BRUKEV: Stalo. Čárky si nedělám, ale řádově desítky.
OMNIHASH: Já tohle odvětví neznám tak dobře jako ty, takže nevím, jak mohutně je tohle okrádání rozšířené. Můžu pouze za sebe říct, že já nikoho neokrádám.
A ano, jestli někdo neumí sepsat smlouvu, jeho boj, jeho problém.
BRUKEV: No, nejhezčí případ byl, když přišel typoš, že dělá provozního támhle o dvě chalupy dál, ale má mocinky zlýho šéfa. A že tuhlevá jeho manželka tam dělala pokojskou, ale jak je šéf mocinky zlej, tak nařídil všechen zbytný personál propustit, takže jestli bych tuhlevá milostivou nevzala jako pokojskou. Byl duben, zatažené rolety, takže nulový důvod domnívat se, že bych milostivou k něčemu potřebovala, což jsem se pokusila zdvořile vysvětlit, ale nebylo mi dovoleno dokončit větu, protože týpek volně pokračoval, že paní je na pracáku, takže by jako pracovala bez smlouvy, s výplatou na ruku.
Ono tohle bylo už asi tak po desáté, takže jsem se nesnažila být jakkoli zdvořilá a vysvětlovat, proč to nejde, ale rovnou jsem je oba seřvala, že na takový vyžírky platím daně a pak bych jim měla ještě cokoli platit ze svýho a zakončila jsem to válečným výkřikem A ven.
Pak byl dost dlouho klid, asi rok, protože špatné zprávy se šíří rychle.
Jo a těm, co chodili s bumážkou z pracáku, jsem hojně nabízela, že ano, někoho na úklid bych brala okamžitě, jestli chce nastoupit v pondělí nebo až od prvního. Většinou hrozně rychle odešli.