• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nemohl by tu knížku někdo napsat s ním?
    Matouš Petráň: Na gastronomii mě fascinuje, jak je křehká | Storyous Magazín
    http://storyous.com/cz/magazine/matous-petran-na-gastronomii-me-fascinuje-jak
    VANEK
    VANEK --- ---
    Okurkovka je tu; co je ten Šťastný za klauni?
    Jezte blafy za tisíce. Když to nepoznáte, vaše vina | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...to-nepoznate-vase-vina-fb8-/dobra-chut.aspx?c=A150716_133212_dobra-chut_sij
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Radek Kašpárek: Boom gastronomie skončil, Češi zase vaří ubohá jídla
    http://euro.e15.cz/...hiv/radek-kasparek-boom-gastronomie-skoncil-cesi-zase-vari-uboha-jidla-1210536
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TOOMIX: otazky typu "vas nezarazi, ze si nemec ze sveho platu muze koupit vic potravin nez cech" jsou teda hodne mimo misu.
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Raw strava je na vzestupu, lidé chtějí „čisté“ jídlo – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/muzi/372872-raw-strava-je-na-vzestupu-lide-chteji-ciste-jidlo.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pět skvělých šunek místo gothaje? Večer je vyhodíme, říká šéf kvality Albertu | Firmy a trhy | Lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/...ef-kvality-albertu-17i-/firmy-trhy.aspx?c=A150718_111803_firmy-trhy_pave
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    BRUKEV: prdlajs na nyxu a mozna ze jakoze frci. ale ja teda do bistra beru jen od nej, vzal mne od zabijeni po porcovani, minuly tyden jsem se poprve dostala jak do skladu tak do vyrobny...no a proste neco tak cistyho, poctivyho, to jen tak nevidite...na vsechny uzeniny vyzkousel spoustu receptu ze starych kucharek, vybral ty nejlepsi...navic jen ceskej strakatej skot a prestici co behaj kazdy den venku..proste se s tim mazli a vi co dela. nejenze o tom umi dobre mluvit. jakmile skoncim v kocourovi, jdu k nemu ucit se na reznici a k nikomu jinymu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE: hunger :D asi jsem mela malej obed :D
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    KASUMI: No vidis, na hanger sem zapomel. Ten muj byl holandskej. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE:stalo se mi jednou, flank nebo hunger steak z ameriky, nevonel...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: peklo, ja tam jedu vetsinou CZ rib eye a nikdy me nepodelali..
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Minulej rok Irsky svice, Uruguay flank, tento rok rostena Argentina. Ale byly to vzdy cely sarze, takze bych rekl, ze to bylo nekde v procesu baleni posrano.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: co bylo špatně?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    POHODAVOLE: Ja sem se teda v Makru zrovna u hoveziho hodnekrat doopravdy extreme nasral, ale vyresil jsem to jednim zlepsovakem :-)na druhou stranu ryby si domu nekupuju jinde nez tam.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Na hovezi a ryby chodim vzdy do Makra a jeste jsem se nikdy nemusel zlobit..
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Přidávám se s Huderou. Krámek a prostory má ve Střešovicích, kde jednou do roka pořádá zabíjačkové hody. Doporučuji místní klobásky. A když tam jedete, můžete se jako bonus pokochat Müllerovou vilou.
    :: Řeznictví Hudera a syn, Catering a Výroba uzenin ::
    http://www.huderaasyn.cz
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Jeste bych pridala Presto v Karline, sice uz tam neni ten fajn mladej reznik, co tam byl na zacatku, ale i tak umej doporucit a poradit a maji minimalne hovezi, teleci a jehneci svoje bourany.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    LOOKBETTERNAKED: No Provazník v Petrohradské a Melíšek na zelené Lišce jsou klasický český řezníci oba mají vlastní bourárnu a na maso to není špatné. Robertson na kloboučnické není marný na stařené steaky a klobásky. Pak mne ještě mile potěšili firemní prodejny píseckého masokombinátu, minimálně múúú na karláku funguje celkem slušně a dá se tam vcelku kulturně nakoupit jak maso tak uzeniny (neberou jen z písku mají věci od Hajša a od Dolejších).
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    RAB1T: tak se o ně poděl:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam