• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: byl si v Taverne? Ja tam mel Jacka a spatnej nebyl, ale na zadek jsem si z nej nesedl. Samo spatny to nebylo. Souhlasim s poslednima dvema vetama :)

DR_COOPER: kde jsem psal, ze neni kvalitni? Napsal jsem, ze maji k nejlepsimu daleko a to je pravda :)
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: A upřímně, stejně tak bych já mohl říct, že ty nemáš vkus, když nepoznáš kvalitní burger :D To je internetismus :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: Auč... :D No já nevím, tak housky mají domácí a moc dobré... maso mají od prověřeného řezníka z farmy, melou si ho sami. Omáčky si dělají vlastní. Zkusil jsem po Praze už hodně burgráren a oni jsou prostě, z mého pohledu, nejlepší. Ale samozřejmě ono je to tak, že od určitého levelu je to už spíš o preferenci mixu chutí, takže je asi blbost tvrdit, že něco je absolutně nejlepší. Řekněme, že je v Praze tak 10 burgráren, které opravdu stojí za to a oni mezi nima rozhodně jsou.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: my tam byli jednou. Burger dobrej, ale k nejlepšímu mají hodně daleko. Musím říct, že jsem cekal, že budeš mít lepší vkus, na to jak pyskujes ve spolku :-)
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    GIANT: Tak to jsi mel asi velkou smulu. Ted je vyladili opravdu skvele. A krome toho burgry maji proste skvely. O tom zadna... Jako jasne, pokud jsi zvyklej na hrany z mekace, tak te to asi neuchvati :D
    GIANT
    GIANT --- ---
    tady je to samej silenec, jeden rika to, druhej to, zas vim h....o, holt musim na ten zizkov zajit :-)
    DR_COOPER: ty ses taky poved, pac nevim, jestli je to napul bazinga, nebo ne. nerek bych nejlepsi, ale jaks taks by se to tvrzeni dalo brat celkem vazne. to druhy leda, zes chtel dodat legendardni mnozstvim hnusnyho oleje a diky podivny chuti :-) to uz je zlepsili, nebo jses na husny hranolky ulitlej? nebyl jsem tam tak 2 mesice.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Nejlepši burgery děljí pochopitelně v Burgeru Letná. Jejich hranolky jsou legendární.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Ja jsem byl zatim velmi spokojen v Bejzmentu na Smichove.
    KENZO
    KENZO --- ---
    PETUL_KA: perfektní místo,hrozny personál a ještě horší kuchyně .
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Belzepub burgr
    Belzepub burgr
    Belzepub burgr
    Belzepub burgr

bezkonkurencne nejlepsi.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    LUCIASHECK: uz v PBP nechutnaji burgery jak karbanatky? Nemame odvahu to znovu zkouset...
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    OMNIHASH: no tak neni to zrovna prostredi pro sampony to jo, ale ze by to tam bylo vylozene odpuzujici to si nemyslim... :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SIMSALABIM: hehehe, po masáži v místním auditku sme tam zašli s kamarádem a už ve dveřích to otočil s tím, že přece nemůžu myslet vážně, že se půjdem najíst do takovýdle špeluňky.
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    A vase nazory na Belzeburger? Rosta to podle me vyladil paradne... miluju to jejich cibulovy chutney...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LUCIASHECK: no ja uz tam kvuli tomu dlouho nechodim, tak je mozny, ze funguji lip :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POHODAVOLE: Asi mam stesti :-D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LUCIASHECK: ve fraktalu se mi nekolikrat stalo, ze davaj starou housku, coz je docela hnuj..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Já mám ráda Peter's burger pub a Fraktal.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HENNYVILLE: no dish...asi sem zaprděnej čecháček, ale dát za kus mletýho v housce dvě kila mi příjde fakt úlet.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: u me taverna vede :-)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    WITTGENSTEIN: Mne prijde burger v Dish dost precenovanej, v pomeru k cene me to nenadchlo. Maji super hranolky, chutny dipy, ale v Cantine jsem si pochutnal mnohem vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam