• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    V Praze i jinde se otevřou nové restaurace. Ale jen na den | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/.../apetit/v-praze-i-jinde-se-otevrou-nove-restaurace-ale-jen-na-den_298379.html
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    STEPNI_VLK: Lze doporučit. Dobrá obsluha, skvělý kachní stehýnka a předkrmy.
    Nejezděte na oběd, občas nedopadne. Večeře zatím vždy. A není to fakt nejlevnější, pokud si chcete dát vše, co nabízí.
    FIN
    FIN --- ---
    STEPNI_VLK: zamiloval jsem se. uděláme zájezd :-)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Trvalka v Polích. Porce jak pro stokilového chlapa | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-pro-stokiloveho-chlapa-f75-/dobra-chut.aspx?c=A140214_100239_dobra-chut_mc

    Přiznám se, že na tuhle restauraci jsem už hodně dlouho nažhavený díky časopisu Čilichili, ve kterém se v rámci rubriky Sporák objevují recepty od kuchařky právě z tohoto penzionu. A pokud jen trochu půjde, tak bych se tam rád někdy zastavil a ochutnal..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DAWIDOS: Ceaser s Desisterem?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    A dneska na Palmovku na Ceasera.

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CAPTAIN_TACUD: tohle už znám, někde se mi ukrývá Sardinie
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    The Hairy Bikers Asian Adventure S01E01 720p HDTV x264-FTP - Release BB
    http://www.rlsbb.com/hairy-bikers-asian-adventure-s01e01-720p-hdtv-x264-ftp/

    In their most adventurous road trip yet, the Hairy Bikers tour the birthplaces of favourite Asian cuisines.

    Season 1, Episode 1 – “Hong Kong”
    In their most adventurous road trip yet, the Hairy Bikers tour the birthplaces of favourite Asian cuisines. In this episode they are in Hong Kong, where they discover the secrets of wok chi at one of the city’s street food stalls, and cook with a grandma in her tiny kitchen. Breakfast reveals a surprising legacy of British rule, and the bikers are sent on their way with a traditional Chinese good luck ceremony.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Včera jsem na youtube shlédnul Ottolenghis Krétu plus Tunis. Víc dílů tam není.
    Máte někdo link na celou jeho serii/pořady ke stažení?

    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hmmm

    Pohlreich otevřel japonskou restauraci. „Tady nejsou patlalové,“ tvrdí - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ch-restaurace-yamato-dgi-/hobby-domov.aspx?c=A140209_163128_hobby-domov_bma
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WITTGENSTEIN: ano - pračlověk byl vegan a po vynálezu zemědělství začal jíst maso...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Á, to je ten chytrák, který nikdy nebyl v Nomě, zato moc dobře ví, jak to tam vypadá.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Gastronomie krize: Poznámka k masu | A2larm
    http://a2larm.cz/2014/02/gastronomie-krize-poznamka-k-masu/

    varovné signály .... Autor je umělec a gastronomický aktivista.... Rádi bychom představili gastronomii jako vstupní bránu občanské angažovanosti a poukázali na alternativy, které začínají u stolu s jídlem a končí sociálními změnami....

    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PEPAZZ: 40% - nešetřil jsem.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    VANEK: to by vadit nemelo, krom toho ze to bude shit cokolada
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ZOIDBERG: a pozor i vysoko kakaove cokolady se delaji odtucnene od kakoveho masla takze stat se to asi muze, nicmene kdyz smichas 2 ruzny saturovany tuky (tuhy pri pokojove teplote) melo by to držet. Takze tvuj postup je asi spatny. jakou smetanu si pouzil jak si rozpoustel cokoladu?
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZOIDBERG: No tak jestli to byla čokoláda s rostlinným tukem...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nejznámější český vězeň se stal spisovatelem a kuchařem: Kajínek píše kuchařku!
    http://www.blesk.cz/...amejsi-cesky-vezen-se-stal-spisovatelem-a-kucharem-kajinek-pise-kucharku.html
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    AFRI: nám přistály na stole se smetanou v Toskánsku i v Apulii(v Apulii mi přišlo, že rvou smetanu úplně do všeho), Italové běžně kašlou na to jak má podle středoevropanů vypadat pravá italská kuchyně a dělají si to tak jak jim rovna chutná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam