• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: Byl o minutu rychlejší :-) Njn, asi se tam do konce roku budu muset ještě vypravit.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Punčocháře bude škoda:

    Restaurace Le Terroir skončí. Michelinskou hvězdu měla na dosah - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ik-le-terroir-zavre-0sr-/ekonomika.aspx?c=A140429_2060620_ekonomika_fih
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    VANEK: I s tim koksem?
    VANEK
    VANEK --- ---
    V Reflexu tento týden zmatený článek od Křivánkové, jak Michopulu i Požárová odmítli žebrání neimaginativních TV producentů, aby se staly českou Nigellou.
    MICKK
    MICKK --- ---
    koukám na nový kitchen nigthmares a i v americe dělají gyros z kupeného polotovaru
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Zatím k jednomu atypickému kuchaři; novináři mu moc nevěří a veřejnost už vůbec.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    87HIGHFLYER: Ta diskuze je fascinujici
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Nešlehne, jsem rád, že informace od Hervého Thise a Harolda McGee osmózou doputovaly až ke kuchařům u sporáku :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    87HIGHFLYER: ta je ovsem vyzivna :)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    V Česku se rodí nová televize. 24 hodin denně se v ní bude vařit a mluvit o jídle | zpravy.ihned.cz - Česko
    http://zpravy.ihned.cz/...-nova-televize-stanice-media-food-channel-jidlo-vareni-zdravy-zivotni-styl
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VANEK: a ta diskuze pod tim:)
    VANEK
    VANEK --- ---
    87HIGHFLYER: "tvrdí kuchař"!!! WITTGENSTEINa šlehne.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Za chuť při grilování může reakce cukrů, tvrdí kuchař - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...i-maillardova-reakce-dj2-/hobby-domov.aspx?c=A140423_114527_hobby-domov_bma
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    16 typicky českých prasáren, kterými si kazíme jídlo | Blog | Čilichili
    http://cilichili.cz/blog/16-typicky-ceskych-prasaren-kterymi-kazime-jidlo/

    tak cilichili obecne nic moc, ale tady to sem sedne
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    GANBOY: ja ho mam rad....je na nem videt ze je fakt vyvarenej, jde mu to pekne od ruky a mluvi jak kuchari ktery znam :), recepty ma dobry...Koukal jsem na nej uz driv..ted s tou zenskou uz me to tolik nebere
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    btw tohle znate?:)
    Kašpárku, vař! | Barrandov Týden.cz
    http://www.barrandov.tv/video/kasparku-var/

    ja furt nevim co si vo tom capkovi myslet:)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Postuju do dvou tématicky zaměřených klubů – čerstvá zkušenost s restaurací u Zběhlíka. Těšil jsem se moc, ale... nevím. Přemotivoval jsem se, přetěšil, ale za pražský ceny (třeba takovej Kastrol nebo Pekárna jsou dokonce levnější) a poměrně znuděný personál jsem dostal „jenom“ lehce nadprůměrné jídlo. Dokonce ani ta restaurace mi nepřišla nějak extra „domácky“ útulná.

    Zkoušel jsem prdelačku (hodně vodovou, málo krup), kuřecí stehno s bulgurem, výborný filet ze pstruha s tymiánovými brambory (pstruha mají v klícce v potoce vedle restaurace) a excelentní kachní vývar (vč. vnitřností, našel jsem ledvinku, játra...).

    Poměr cena/výkon u mě ale nezafungoval, za ty ceny se tam extra nepoženu. Jakkoli nepopírám, že kdyby měly všechny restaurace „jenom“ takto nadprůměrné a chutné jídlo, tak by bylo líp.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    Jindřich Šídlo
    Z plánu ČTK na příští týden. "Soud projedná žalobu televizního kuchaře Jiřího Babicy, který se domáhá na vydavatelství Mafra omluvy a odškodnění 800.000 korun za článek z deníku Mladá fronta Dnes o jeho návštěvě u českých vojáků v afghánském Lógaru v roce 2012. Autor v něm psal o střevních potížích, které vojáky postihly údajně po Babicově grilování masa. Kuchař tvrdí, že článek byl nepravdivý a poškodil jeho pověst i soukromí."
    Místo: Městský soud v Praze, Spálená 2, Praha 2 Datum od: 25.4.2014 09:00
    „Říkali mi Jirka Průjmica,“ stěžuje si na článek v Dnes Jiří Babica - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/...sti/rikali-mi-jirka-prujmica-stezuje-si-na-clanek-v-dnes-jiri-babica-1047959
    FOZO
    FOZO --- ---
    GRANTORINO: já bych to bral. přihazuju na 100
    PANTAREI
    PANTAREI --- ---
    GRANTORINO: Hází mi to chybu, ale zájem bych měla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam