kuchyn asi nesehnali) a nedostatek charismatu kohokoliv.

    Hospoda U Druhé šance: 4. 9. 2013 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10437569498-hospoda-u-druhe-sance/413237100041001/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZCR: a to je nápad. Provozáka si hodlá Nejvyšší zabít sám, takže ušetřím energii.

    Máme ještě erární sad, takže budou velmi brzy zavařovat metrák jablek a nějaké ty švestičky a děkovat bohům, že hrušek se neurodilo. Nemluvě o tom, že rodná má čtvrť v okresním městě oplývá opuštěnými zahradami a zpustlými pozemky, kde rostou ořešáky a lísky (zvané betonovky), a babičkou, která se nudí, takže budou i ořechy. (Je tu dost ořešníků, ale ti ořechy spíš kradou, než že by louskali.)
    ZCR
    ZCR --- ---
    GENTIANA: ještě koupit metrák hrachu, metrák čočky a metrák máku, smíchat a nechat je to přebrat, to se osvědčilo... (jo a schovat se do houští s brokovnicí a střílet holuby, kdyby si je zavolali na pomoc)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zabiju provozáka.
    Tak jsem mu volala, že tady bude konference, peněz mají dost a že chcou dobré jídlo, může se vyblbnout, kdesicosi.
    Hádejte, co ten blbec provedl. S výjimkou grilované kotlety opsal variace na kuře z polopenzí, včetně kuřecího soté zvaného důvěrně kuřecí zvratky, prej s jasmímovou rýží, ale jasmínku tenhle barák nespatřil, nebo těstoviny s boloňskou omáčkou (zaprvé si Čech pod boloňskou omáčkou představí odpadky s kečupem, zadruhé tento barák v životě neviděl ani boloňskou omáčku, zatřetí se to tu servíruje s pennama a sype ajdamem, což vzhledem k odpadkům s kečupem je spíš rána z milosti), no a pak řízek (kuřecí) s brkaší, plněné kuře s rejží, prostě, menza, náš vzor.
    Zas dělám práci za debila, do toho rozpočtu se vejde vídeňský řízek.

    Ale co, pomsta bude sladká, podle tajného dokumentu Trojí dělení kuřete se vyplatí kupovat celou drůbež a pak ji demontovat, takže bude ta banda líná porcovat, až se z nich bude kouřit. A z jézédé jim nechám dovézt náklaďák kořenové zeleniny, až dojdou kuřata, budou krouhat, čeládka líná.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    TOOMIX: Stará písnička. Hlavně že lidi kňučí, když si mají koupit za 130 korun zaručeně pravý domácí med rovnou od včelaře, že je to drahé.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Medy opět propadly. Polovina kontrolovaných vzorků byla ředěná - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...olovina-byla-falesna-f76-/ekonomika.aspx?c=A130829_121707_ekonomika_fih
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    DOCKINEZ: No hlavně, jestli sehnali novej kávovar.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BUNDA: Zdá se, že nepokračují, hodnocení jsou vesměs pozitivní, po změně.
    Fajnšmekr - informace o restauraci Bohéma, Brno
    http://www.fajnsmekr.cz/restaurace/bohema1.aspx
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: tak jen, aby nepokračovali v tradici :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: mělo, ale majitele to už má dávno jiný ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Inženýr si splnil sen. Zahodil kariéru a šel vařit do restaurace - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-pribeh-tomase-vitka-fdk-/ekonomika.aspx?c=A130827_134905_ekonomika_fih

    Je málo kuchařů, které můžete oslovovat "pane inženýre". Devětadvacetiletý Tomáš Vítek z brněnské restaurace Bohéma je jedním z nich. Kuchař samouk udělal jednoho dne radikální krok. Zahodil kalkulačku, chopil se vařečky a teď připravuje vlastní degustační menu ve známé restauraci.

    Nemelo tam spis byt "nechvalně známé"?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UHO se skoro nedělá, děti jsou zmlsané, hájí odbornice školní jídelny - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...r-o-skolnich-jidelnach-v-cesku-d8u-/domaci.aspx?c=A130827_132829_domaci_jj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KASUMI: Eurest, olé!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOOMIX: co by za to daly nektere "dospelacke" zavodky.. :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nejlepší školní jídelna: Lahůdky, ze kterých se sbíhají sliny – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...aci/311710-nejlepsi-skolni-jidelna-lahudky-ze-kterych-se-sbihaji-sliny.html
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    ZOIDBERG: thai box stanek za kotvou!
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    VANEK: Dík. Mají tam od devíti, to bych tam mohl i posnídat :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Máte nějaký tajný tip na dobrou asijskou jídelnu někde kolem centra Prahy? Ať tam v pátek hladově a mlsně nelítám :-) Jinak asi zamířím do provařené Pho Vietnam na Slavíkově.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    87HIGHFLYER: přesně sladkostem a brambůrkům, cole atd. (ať už z automatu nebo z kiosku přímo v budově) se špatně konkuruje :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam