• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GENTIANA: tak koukej zase psat postrehy z brun-talu, prtozoje jinak ma brnenska sekce pravdu...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: I kdybych mezi Bruntálci dočista zblbla, tak jsem na tom furt líp než ty. Aspoň občas umím použít argument založený na reálných faktech, místo chrlení výkřiků plných emocí, a slovní zásoba mi neklesla natolik, abych musela plnovýznamová slova nahrazovat variacemi na sraní a mrdání.

A teď by ses už mohl odebrat se svou genialitou někam, kde ti rozumějí, ať neházíš perly po nás, sviních nehodných.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MACHALIK: Aspoň tu tvá genalita vynikla.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vidíš? Čtenářka. Ani nedá dohromady větu. Tvoje publikum.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MACHALIK: Plus za to, že je to poslední, co sem rok, dva napíšeš.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GENTIANA: Jak to dělat správně, ba nejlíp, už minimálně dva járy víš ty, ostatně fluidum jediné příčetné duše v celým Herentálsku, obklopené blby a trotly, tu kolem sebe šíříš úspěšně od chvíle, cos se svým Aha! reportem začala.
    Já nevím, jestli kalkuluješ s tím, že tvoji takzvaní čtenáři mají IQ pod kilo a každej pátek se těší na další historku z léčebny v horách - - - nebo jestli ti nakonec samotné - nestřeženě - taky klesl ten kvocient pod sto a dodáváš je zcela nezištně. Každopádně se pokaždé, kdy releasneš další bulvár z života tvé chaloupky plné dementů, nabízí jediná otázka: co tam supernova tvýho formátu dopiče furt dělá.
    Tím se obloukem zase dostáváme k tomu, co se říkalo už na začátku, že je zásadní rozdíl mezi tvýma řečenýma schopnostma a místem určení, kam je máš dodat. Kanón na vrabce, jestli mi. Plus za ty leta se do toho ještě namotal efekt času, takže už se ani nedá říct, žes byla nespravedlivě přiřazena mezi kokoty, se kterýma budeš hnedle hotová a půjdeš zpátky tam, kam intelektuálně a dovednostně patříš, ale naopak sis mezi něma našla tak nějak místečko, ne?, a dneska je sice (furt) pomlouváš, ale už to zabaluješ do onoho okrouhlýho tvaru "však co, seru na to". Nabízí se otázka, jestli tvůj nadřízenej nakonec není skutečně chytrej borec a nevěděl sakra dobře, do dělá.

Tak jak tak si pro mě za mě třeba zase poser prsa, arogantní krávo. Nakonec ti nezbyde, než se znova vykydat na internet, jak tvůj div že ne nadřízenej objednal pro zájezd limo místo piva a jak tys u toho koulela strastiplně očima a jebala recepční, která si četla a pak šla dom. Nebo něco obdobně hybatelnýho.

Chápu, že potlesk nad tvejma pro plebs vtipnejma historkama z podhůří je to, co tě zajímá, ale ne každýho baví dokola číst povídky o nejnovějším mrdáčovi Ivety Bartošové. Pro tebe mluví to, že majitel tohohle fóra je do tebe zamilovanej, takže když budeš mít štěstí, je tohle poslední, co sem zase na rok dva napíšu. Ať se ti daří.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SYNTHY: to je pochopitelně taky možnost, kterou si nechávám v záloze, ale když si tu tak pěkně notujete s Machalíkem, jak dělám bezcennou práci a ještě k tomu úplně blbě, tak předpokládám, že víte, jak by se to dalo dělat cenně a správně.
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    GENTIANA: Rada je prostá: "ignoruj mě." :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nevíte někdo, jaké oliváče používají v hospodách třeba Pohlreich, Ridi, Oliver a podobní "milovníci italské kuchyně z TV pořadů"?
    Celkem mě to zajímá. Public placement v některých pořadecj je hezká věc, ale jistě nevařej všichni na Monini, atd.:)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SYNTHY: Fajn, a co bys mi poradil ty, hrabě?
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK: Neplýtvej energií ani slovy, dáma se zacyklila a už to trvá ... těžko spočítat... asi rok... a nebo dva... a přitom celá ta "leprtáž" začala tak hezky... Nevinným dotazem: " Chcete číst story, kterak dělám pořádek ve své hospodě? " :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: Ptal se tě někdo na rady do života? Neptal. Tak PDP.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GENTIANA: "Ma vzadu v policce kus sutru, a ve volnem case ho okusuje." Opravdu by to byla zmena _k lepsimu_? :) Mimochodem, ten vliv prostredi bych nepodcenoval: mam dojem, ze rok kazdodenniho styku s bulvarem mi srazil IQ tak o dvacet bodu ;o)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak to posledni, o co slo, bylo, abys mne pregnantne vysvetlila, kdo po kom rve nebo kdo po cem cim pise. Samo kazdymu toho, co sam chce a na coma moznosti. Mi jen prijde, ze jestlize beznou denni naplni prace tvyho procesoru jsou uz par let problemy jako vyse zminene a tobe uz na tom neprijde nic zvlastniho, nota bene ses na to naucila srat, tak je na zvazeni, jestli se z tebe nestal dalsi Bruntalec. Ziju v dire, delam s bezmozky, ktere non stop pomlouvam na internetu, konam bezcennou praci v nahodnym hotelu, ale uz mi to zacalo bejt u prdele stejne jako jim, tak co. Seru na to, nevim na co.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: to si pleteš, důra řvala po matce, ne matka po důře (a nevidím nic špatného na tom, že hosti chtějí mít klid na cokoli, co se jim nabízí jako možnost trávení času v hotelu), nebyl to balakryl, ale fermež, kuchař nic neprodal a kdyby prodal, tak mu to strhnu z výplaty.

A mám své důvody.

PISKVOR: Pravda, tady máme železitou studnu, zatímco doma nám z kohoutku teče nepříliš řídký uhličitan vápenatý. Možná bych si měla pořídit kus vápence na okusování.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GENTIANA: A to tě to tam furt baví? Já neříkám, že každej musí chtít kariéru nebo co, ale bejt zamrdaná v díře plné lemplů a trávit čas vyměřenej ti na tomhle světě tím, že buď řešíš nebo ignoruješ, že dement z pomocné školy, kterej shodou okolností pracuje jako provozní podniku, píše na tabuli balakrylem, kuchař prodává kaviár za pětikačku a tvá matka řve po personálu, že chce mít klid na tenis --- je ti to k něčemu? Lidi se většinou za prací stěhujou, když o něco jde, baví je to, je to dobře zaplacený, někam to vede atd. Kam vede hospoda v Bruntále? Proč nedělat úplně cokoli jinýho někde jinde? Jazyky umíš, ne?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GENTIANA: "...anžto si je nepamatuju." Ve srovnání s kontrolním vzorkem se nám začíná rýsovat vyvrácení H0, totiž "regionální špecifiká Bruntálu nejsou způsobena degenerací kognitivních funkcí pocházející z požívání kontaminovaných zdrojů." Jinými slovy, Bruntál je způsobený něčím ve vodě ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRUKEV: Máti sem občas přijede na pár dní na návštěvu. Tentokrát se dotyčná recepční hádala s kuchmajstrem, ječeli na půl baráku a byli sprostí, máti se chtěla v hale koukat na tenis nebo nějaké podobné podujatie na Eurosportu, tak je požádala, aby se ztišili.
    OMNIHASH: Občas někdo něco utrousím tu i onde, ale poněkud nesystematicky, podle toho, kam přijdu, když jsem zrovna dožraná.

Ale hlavně mi to začlo být jedno. Dřív bych se dva dny vztekala, že někdo zase něco, dneska zavrčím, jdu si po svým a obvykle na to do půl hodiny zapomenu. Takže holt nejsou historky, anžto si je nepamatuju.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    CHORCHE: A kde to vysílají?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BRUKEV: protoze todle je druha serie! je treba trosku zamichat kartama a neco pridat :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam