DAWIDOS: asi jsem to blbe napsal, ale chapu to jak pises a to mi prave prijde tak vtipny. vlastne se to v ocich dotycny provalilo jen proto, ze ji podstrcili mensi stehna nez je zvykla. proste stehna velky jak z krocana - poctiva farmarina, maly stehna - cicham podraz. ja bych asi zpozornel spis opacne...
kdyby ve vodnanech ty brojlery dokazali udrzet nazivu o neco dyl, aby byli taky velky jak krocani, tak by dotycna byla spokojena a na nic by se neprislo. a
le mozna ji krivdim, treba si proverovala puvod uz tech puvodnich gigantickejch a s vysledkem byla spokojena. ono jak rikam, pod slovem farmarsky si kazdej muze predstavit neco jinyho. vim, ze existujou i jakysi prirodni brojleri neboli selsky kurata, ktery udajne nezijou v takovy agonii. jak moc muze bejt zvire preslechteny, specialne krmeny a chovany, aby to jeste bylo to spravny a prirozeny a smeli to prodavat ve Sklizeno, netusim ;))
podle me jedina cesta je chovat si kurata sam, nebo se stat vegetarianem, jinak clovek dycky bude zklamanej a na pochybach :) ja zvolil tu druhou cestu