• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PSYCHOCIRCUS
    PSYCHOCIRCUS --- ---
    Poslední díl Ano, šéfe! naprosto trefně ukázal, jak vypadá české učňovské školství. Vím, že na učňáky nikdy nechodil výqět ynteligence, ale toto? To byl fakt úlet. Aby ve třeťáku nevěděli jak se zapne kombík, aby nevěděli, jak se krájí maso a podobné úlety, to už je fakt moc. Ale Zdenek je borec a pojmenoval to trefně... a pak se nemůžeme divit, že dostanete připálený karbenátek s kaší v prášku...
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    GINGERCAT: Mne taky ne, jen se jaksi nemůžu smát když si uvědomím, že toto někde praktikuje medicínu a má to přístup k pacientům :-/
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MOODYCAT: ocitla ses zřejmě v časoprostorovém vakuu, které chemii z kurikula vyřadilo. Ani trochu mě to u tebe nepřekvapuje :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MOODYCAT: ó pardón, všeznalá, nečetla jsem celou diskusi, doufám, že teď nemáš pupínky.
    SITH
    SITH --- ---
    A jen mezi skolama
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    GENTIANA: nechodila je to az na Lukach
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENTIANA: Ne, už podle názvu lze jasně vyvodit, že to byla v každém případě nějaká základní škola v cizině.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MOODYCAT: Tys nechodila na základku v ČR?
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    mohl bych poprosit o nějaký odkaz na stažení nových dílů Ano, šéfe!? Na Primě mi to nepřehraje (format is not supported). Díky
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DR_COOPER: aby som citoval klasiku, "byť kokot nie je názor".

Kdejaký smrad sa dneska začne tváriť, že jeho xenofóbne, obmedzené a obecne kokotské prejavy by mali byť rešpektované a snáď ešte aj uznávané, lebo "hovorí veci, ako sú" a "hovorí, čo si aj tak všetci myslia".
    Hovno, kamaráde.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: Jo takhle, no to asi jo, to nevím.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Kecáš, teď jsem koukal na rozvrh hodin oné školy, a 8. a 9. třída mají chemii normálně v rozvrhu. Což mě celkem šokuje, my ji měli už od 6. třídy. Ale to je 24 let, dneska se už vzdělání nenosí...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DIVER: FZŠ Mezi Školami v Praze.
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: na ktery, proboha? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENTIANA: Já ti nevím, my teda na základce chemii ani neměli...to jen na okraj.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    DR_COOPER: Když dojdou argumenty tak se věští z profilu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DR_COOPER: A jak poznaj podle vobrázku, že Mařka Lakatošová je větší příživník, než Mařka Nováková, ač se obě tváří stejně tupě?
    POHODAVOLE: Což nemění na tom, že leckdy je to nečestné a nesportovní využívání.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FARIN: Mi připomnělo, jak jsem se přifařila na exkursi prváků z přírodovědecké fakulty a dvě děvuchy řešily, že propadly u písemky z nějakých základů základů chemie. Byly ohromně ublížené a notovaly si, že to je stráááášně složitý, vědět, že funkční skupina organické kyseliny je -COOH apod. učivo základní školy, a měly argumenty, proč to neudělaly, ve stylu Přednášející je debil, on nám to špatně vysvětlil, přednášející je debil, protože učivo je nudné.

Inu, typický problém školy - není to cirkus, je tam nudáááá.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    MUTHA: Ale ono za to vlastně může Ano šéfe :D Mají se držet osvědčeného formátu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam