• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KATJUSHKA: a kdyby, tak co???
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KATJUSHKA: to sou standartní plastový nádobky co používaj všude, když se podíváš pořádně tak jich tam má spoustu a různobarevných pro rychlejší rozlišení
    KATJUSHKA
    KATJUSHKA --- ---
    TOOMIX: zda se mi to, nebo na tom videu, jak dava testo na skvele ravioly z prave italske mouky odlezet, vidim v lednici kecup!?!:-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Děláme vše, aby lidem nebylo líto peněz, říká Pohlreich k pátému Bibu - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...y-domov_mce#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    to je zase článek...
    Večeře pro dva v nejlepší restauraci? Připravte si dvacet tisíc | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...pravte-si-dvacet-tisic-p7e-/dobra-chut.aspx?c=A140507_131937_dobra-chut_ape
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    začala druhá sezóna

    Hestons.Great.British.Food.S02E01.HDTV.x264-C4TV.mp4 | Ulož.to
    http://www.uloz.to/x36L3Gcy/hestons-great-british-food-s02e01-hdtv-x264-c4tv-mp4
    Hestons.Great.British.Food.S02E02.HDTV.x264-C4TV.mp4 | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xa1ghRP3/hestons-great-british-food-s02e02-hdtv-x264-c4tv-mp4
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: Byl o minutu rychlejší :-) Njn, asi se tam do konce roku budu muset ještě vypravit.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Punčocháře bude škoda:

    Restaurace Le Terroir skončí. Michelinskou hvězdu měla na dosah - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ik-le-terroir-zavre-0sr-/ekonomika.aspx?c=A140429_2060620_ekonomika_fih
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    VANEK: I s tim koksem?
    VANEK
    VANEK --- ---
    V Reflexu tento týden zmatený článek od Křivánkové, jak Michopulu i Požárová odmítli žebrání neimaginativních TV producentů, aby se staly českou Nigellou.
    MICKK
    MICKK --- ---
    koukám na nový kitchen nigthmares a i v americe dělají gyros z kupeného polotovaru
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Zatím k jednomu atypickému kuchaři; novináři mu moc nevěří a veřejnost už vůbec.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    87HIGHFLYER: Ta diskuze je fascinujici
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: Nešlehne, jsem rád, že informace od Hervého Thise a Harolda McGee osmózou doputovaly až ke kuchařům u sporáku :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    87HIGHFLYER: ta je ovsem vyzivna :)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    V Česku se rodí nová televize. 24 hodin denně se v ní bude vařit a mluvit o jídle | zpravy.ihned.cz - Česko
    http://zpravy.ihned.cz/...-nova-televize-stanice-media-food-channel-jidlo-vareni-zdravy-zivotni-styl
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VANEK: a ta diskuze pod tim:)
    VANEK
    VANEK --- ---
    87HIGHFLYER: "tvrdí kuchař"!!! WITTGENSTEINa šlehne.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Za chuť při grilování může reakce cukrů, tvrdí kuchař - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...i-maillardova-reakce-dj2-/hobby-domov.aspx?c=A140423_114527_hobby-domov_bma
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    16 typicky českých prasáren, kterými si kazíme jídlo | Blog | Čilichili
    http://cilichili.cz/blog/16-typicky-ceskych-prasaren-kterymi-kazime-jidlo/

    tak cilichili obecne nic moc, ale tady to sem sedne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam