• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    KUNHUTA: pražština mi nevadí, volání ségře jsem s trochou sebezapření taky přežil, ale to že se ze mne snaží dělat blbce s jídlem mne sere. Doytyčná dopatlá své pudinkové překvapení a nevypadá to až tak špatně(asi jeko něco co uvařil průměrný smrtelník) a hned v dalším záběru se jí na stole oběví vystajlovaný nesmysl na kterém nejspíš strávilo několik hodin práce pár dalšách rukou. Trochu mi to připomělo Charlie Sheen's winning recipes http://www.funnyordie.com/videos/bfb12aea47/charlie-sheen-s-winning-recipes

    Jdu koukat dál zajímá mne jakou megaproměnou projdou další chody.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KUNHUTA: Vydržela jsem přibližně deset minut.
    Už u toho, jak volala ségře jsem zatínala zuby, k vaření jsem se nakonec nedostala.
    ALI
    ALI --- ---
    KUNHUTA: ja davam palecek nahoru. je to hezky natoceny a prave me bavi, ze mluvi uplne normalne .)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KUNHUTA: Jamie Oliver jak přes kopírák. Ale jako proč ne..

    TYRKYS2: Pokud má pořad nějaký přínos, tak ti na pražský dialekt sere pes. A já osobně ho neřeším nikdy - různorodost dialektů mě baví víc než uniformní šeď..
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    KUNHUTA: super!
    Jen už vidím, jak budou Moraváci kritizovat její pražštinu...
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    Deník Dity P.: Sourozenecká party — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/

    no nejvíc mě překvapilo, jakej má ta dita vlastně hlas a jak mluví :D prostě se musím smát.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLUBEER: to pořád sedí na to "bléju"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    no co....
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    MIC: ja si myslim ze to je blue oac v cechach do toho daj nivu :D
    MIC
    MIC --- ---
    Se jim nedivte že se toho bojí... "já si dám taky do blůe" zní prostě líp jak: "já si tám taky to bléju" ;-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DELLAMORTE: Když dáš na google "stránky pouze česky" tak ti na "Gordon blue" vyskočí víc odkazů než na "Cordon bleu"

    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    RESTINPEACE: Kdyby jen italských:
    (nechtěl se mi dělat screenshot)
    odkaz

    STŘEDA
    Polévka: Vývar s rýží a hráškem
    1. 100g Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařený brambor 70 Kč
    2. 100g Kuřecí nudličky ve smetanovo-sýrové omáčce, dušená rýže s kukuřicí 75 Kč
    3. 100g Hovězí vařené, křenová omáčka, houskový knedlík 80 Kč
    4. 120g Kuřecí Gordon blue, smažené hranolky, domácí tatarská omáčka 89 Kč
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ve čkyni jsem zahlédnul lákadlo na "picérku" :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    VANEK: ano ja vim, pica se taky sklonuje podle vzoru ulica
    tohle byl blbej pripad, narazel jsem spis na jiny nesmysly v nabidkach italskych stravovacich zarizeni, treba [gnočky]
    VANEK
    VANEK --- ---
    RESTINPEACE: "Pri konzumácii jednej pizze" je spisovná slovenština, zrovna jako česky "čtvrt pizzy". Rozumím dobře, že bychom to teda neměli skloňovat vůbec? Je pravda, že u "miluji italskou pastu" bych byl pro.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GALE: a ta italská pasta! To je teprve něco
    GALE
    GALE --- ---
    RESTINPEACE: Připomněl jsi mi mého šéfa. Vrátil se z dovolené v Itálii a básnil o těch tomatech, co tam maj. Žádný rajčata jako tady, ale pořádný tomata, ze kterých stříká šťáva!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    TOOMIX: a uplne samostatna kapitola je preklapeni italskych (pripadne z dalsich jazyku) nazvu do mistni hantyrky, zrovna pizze je totiz mnozne cislo
    a naopak, uplne do ruda me vytaci, kdyz si kazdej ceskej jouda napise do menu tomaty, kdyz to jsou obycejny rajcata akorat to zni luxusnejc
    ALI
    ALI --- ---
    EVILMIND: ten porad je heozny zlo. asi by mi to bylo jedno, kdyby to neslo z verejnejch penez.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOOMIX: All your base are belong to us.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    a proto pizzu konzumovat ve třech

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    V TV jsem to minul predevcirem ale uz je to online. Jako, IMHO by to mozna mohlo fungovat jako nejaky socialni experiment, ktery by se sestrihal po par tydnech na zajimavy dokument, ale jako "kucharska reality show" to selhava predevsim na nedostatek materialu na episodu, nedostatek penez (mensi kuchyn asi nesehnali) a nedostatek charismatu kohokoliv.

    Hospoda U Druhé šance: 4. 9. 2013 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10437569498-hospoda-u-druhe-sance/413237100041001/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZCR: a to je nápad. Provozáka si hodlá Nejvyšší zabít sám, takže ušetřím energii.

    Máme ještě erární sad, takže budou velmi brzy zavařovat metrák jablek a nějaké ty švestičky a děkovat bohům, že hrušek se neurodilo. Nemluvě o tom, že rodná má čtvrť v okresním městě oplývá opuštěnými zahradami a zpustlými pozemky, kde rostou ořešáky a lísky (zvané betonovky), a babičkou, která se nudí, takže budou i ořechy. (Je tu dost ořešníků, ale ti ořechy spíš kradou, než že by louskali.)
    ZCR
    ZCR --- ---
    GENTIANA: ještě koupit metrák hrachu, metrák čočky a metrák máku, smíchat a nechat je to přebrat, to se osvědčilo... (jo a schovat se do houští s brokovnicí a střílet holuby, kdyby si je zavolali na pomoc)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zabiju provozáka.
    Tak jsem mu volala, že tady bude konference, peněz mají dost a že chcou dobré jídlo, může se vyblbnout, kdesicosi.
    Hádejte, co ten blbec provedl. S výjimkou grilované kotlety opsal variace na kuře z polopenzí, včetně kuřecího soté zvaného důvěrně kuřecí zvratky, prej s jasmímovou rýží, ale jasmínku tenhle barák nespatřil, nebo těstoviny s boloňskou omáčkou (zaprvé si Čech pod boloňskou omáčkou představí odpadky s kečupem, zadruhé tento barák v životě neviděl ani boloňskou omáčku, zatřetí se to tu servíruje s pennama a sype ajdamem, což vzhledem k odpadkům s kečupem je spíš rána z milosti), no a pak řízek (kuřecí) s brkaší, plněné kuře s rejží, prostě, menza, náš vzor.
    Zas dělám práci za debila, do toho rozpočtu se vejde vídeňský řízek.

    Ale co, pomsta bude sladká, podle tajného dokumentu Trojí dělení kuřete se vyplatí kupovat celou drůbež a pak ji demontovat, takže bude ta banda líná porcovat, až se z nich bude kouřit. A z jézédé jim nechám dovézt náklaďák kořenové zeleniny, až dojdou kuřata, budou krouhat, čeládka líná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam