• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TOOMIX: nene
    [ GINGERCAT @ Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales ]

možná to ještě nevysílali, ale na dveřích samolepku mají. Vyznat se v tom archivu primy, to je nemožný.

Jo kafe bych si tam nedala a na to se Zdeněk nezaměřuje vůbec. Za barem zapojený kancelářský nescafé (nikoli nespresso) automat, co umí "presso a capučíno".
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAR_TINA: není to Motorest Galerie, S02E09?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FAT: jako není to "nezajít na oběd, když jedu v poledne okolo", ale není to nic extra.
    Uvnitř je to obyčejný a čistý, což je fajn. Bílé ubrusy, na stolech jen nádobí, žádný letáčky, i pivní podtácky porcelánové - jasný Pohlreich, bod navíc :)
    Číšník obslouží, ale pak si čte za barem a klidně přinese přeteklé pivo, sklenici neotře. Ve 14:15 neměli hotovky, jen minutky. Výběr ok pro zastavující řidiče, nějaké řízky, plátky, vepřový stejk :D, játra, smažák, brambory, hranolky... Měla jsem "domácí" hamburger. Takže talíř kupovaných hranolek, kupovaná bulka, domácí karbanátek nijak neochucený, kečup, tatarka, trocha eidamu a docela dobrá cibulka. Nic k chlubení se, jídlo to bylo. Bod na míň.

Nějak nevidím jediný důvod tohle chválit nebo popularizovat.

No a pak přijela místní honorace, svědek, unesená nevěsta a její kamarádky, brzy na to další svatebčané a ženich, takový postřižínský surrealismus :) Miloš Forman by si užil. :D

TOOMIX: Motoerst Pod Řípem, Postřižín, taky musím někde najít.
    FAT
    FAT --- ---
    MAR_TINA: Díky za varování. Chtěl jsem se tam zajít podívat na oběd. Co jsi měla, že Tě to tak "potěšilo"?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAR_TINA: kterej to je díl konkrétně?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BAAL: to je repríza. Minulý týden dávali díl z Vlčárny ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak jsem utrpěla (dobrovolně) oběd v Postřižíně v motorestu. Přijde mi, že to je o něco horší než před cca 2 lety. Na dveřích mají Pohlriechovu 1 hvězdičku a jestli tohle je 1 hvězda, začínám ji vnímat jako varování.

Ten díl si dnes pustím.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BAAL: tahle je poslední ALI
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    pátek večer s ČT24 20:05 @HydeParkCT24: gastronom @Roman_Vanek o kvalitě potravin
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    LEADA: Supr, díky. Koukám teda, že facebook Ano, šéfe, je taky pěkný bordel.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    LEADA: to nebylo moc dilu
    VANEK
    VANEK --- ---
    nic objevného, ale dá se.
    Jan Punčochář: Kuchařské učňáky? Bída | Finmag.cz
    http://finmag.penize.cz/kaleidoskop/304906-jan-puncochar-kucharske-ucnaky-bida
    LEADA
    LEADA --- ---
    THE_BALROG: prý ano - píšou na svém FB..
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Aktuální série Ano šéfe už skončila? Nemohu nikde najít relevantní informace. :/
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    ZUZKAOU: :) to chce valium a vyckat do prichodu ladi hrušky :D
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ZUZKAOU: prej dneska budeme varit pro sestřičky a doktory ,tak jsem si rikal hmm tak to asi pozvali Pirka a podobne. A pak nahednou ze se bude varit pro debily z ordinace.!! Jsem se malem poblil! Další dil si necham radeji ujit protoze je to opravdu sracka, ostatne skoro jako vsechno co vyleze z novy
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KRUTAS: MasterChef Česko - 5. díl: Vařilo se pro herce z Ordinace!

Aha, tak zůstanu u tří a půl dílu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KRUTAS: jako v US verzi treba to jejich hodnoceni prezentace vzdycky dava smysl, a ten ocenenej talir i laikovi prijde lakavej. Coz by mela byt pointa, prezentujes neco tak, aby to vypadalo lakave pro zakaznika, ne proto, ze na youtube taky meli rozmazlej omastek ve tvaru srdicka, ale jinak to nikdo nechape. Nektery soutezici to meli jako kdyz vysypou na talir neco nahodne z kyble (diky asi trem kilo brokolice v porci tam nebyl centimetr volnyho mista), a ani slovo proti, a nejvetsi pochvala pak zenska, co vytvori nejakou japonskou miniaturu na nejvetsim taliri.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam