• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    DAHY
    DAHY --- ---
    HENNYVILLE: Ano, v kazdym regionu je carbonara jina, ale pouze v jednom je receptura spravna. To je ten problem :)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    HENNYVILLE: (ted si vzpominam, ze treba v Piemonte sem videl na nejakym listku Carbonaru s mistnima bilyma lanyzema)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    Tak moje zkusenost je takova, ze Carbonara je v kazde casti IT jina. Jinej syr, panceta, guanciale, lardo, cesnek nebo bez, vejce nebo jen zloutky. Tady je playlist 4 naprosto rozdilnych Carbonar podle regionu.
    Ricetta Carbonara - Luciano Monosilio
    https://www.youtube.com/watch?v=c86H7KTxTzo&list=PLWKLqE-7K4-Zyxe0cdlj9RwmB_HCL0Uc8&index=1
    OLIII
    OLIII --- ---
    Doufám, že touhle dobou se na nějakým italským nyxu řeší, jak se dělá ten jedinej správnej českej bramborovej salát. Pak bude svět v rovnováze.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    No, jestli carbonara se smetanou, nebo ne, to nemá smysl řešit, když se na tom neshodnou sami italové. A kdyby se neshodli jenom na smetaně!
    Špagety nebo makarony?
    Guanciale nebo pancetta?
    Pecorino nebo parmezán? Nebo obojí?
    Vejce celá nebo jen žloutky?
    Máslo, olej, sádlo nebo nic?
    Cibule, česnek, nebo nic?
    Víno ano nebo ne?
    No a kdo trochu ovládá kombinace a permutace tak si spočítá, kolik různejch carbonar nám z toho může vyjít...

    Carbonara: panna si o no? | Dissapore
    http://www.dissapore.com/grande-notizia/carbonara-panna-si-o-panna-no/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SAMOUT: Tak Antonio Carluccio tvrdí, že smetanu never ever.

    Real Spaghetti Carbonara | Antonio Carluccio
    https://www.youtube.com/watch?v=3AAdKl1UYZs
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    EFFKA: pochybuju ze takovejhle nymand vubec vi ze neco takovyho existuje))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    LYNCH: coz me nejvic lezlo na nervy...kdyby tam radsi hodilnakej jazz, sanson, swing...cokoliv...takhle to atmosferu restaurace jen rusi
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LEADA: a výběr disco hitů!
    LEADA
    LEADA --- ---
    MARIHAI: jediné pěkné/super je na té restauraci jsou ty krásné prostory...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    prostě :

    ale souhlasim s Polerichem, že kdyby tohle byl obrázek průměrného restauratéra, tak by to bylo fajn.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že ten typ delí ľudí na kasty, to ma nijak zvlášť neprekvapuje - u zbohatlíckeho vidláka by ma skôr prekvapilo, keby to nerobil.

    Ale že to je schopný povedať na kameru, to svedčí o pozoruhodnom nedostatku zdravého rozumu a sebareflexie.
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    Hlavní je, že má sympaticky oblý Kotas jr. jasno o demokracii, revoluci, Havlovi a svobodě podnikání.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Ja se pulku toho dilu stydel
    LEADA
    LEADA --- ---
    MOODYCAT: já jsem si zase říkala, že když má tolik mega na otevření hospody, proč žije jeho máme v tak příšerném baráku...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LEADA: Mě nejvíc pobavilo, jak majitel říkal "ta nejhorší sorta lidí" a já si představila přesně takovýho toho vesnickýho mafiána a rádoby honoraci, co pak přišla na to otevření :).
    LEADA
    LEADA --- ---
    bylo mi na blití celý díl, jen silou vůle jsem to vydržela do konce....připadalo mi to jako návrat do 90. let. By člověk ani nevěřil, co je možné. Navíc jsem nepochopila, proč jim tam Zdéňa dělal toho pitomce při nějakém otevírání restaurace. Ani tu jednu hvězdu bych jim nedala...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DIVER: Je totálne na šrot
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    DIVER: Když se poprvý vrací ke stolu, má tam sklenici vína, ale celkem plnou, takže imho nebude první
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam