• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Jak na poctivý hamburger? Poradí Roman Paulus | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ger-poradi-roman-paulus-f36-/dobra-chut.aspx?c=A140308_142010_dobra-chut_hm
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nějak jsem předpokládal, ale proč se nezeptat, že ano.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: stejne jako ja pouzivam ten, co mi nabizi muj hlavni dodavatel do restaurace, Ridi, Pohlreich a pod pouzivaji to co jim nabidne jejich dodavatel. Ty firmy, co vetsina z nas zna z beznych kramu, ve velkym proste ani ty oleje nedelaji. Neni to tak, ze si kupujes olej do restyky po 0.7L lahvich ale po 5L kanystrech. Oliver v TV pouziva ten nefiltrovany, ktery je i v IT nejdrazsi na pultech, nekdo mi mozna pomuze s firmou. V hospode je toho spotreba takova, ze te nezajima firma, ale spis to, kdo ti da lepsi cenu. Tim nechci rict na ukor kvality. 5L velkoobchod je v zime kolem 650.- a v lete kolem 550.-. takze tak )
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OTAVA: kuchař je zjeveně dlouho ženatý cynik ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    maly hotel na severozapade, slevovy voucher na vikend pro dva asi za litr. clovek samozrejme nemuze ocekavat zazraky. Ale kdyz je jako predkrm nejaka rolka se sunkou, syrem a cesnekovou pomazankou, na Romantickou veceri ve dvou, rikam si kam to pohostinstvi speje.
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK: Za zmapování průmyslu na Bruntálsku palec hore... :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SYNTHY: Spíš se bojím, že se to jen horizontálně posune - tentokrát třeba do textilního průmyslu (nebo logistiky nebo IT nebo letectví).
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MACHALIK:
    Tak už jdeme do finále (Možná přijde i kouzelník) (1983)
    http://www.youtube.com/watch?v=6QUf5WsQSDc

:-)

[ GENTIANA @ Zjištění ]
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BALAENA: a neplést s kloubíčky, což jsou chlebíčky obložené vepřovým kolenem.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    nuda
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Hm. Půl dne jsem neprošla chodbičkou za kuchyní a po půl dni jsem tam našla několik prosklených skříní. ptala jsem se recepčního, co to tam proboha dělá a on říkal, že to tam bastlil údržbář, že jsem říkala, že recepční dostanou skříňky.

Mno, říkala jsem, že někdy koupím šatnové skříňky pro recepční a někam se nastěhujou, to je pravda, ale určitě jsem nikomu nedala za úkol najít zbytky nábytku proskleného ze tří stran a dát je do nejnepřehlednějšího místa, kde se nota bene tahají těžké věci. Pravda, ani jsem to výslovně nezakázala, ale koho napadne taková hovadina?
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    KOOTCHA: haha tak 5ti hvezdickovej Michelin .. ma prehled kluk :)
    btw babicuv popis na dve slova ?
    Kryptofašistický gastroprznič
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Babica: S útoky začal Pohlreich, lidi to jen přebírají
    http://video.idnes.cz/?c=A140302_230746_lidicky_ved&idVideo=V140302_225609_lidicky_ved
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KROKODILE: Odmítá se přizpůsobit Jedinému Správnému vzorci chování, zdá se ;)
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    furt si říkám o čem se tu bavíte a ejhle! Machalíka mam v ignore. Zjevně mě osvítil duch svatý už před nějakou dobou.

Je zvláštní, jakou si dá MACHALIK praci jen s napsaním hejtu (půl stránky no teda!) :D Cos mu udělala, zlá, ZLÁ Gentiano??
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GENTIANA: tak koukej zase psat postrehy z brun-talu, prtozoje jinak ma brnenska sekce pravdu...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: I kdybych mezi Bruntálci dočista zblbla, tak jsem na tom furt líp než ty. Aspoň občas umím použít argument založený na reálných faktech, místo chrlení výkřiků plných emocí, a slovní zásoba mi neklesla natolik, abych musela plnovýznamová slova nahrazovat variacemi na sraní a mrdání.

A teď by ses už mohl odebrat se svou genialitou někam, kde ti rozumějí, ať neházíš perly po nás, sviních nehodných.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MACHALIK: Aspoň tu tvá genalita vynikla.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Vidíš? Čtenářka. Ani nedá dohromady větu. Tvoje publikum.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MACHALIK: Plus za to, že je to poslední, co sem rok, dva napíšeš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam