• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SAMOUT: no nevím, ale pokud někoho vyhazuju s tím, že jeho jídlo je špatně, tak by bylo fajn to alespoň ukázat. Solo vstupy budou furt až do konce.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZUZKAOU: Právě že tyhle ranné fáze moc o jídle nejsou, spíš o jakože emocích, tj. solo vstupy "byl jsem napnutej jak kšandy", "myslela jsem, že už je se mnou ámen" atd. jsou důležitější, než samotná jídla. Tady už vůbec nejde o kulinařinu, se mi zdá.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LOOKBETTERNAKED: no, režisérovi ve střižně holt nedošlo, že je to show o jídle...

    jinak - majonéza z 10 žloutků a maximálně pár deci oleje? Wtf? Navíc jestli se nepletu, tak všechny, na které už teda byl záběr byly žluté a řídké (protože v tom poměru se to přece nedá zemulgovat do tuha, ne? Používam Ruhlmanův poměr 1 žloutek na 200-250ml oleje a 5 ml něčeho kyselého a fakt až tak po 150 ml to začíná tuhnout a bělat.)
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    celý je to takový upocený...
    A taky mi chybí (nevim jestli to je v origianlu-ten jsem neviděl) trošku sofistikovanější vysvětlení proč to konkrétní jídlo prošlo/neprošlo. "děkuji" nebo "salát byl pestrý" je trošku mdlý, co já s tim, když to nemůžu ochutnat. Holt Zdéňa je Zdéňa.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hm. A teď už je to bez debaty Nova.

    Když pominu ten směšný sklad, tak moc špatná část jsou promluvy co psal scénárista - tedy komentář a vysvětlování šéfkuchařů. Ten rozdíl, když mluví přirozeně a když mají něco deklamovat je drsný. Autora doporučuju svázat a pouštět mu to v nekonečné smyčce.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    EVILMIND: To jo, až na to, že ne v Albertu, ale v Bille (protože sponsor :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SAMOUT: kdyz na zacatku toho posledniho ukolu sli pro suroviny, tak jsem se normalne stydel za tu produkci, to vypadalo jak v Albertu v nedeli vecer. Ani kameramanovi se nepodarilo vykouzlit aspon par naaranzovanejch zaberu, aby to vypadalo lakave. Ostudny proste. Ze z toho pak ty lidi neco realne uvarili byl docela zazrak.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Český MCh je teda dost tragédie, hlavně jeden porotce mi leze dost na nervy (netucha kdo to je), s Na nože se to nedá srovnat (o Gordonovi nemluvě, to je jinej vesmír). A to jsem viděl akorát posledních cca. 20 minut dnešní epizody.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TOOMIX: "Jestli s tím něco neuděláte, tak z toho v tý televizi vylezete jako totální kokoti" pobavilo. :)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    O nás | Restaurace pod lékárnou Židlochovice
    http://restauracepodlekarnou.cz/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    TOOMIX: Jak se rika, v Zidlochovicich by ani parez nehorel.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hnípající hospodou u Brna ani Pohlreich nepohnul, majitel plete svetry - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ekarnou-zidlochovice-psk-/hobby-domov.aspx?c=A151013_140123_hobby-domov_mce
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hehe

    Ano, šéfe! VI (8) - upoutávka | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-8-upoutavka

    Ano, šéfe! – Záhada proutěného košíku | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-zahada-prouteneho-kosiku
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    FAT: je uplne jedno jakej je Tvuj nazor , napoveda..... ano sefe , Pohlreich, jidlo, vareni ... porad nic ? ... tak to zkuste tady :) [ KUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně! ]
    FAT
    FAT --- ---
    Přiznám se, že souhlasím s názorem [ SAMOUT @ Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales ] a že nechápu ty mínusy. Nebo si myslíte, že je to nějaká výhra, ta fůze?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    A za pár let bude všechno pivo světa chutnat stejně, a jeho výroba bude outsorcována do Kambodži...

    Obří obchod s pivem. Gambrinus i Prazdroj převezme gigant AB InBev - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-sabmiller-pm5-/eko-zahranicni.aspx?c=A151013_082853_eko-zahranicni_rts
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    DAHY: Jo, taky ji znam a mam zafixovanou jako ji dela ten brejlatej Luciano.
    DAHY
    DAHY --- ---
    HENNYVILLE: Ano, v kazdym regionu je carbonara jina, ale pouze v jednom je receptura spravna. To je ten problem :)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    HENNYVILLE: (ted si vzpominam, ze treba v Piemonte sem videl na nejakym listku Carbonaru s mistnima bilyma lanyzema)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam