• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    DIVER
    DIVER --- ---
    KEEE: asi ji to vadi u jidla. to je ten ceskej pristup k (ne)koureni v restauracich. ja bych to zakazal. a to sam kourim. tyhle hadky by se uz nekonaly a ja bych s tim lip seknul :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KEEE: ale nekouří v kuřácký restauraci
    KEEE
    KEEE --- ---
    DIVER: přitom cajthamlová sama někde vykládala, že nemůže přestat kouřit a že to je její jediná neřest :o)
    SKRU
    SKRU --- ---
    co ste to za rodinu, neustale vyvolavat konflikty s celebritami?!:)))
    DIVER
    DIVER --- ---
    SAMIEL: jj, tetu halik, bratrance cajthamlova :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DIVER: tvou tetu napomenul Halik v kuracky hospode za cigaro?
    DIVER
    DIVER --- ---
    bratranec nesnasi Cajthamlovou, protoze ho v kuracky hospode napomenula kvuli cigaru. a tetu zase Halík :) to jsou ty rychly soudy. ale nevylucuju, ze si to treba i Cuketka zaslouzi :)
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    SAMIEL: Mno dobrý, ale to je osobní názor (chápu, nepříjemný), ale mě šlo o hate na jeho profesní zručnost
    PERI
    PERI --- ---
    SAMIEL: Vidiš, tak to bych do něj neřekl :) Ale díky každopádne!
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    PERI: Jasne. Zasel jsem se zenou do Made in Japan v Rytirske na poklidnou veceri, nacez se dostavil Cuketka s doprovodem a z komorni atmosfery sushi baru se najednou diky jejich hlucnosti a oprsklosti stala atmosfera zaplivane hospody ctvrte cenove.
    PERI
    PERI --- ---
    SAMIEL: Fakt? Můžes to rozvést? :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    KROKODILE: No ja ti nevim, jednou jsem ho potkal v restauraci a za jeho chovani jsem mel sto chuti ho nakopat do kouli...
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    STEPNI_VLK: Nějak nechápu, kde se bere ten hate proti Cuketkovi....
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tak má vypadat podnikání v restauračním byznysu, dojal se Pohlreich - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...-u-zbehlika-pintovka-pqy-/hobby-domov.aspx?c=A131112_132754_hobby-domov_mce
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Sahajdák über alles:

    Biting Hanah: Vaření s Oldřichem Sahajdákem*
    http://biting-hanah.blogspot.cz/2013/08/vareni-s-oldrichem-sahajdakem.html

    (Ale ta inspirace Nomou a vůbec severskou kuchyní je evidentní. Tohle by mě moc bavilo.)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Foodnáckové | ČiliChili
    http://cilichili.cz/clanky/foodnackove-866.html

    ... Jestli se vám nezdaří vymyslet něco podobně originálního, nezbude vám než začít svědomitě lézt do řiti nějaké blogerské celebritě a trpělivě klíčit v jejím stínu. ...
    ...
    Jaká kritéria guru českých foodblogerů aplikuje při výběru svých hodnotitelů, se nám zjistit bohužel nepodařilo. Ať je to jak chce, rozhodující rozhodně nemůže být literární gramotnost. Jinak by se v hodnocení na blozích nemohly vyskytovat perly typu: „Dobrý cukrárenský tip pro ty, co mají především mlsné jazýčky" nebo „Pivní rohlíky byly dobré, klasické rozhodně silně nadprůměrné, ale rohlíky moc nejím, tak nemám přehled".


    :))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak popojedeme.
    You know you're a chef when...
    Chef Knives To Go • View topic - >> You know you're a Chef when... <<
    http://www.chefknivestogoforum.com/you-know-you-re-a-chef-when-t1903.html
    SKRU
    SKRU --- ---
    EVILMIND: "Párky i tak praskly ale tím se zvětšila i jejich plocha, tím pádem bylo více jídla . DOporučuji tedy párky nechat prasknout."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TESSS: a to neni nic proti diskusi zde:

    Recept: Vařené debrecínské párky - pravděpodobně nejzábavnější recept na českém internetu
    http://recepty.brtnik.info/...nejz%C3%A1bavn%C4%9Bj%C5%A1%C3%AD+recept+na+%C4%8Desk%C3%A9m+internetu
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ZUZKAOU: jj a kuřecí sádlo...mě to nějak nepohoršilo, až na to grilovací koření, který bych vynechal.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PAN_SPRCHA: nech bejt, právě ukecávám lidi z TRMS, jestli by neměli nějaké kůže na naplnění navíc. Pravda husí a z krku. A škvarečky z kuřecí kůže jsou nebezpečně dobré.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: tak řekla bych že hlavně dělá obchodní podporu tomu suši tvůrci z Myabi, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam