• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DOCKINEZ: mělo, ale majitele to už má dávno jiný ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Inženýr si splnil sen. Zahodil kariéru a šel vařit do restaurace - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-pribeh-tomase-vitka-fdk-/ekonomika.aspx?c=A130827_134905_ekonomika_fih

    Je málo kuchařů, které můžete oslovovat "pane inženýre". Devětadvacetiletý Tomáš Vítek z brněnské restaurace Bohéma je jedním z nich. Kuchař samouk udělal jednoho dne radikální krok. Zahodil kalkulačku, chopil se vařečky a teď připravuje vlastní degustační menu ve známé restauraci.

    Nemelo tam spis byt "nechvalně známé"?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UHO se skoro nedělá, děti jsou zmlsané, hájí odbornice školní jídelny - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...r-o-skolnich-jidelnach-v-cesku-d8u-/domaci.aspx?c=A130827_132829_domaci_jj
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KASUMI: Eurest, olé!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOOMIX: co by za to daly nektere "dospelacke" zavodky.. :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nejlepší školní jídelna: Lahůdky, ze kterých se sbíhají sliny – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...aci/311710-nejlepsi-skolni-jidelna-lahudky-ze-kterych-se-sbihaji-sliny.html
    AYUNTAMIENTO
    AYUNTAMIENTO --- ---
    ZOIDBERG: thai box stanek za kotvou!
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    VANEK: Dík. Mají tam od devíti, to bych tam mohl i posnídat :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Máte nějaký tajný tip na dobrou asijskou jídelnu někde kolem centra Prahy? Ať tam v pátek hladově a mlsně nelítám :-) Jinak asi zamířím do provařené Pho Vietnam na Slavíkově.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    87HIGHFLYER: přesně sladkostem a brambůrkům, cole atd. (ať už z automatu nebo z kiosku přímo v budově) se špatně konkuruje :-(
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    87HIGHFLYER: O tom se nemusime prit - jde o to, ze decka zerou sracky proste proto, ze jim to vic chutna. No a aby deti nezraly sracky, tak musí jídlo ve školní jídelně být dobrý a k tomu halt potřebuješ nejenom slušnej personál, ale i dobrý suroviny a vybavení.

    Takže mě sere, že rodiče držkujou, že se ve školních jídelnách vaří hnusný a nekvalitní věci, ale když maj připlatit 12,- Kč, tak se můžou posrat. Dobrý jídlo něco stojí - vzpoměň si na tu školní jídelnu, co v ní byl Pohlreich - rodiče si odsouhlasili, že budou platit raději o pár korun navíc, aby děti měli slušnější jídlo...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JANZAT: tak on je základní problém v tom, že se ty děti dožerou jinde.
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    Se vám podařilo Gentianu vyštípat nebo co?
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    TOOMIX: Zaujala mne obzlvast jedna vec: Vetsina rodicu drzkuje a je nespokojena, ale priplatit za ten obed nechteji... Tak probuh kdyz chci, aby moje dite jedlo slusnou stravu, ktera mu bude prospivat, tak je jasny, ze to neco stoji, sakra...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Co jedí ve škole děti: víc, než chuť je důležité splnit stanovené normy - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...lni-jidelny-problemy-08p-/hobby-domov.aspx?c=A130823_102450_hobby-domov_bma
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ZOIDBERG: mam to stejne, vnitrosti mam rad a rad je varim, ale plicim se vyhybam. Podle me to jde maximalne rozemlit a dat do jitrnic.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MUTHA: Hezké a sympatické a co ti televizní kuchaři co vyhodí půlku surovin přímo před očima diváka do koše?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Pěkně se na to dívá, jen ta ženská je... nějaká divná. Působí na mě jako taková popcelebritka a la Šeredová u taliánů.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    BBC Exploring China: A Culinary Adventure

    http://www.bbc.co.uk/programmes/b01lybfj
    http://www.imdb.com/title/tt2335746

    Chefs Ken Hom and Ching-He Huang undertake a culinary adventure across China, sampling her food, history and culture

    1/4 Ken Hom and Ching-He Huang embark on an epic culinary journey across China.
    2/4 Ken Hom and Ching-He Huang visit Chengdu to learn about the cuisine of Sichuan province.
    3/4 Ken Hom and Ching-He Huang head west to sample the cuisines of China's minority groups
    4/4 Ken Hom and Ching-He Huang make an emotional return to their ancestral homes.

    http://www.uloz.to/x2Jq8kqP/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e01.hdtv.x264-barge.mp4
    http://www.uloz.to/xkd7u87K/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e02.hdtv.x264-barge.avi
    http://www.uloz.to/xSSTnhTk/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e03.hdtv.x264-barge.mp4
    http://www.uloz.to/xhq2y42G/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e04.hdtv.x264-barge.flv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam