Zabiju provozáka.
Tak jsem mu volala, že tady bude konference, peněz mají dost a že chcou dobré jídlo, může se vyblbnout, kdesicosi.
Hádejte, co ten blbec provedl. S výjimkou grilované kotlety opsal variace na kuře z polopenzí, včetně kuřecího soté zvaného důvěrně kuřecí zvratky, prej s jasmímovou rýží, ale jasmínku tenhle barák nespatřil, nebo těstoviny s boloňskou omáčkou (zaprvé si Čech pod boloňskou omáčkou představí odpadky s kečupem, zadruhé tento barák v životě neviděl ani boloňskou omáčku, zatřetí se to tu servíruje s pennama a sype ajdamem, což vzhledem k odpadkům s kečupem je spíš rána z milosti), no a pak řízek (kuřecí) s brkaší, plněné kuře s rejží, prostě, menza, náš vzor.
Zas dělám práci za debila, do toho rozpočtu se vejde vídeňský řízek.
Ale co, pomsta bude sladká, podle tajného dokumentu Trojí dělení kuřete se vyplatí kupovat celou drůbež a pak ji demontovat, takže bude ta banda líná porcovat, až se z nich bude kouřit. A z jézédé jim nechám dovézt náklaďák kořenové zeleniny, až dojdou kuřata, budou krouhat, čeládka líná.