• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    VOKURKA
    VOKURKA --- ---
    Video: Poslední díl Dity P. | A2larm
    http://a2larm.cz/2013/12/video-posledni-dil-dity-p/
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ty voe, tak jedine misto, kde muzu koukat na telku, u stariku, na vanoce... po ranu tu koukam skrz ty skvele kanaly, kde nic, tu nic... a pak to prijde, vyskoci Dita Pí a vanocni dil... sem nepoucitelnej a necham to jako kulisu, takze koukam na nejakou polivku a ty same trapne kydy, co si pamatuju z prvnich 3 dilu, co sem jedine videl, slovni zasoba minimalni, porad ty same odkazy na rodinu
    nejakej plk, jak ji bere nipat rybi hlavy na polivku, no oukej, pak vanocni salat (s dijonskou horcici a citronem), nakonec smazeni ryby (sem zvedavej, kdy budou dily o smazeni sejra :D)
    pak nejakej sestrih, asi fakt byl dil po sexu, v jednom prostrihu Dita Pí v cernem neglize a usiskama
    ala zajicci od Playboye, ale ty proporce, vrazda
    - mam z toho trauma a du se uklidnit zvysenim hladiny cukru v krvi a rabovanim cukrovi
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    heh

@jankolias 3m
    Na ČT2 právě teď vaří nějaká paní a celý to vypadá, jak kdyby si člověk prohlížel Pinterest...
    DIVER
    DIVER --- ---
    GINGERCAT: aha, ok, nevedel jsem. ja si zrovna na tom miste obcas ufiknu kus kloubu :)

jako ja mam takovej sen, ze az prestanu kourit, soustredim se pak na to, abych se naucil profikrajet cibuli :))
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    DIVER: to není pořezaný, ale zábrana proti odření hřbetů prstů horní hranou nože. Ne, že bych dosahovala jeho kvalit, ale po takové cibuli do guláše mám taky někdy lišej :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    no ale porezat se zjevne taky umi :)

a ja taky. uz jsem zvazoval, ze si poridim ten chranic: http://img.magazin.libimseti.cz/img/img/552edba86fd6.jpg

a nekamenujte me, varenim se nezivim :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: zbytecne spoilujes:)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    S cibulí si ten člověk poradí ještě rychlejc:
    Masamoto KS Wa Gyuto - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NdZxpMdtGjs
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Njn, první půlka je zpomalený záběr :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: :DD koukam na to a rikam si, co je to za blby video, takhle krajim okurku ja a nikam mi to tolik nelita :DD
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Co by třeba Dita mohla odkoukat (kdyby si tedy koupila gyuoto od Masamota):

Cuke - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=oPaA1pf_gS0
    VANEK
    VANEK --- ---
    GANBOY: No ano: když se po novomanželích házely kvítky, tak ten z novomanželů, který není novomanželka, hopsal.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANEJET: pockat... ja mysle ze prechal je novomanzel?
    ANEJET
    ANEJET --- ---
    87HIGHFLYER: přece Prchal, ne? Z toho jeho výstupu při svatbě jak tam hopsal jak retard při házení kvítků po novomanželích mám ještě teď osypky....
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: a pak už by chybělo jen "kdo vylíže pekáč"
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MAR_TINA: jakože závěrečný díl? Svlečená Dita ležící na stole, pokryta vybranými lahůdkami? Oberte si mě? Ukrojte si mě? Vše podáváno na vlastním nádobí? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: ještě by se Dita mohla svléknout, to jediný chybí.

A koukám, že trapnost je dědičná.
    FOZO
    FOZO --- ---
    Tak jsem viděl DP v Hyde Parku a půl dílu o sexu. Nemám co dodat. Vše tu bylo napsáno.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VANEK: A víš, že by mne ten nedostatek mateřské lásky ani trochu nepřekvapoval? Přesně tohle (chybějící máma.. a dost možná i táta) jsem si totiž čím dál tím víc myslel s každým dalším zhlédnutým dílem. To přehnané zdůrazňování příběhů spojených s jídlem a jídla s láskou, dětstvím a babičkou je v tomto ohledu až příliš do očí bijící.. a zároveň i spolehlivým vodítkem..

WITTGENSTEIN: Praštilo mě do očí: Je vtipná a velice originální.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam