CLUBEER: Popravde, to se mi moc nezda.. Nedovedu si predstavit, ze by majitel restaurace pristoupil na to, ze bude prezentovat ve svym podniku bordel a hnusny jidlo, aby "to byla jakoze show". Mluvil jsem s jednim majitelem docela do podrobna, jak to nataceni probihalo a i kdyz tehda zadnou hvezdu nedostal (coz by treba mohl byt i duvod k tomu to nataceni pomluvit), tak v podstate na postupy toho stabu nerekl nic, krom toho, ze cloveka prekvapi, jak to nakonec strihem vyhroti (coz ale neni zadny prekvapko).
K tomu si popravde myslim, ze v pripade nepovedenyho jidla a zanedbanyho uklidu plati, ze kdo hleda, najde. Myslim, ze kdyz chces, zpraseny (anebo nesmyslny) jidlo najdes na listku kazdy "normalni" hospody, stejne jako kdyz se pujdes podivat do kuchyne a budes mit trochu praxe, tak neco zanedbanyho najdes vzdycky.
Ja ten dil teda nevidel, takze nemuzu hodnotit, takze jen muj nazor.