• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    GENTIANA: Jsme svobodna zeme, muzu hejtovat kazdou pycu, ktera si mysli, ze sezrala salamounovo hovno. Kdyby bylo po mym, postoupil bych cely okres Bruntal Polsku, i s tebou. Akorat mi je lito Krnova, maj tam dobry kino.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GENTIANA: hahaha, takže provozák udělal pravopisnou chybu??? Tak když to je schopná udělat jeho šéfka, kde potom vidíš problém??? Pýcha, pytel, pysk,...p*ču tam teda nikde nevidím.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    RESTINPEACE: Jsme svobodná země, takže to nemusíš číst. Takže si mě konečně dej do ignoru a pal do pyče.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    77WHITE: jo bacha, jsou tam spoilery na zrovna season 4 vítěze (i předešlých sezón)...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KASUMI: z historie, nepamatuju si kdo to sem dával první, parádní rozhovor o zákulisí - http://reality-show.panacek.com/31699-masterchef-us-velky-rozhovor-o-zakulisi-1-cast.html
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RESTINPEACE: protože Pohlreich za poslední rok točí pět videí denně a kromě gentiany je tu spousta novejch a zajímavejch píspěvků k tématu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Budeban.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    GENTIANA: Muzes tady prosimte uvest svoji motivaci pro publikovani takovych vylevu? Uprimne, dokud ses snazila o jakz takz vtipny popis vaseho spolceni hlupcu, dalo se to povazovat za bulvar, ktery si nasel svoje konzumenty. Ted uz mam ale pocit, ze si pletes nyx s twitterem a je to zde tolerovano jen ze setrvacnosti. S tematem to nema nic spolecnyho. Co si tady prectem priste? Ze si nacapala kucharskyho ucne jak si utrel prdel rukou a pak sel krajet maso?
    Tisickrat nic umorilo osla.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TESSS: ano, přesně tak. A echt chybu, i/y, ne překlep.
    TESSS
    TESSS --- ---
    GENTIANA: udelal pravopisnou chybu ve svym jmene?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MACHALIKův nástup! za 1.....2.....3......
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EVILMIND: Tze mystery box uz nebylo prekvapko? Kdyz je ucili den predem to, co se tam "mohlo" objevit?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nový provozák podepsal mail. Svým jménem. S pravopisnou chybou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CLUBEER: V cesky verzi se s tim ani nijak netajili, ze varej podle receptu, a tusim to mockrat bylo videt primo v show. V US verzi tu iluzi drzej opatrnejc, ale cetl jsem nejaky rozhovory (tusim to byla predminula sezona s tou slepou pani), a oni dokonce meli i kucharskou skolu, kde je jeden den v tejdnu ucili veci, co by jinak neznali. Takze rozdil bude asi v tom, ze v cesky verzi meli papirek na stole a furt ho studovali, kdezto v US se ho museli naucit nazpamet pres noc...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    KASUMI: nad tim dumam vzdycky kdyz se koukam na junior masterchef. podle me si muzou vsechno odvazit podivat se na recept a pak z hlavy
    EDERA
    EDERA --- ---
    KASUMI: Ono ta pasáž "a proč ne luštěniny" původně byla v tomhle článku, kde dávala přece jen lepší smysl.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    anebo dostavaji ten zakladni recept napsany na papirku s tou vyzvou?
    ja to rozkoukala od pulky serie, tak se mozna ptam uplne blbe :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    zrovna u tech makronek to mozna odvazeny meli, ale tam je to o sileny presnosti a presnym postupu a to prece clovek, kterej to nikdy nedelal, nemuze vedet
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jinak jsem ted rozkoukala poprve americkyho masterchefa, 4 serie
    a teda zitram, co tam ti kuchtici uvari a ptam se
    jak muze nekdo z hlavy udelat makronky??? tam maji moznost podivat se do kucharek , kdyz jim reknou, co budou varit? nebo vi, jak upravovat praseci usi a jazyk?
    nezda se mi, ze by to meli odvazene napresno predem u tech vyzev o vyrazeni (jednou tam dal omylem, ted placnu, misto skrobu vanilkovej cukr a ocividne mel toho skrobu vic, nez potreboval)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VANEK: na tom se nekdo stazi ocividne delat promo
    napriklad recept na ty plneny kureci kuze - reakce "proc kuze? proc ne lusteniny?" mi prijde jako ten vtip

Syn se ptá otce:
    S: "Tati, vysvětlíš mi ženskou logiku?"
    O: Máš zaracha.
    S: Proč??
    O: Chleba se sýrem
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: Koukám, že pan "expert na výživu" se věnuje zejména zhoubnosti mikrovlnných vibrací a detoxikaci tlustého střeva; ti se hledali.

Jo, ale když už jsme u toho, vřele doporučuju (aspoň prolistovat)
    Novela bohemica | Malijevský, Igor - Hladová kuchařka
    http://www.novelabohemica.cz/knihy/hladova-kucharka.html
    -- autor je autentický chudý básník, ne jako rozmařilec Hruška, pořádných receptů z kuřecích kůží je tam několik (jakož i z koster) a zahrnuty jsou i návody, jak proniknout na raut nebo navštěvovat přátele v čas kolem večeře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam