• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Uz jsem to kdysi načal jinde v klubu - v čem jsou rozdíly v těch těstovinách, aby Barilla byla průměr (a u nás nadprůměr) a třeba De Cecco výborné?
    K8Z
    K8Z --- ---
    SOJKA: tak ja netvrdim, že jsou špatné rozhodně.. vždycky mě pobaví, když si všimnu, že Panzani jsou dražší.. ale zkus si tam někdy koupit De Cecco, ty sou vyborny a myslím, že Garofallo za 1,80 taky nejsou k zahození :)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    K8Z: Na jare sem kupoval v italii asi deset kilo barill,sou to moje oblibene.Kilovky staly 60 centu.Nemyslim ze to patri mezi to horší, spis je to takova lidová značka,co sem koukal k talianum do kosiku tak kupovali vyhradne barilly. U nas patrej k těm lepším.
    K8Z
    K8Z --- ---
    FLLIP: těstoviny Barilla stojí v Itálii pod 1 Euro a řadí se tak mezi "to horší" co je tam k sehnání. I v blbym Tescu je mají za 35 Kč, takže nevim, co je rozumného na ceně 40-50Kč.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    WITTGENSTEIN: To vypadá fakt nejlíp.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    WITTGENSTEIN: To věřím, navíc jsi z toho určitě neměl žádnej požitek, ňákejch pár zrnek písku ozdobenejch dřevem a plno žvástů okolo...:D

    87HIGHFLYER: Přesně! Hlavně co by srovnával, gulášek nikdo ničím nepřekoná.

    GEISHA: To jsem přesně chtěla napsat, dokonce i to, že takový mudrlanty miluju :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Ne, zkus si to sám v jiném prohlížeči (nebo po odhlášení): Public je to otevřeno každému, kdo má účet zdarma, ale Facebook chce, aby si ho lidi aspoň založili; volně je přístup akorát k firemním Pages.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jo, a ohledně Ramsayho restaurace na Royal Hospital Road panuje konsensus, že úplně ustrnula v minulosti a že poměr cena/výkon není až tak dobrý.
    Viz třeba http://theskinnybib.com/2010/11/17/will-royal-hospital-road-lose-its-stars/
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MACHALIK: Takže jen slovně: ano, je to zážitek, větší než Noma, větší než Osteria Francescana.
    Viz třeba tuhle recenzi http://cheesenbiscuits.blogspot.cz/2010/04/fat-duck-bray.html

    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nee. Jen Roye.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MACHALIK: Fakt to nevidíš, když na to klikneš? Mělo by to být public, tj. otevřené i pro lidi bez FB.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WITTGENSTEIN: Tam já nevidím, nemám tu věc, ale dobrý! Jsem netušil. Je to takovej zážitek? Já plánuju navštívit Ramsayho v Chelsea, až tam zase budu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CHORCHE: Mě na tom baví, jak jsou ty výhrady už kolik let stejný ("místo jídla jsem dostal jen šmouhu na talíři").
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ze to vubec resite, dyt je to jedna teta povidala a viz 87HIGHFLYER, ty lidi ani nemaj s cim realne srovnavat - kecy prdy blaboly a diky novinkam uz se serverum jako Seznam vyhybam, skodi to zdravi :]
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BEBEBE: nejlepší je, jak na to nadává nějakej strejc a jako bydliště má "zapadlá lhota" apod. Určitě i jen u toho pohlreicha byl, takže může srovnávat:)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BEBEBE: Tak určitě, z Fat Duck jsem se vypotácel úplně hladový a musel jsem jít na hambáč :)))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BEBEBE: diskuze na novinkách jsou výborný, vždycky když jsem v práci unavenej a potřebuju trochu zbystřit, zajdu na novinky.......krevní tlak stoupne, mozek se probere a spravedlivé nasrání můžu věnovat pokračující práci.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    BRUKEV: Omg, ja bych vsechny ty diskuze zakazala!

    Sledoval jsem jeho pořady na tv Paprika a upřímě řečeno - jíst něco, co je možná chutné ale vypadá to jako písek, dřevo nebo cokoli jiného mě prostě neláká. Jeho vaření je experimentální, neotřelé ale pro mě ne.
    -------------------------
    Jasně, kam se ty jeho výtvory hrabou
    na naší svíčkovou, anebo gulášek, mňam.
    =======================================
    Urcite! Tyhle ohvezdickovane restauranty, to muzete cekat talr nazdobeny jako od narodniho umelce, titernou porci a o to vetsi cenu. Muzou tim v Britanii ohromit kdekoho, protoze anglicane jako stravnici jsou barbari, varit neumi skoro nikdo, vcetne kucharu, ale rozhodne to neni pro nikoho, kdo se chce dobre najist a mit z jidla pozitek.

    Michelinské hvězdičky,plno žvástů kolem toho,akorát se nedá s prominutím žrát-stejně jako u hulváta Polraicha!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam