• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SAMOUT: Tak ono je to samozřejmě na hranici parodie/provokace. Ve skutečnosti je to dost jedno, půl stupně sem, půl stupně tam nehraje roli, zvlášť když to potom budeš ještě opékat na pánvičce. Sám mám u prémiového hovězího rád teplotu 57-58, klasická medium rare. A mimochodem, ty tři hodiny v lázni je trochu overkill.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: Ptám se tě jako zkušeného uživatele - jak přišel na ausgerechnet 56,3 stupně? Na to jsou nějaký tabulky podle typu masa, nebo tak něco?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    SAMOUT: Souhlas, koupil jsem po čase kvůli tomu Reflex. Ochutnávka tady - http://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/70418/zdenek-pohlreich-ego-je-smrtici-ingredience.html
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    V posledním Reflexu celkem dobrej rozhovor Hany Michopulu se Zdéňou.

    SKRU
    SKRU --- ---
    tuhle sem nahodou v jedny restauraci na zizkove videl tu servirku z Ano,sefe ze Sametovy restaurace na Narodni, jak to tam vlastnil ten hroznej mamrd (ten dil jsem videl asi 4x, tak moc me ten podnik fascinoval..). tak sem se ji na to ptal a ona rikala, ze ji zustali dluzit, ale ze to neresila a byla rada, kdyz z nich Urad Prace(!!!) vytahnul jeji zapoctak, ze to taky bylo na dlouhy lokte a na nejaky vymahani penez uz nemela nervy..v novy praci je to prej dobry, jsou tam i dobrej kolektiv rikala..(Sklep na Seifertovy)

    konec drbaciho okenka
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAPTAIN_TACUD: kaviár z vyzy velké? To jsou zmrdi...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: mimochodem pustila jsem si ten včerejší díl a ty záběry blankytného břicha vedle velkého kusy flákoty musí být záměrné. A teda dost rozrušující. Já si začínám fakt myslet, že Ondříček dost sabotuje stylizaci matky-scénáristky.

    Mimochodem - proč se v těch dílech vyskytují všichni možní jiní mužové, než Prchal?

    Pevně doufám, že tato podvratná linka nakonec projde v nějaké strašlivé orgie plné krve, slizu a chapadel v závěru série.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: To je otázka:
    https://www.facebook.com/prchal/posts/10154043399719287
    Marek Prchal 18 hrs · Prague ·
    Kdo si teď dá ČT1, tak uvidí mojí ženu, když se mnou byla těhotná. Nebejt mě, tak bůhví, o čem by točili.
    Michael Skřivan Tebe porodila tvoje žena?
    Marek Prchal Že Ty se nedíváš?
    Michael Skřivan Čtu si a televize je dole. Víš jak jsem na tom s pohybem.
    Věra Landová už ji tam mám
    Věra Landová opravdu nenáročná
    Marek Prchal Překvapuje mě, že to slovo zná smile emoticon
    Věra Landová dědův sulc , vyšší level
    Tomáš Šlechtický tvoje zena a nejsou tam ani davidoff slim a jabka v PPcku??? to je skandal! tongue emoticon
    Věra Landová moc ji to slušelo s Davidem v bříšku
    Michal Cijoml krasna kuchyn
    Honza Palička Jsem rad, ze se za muj koncesionarsky poplatek staras o plodny program!
    Marek Prchal A to ještě nevíš, že v jednom z dalších dílů bude porod.
    Marek Prchal Čili za tejden.
    Honza Palička 135Kč nepřišlo nazmar. Děkuji!
    Karel Keoma Šafář S dulou?
    Michal Krsek Manzel u porodu?
    Alice Skřivánková Dívala se i moje tříletá dcera, oželela i Večerníček.

    WITTGENSTEIN: To by byl jistě pěkný retropořad:
    klub Gastronomický suterén na Okounovi
    http://www.okoun.cz/boards/gastronomicky_suteren?rootId=1066974353#article-1066974376
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WITTGENSTEIN: a nakládat hermelíny ještě
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: A hlavně takhle ji ho mazala babička
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Pokud nás Dita učí v druhé řadě nakládat utopence, v třetí dojde jistě na návod, jak namazat chleba máslem. Ale rozumíte... ten chleba bude úplně NEJLEPŠÍ.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GANBOY: za to nemůže Prchal, ale jeho tchyně!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    marku makru proc??!!! napred dita, potom volebni kampan ano a ted znova dita...

    copak jsme ti provedli nepredstavitelne neco strasneho ze nas tak trestas?!!!!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    STEPNI_VLK: Jako je to síla, co bylo špatně minule je ještě horší a nic dobrého nezbylo... Vlastně je to založené na tom špatným a fakt má z toho člověk hodně žaludek na vodě...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Dívám se, dívám, že o hodně přicházím tím, že nesleduju druhou řadu rodinných canců Dity P. Jen nevím, jestli seberu sdostatek duševní síly na to to napravit...

    https://www.stream.cz/...-stanka/10009694-blaboly-v-poradech-o-vareni-a-prilis-vazny-fotbalista-roku
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    ALONSY: Já nevim, mně všechny diety přijdou ujetý. Prostě všeho s mírou a trochu se hejbat.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    BBC Chef vs Science: The Ultimate Kitchen Challenge
    BBC Four - Chef vs Science: The Ultimate Kitchen Challenge
    http://www.bbc.co.uk/programmes/b0752bbd

    Materialist scientist Professor Mark Miodownik challenges two-Michelin-star chef Marcus Wareing to the ultimate cookery competition. Over the course of 90 minutes they cook up some of the nation’s best-loved dishes, from starter to dessert, in a head-to-head contest to see who can create the most flavoursome food. Marcus has flair, passion, and experience, while Mark an understanding of cooking at the molecular level and access to state-of-the-art technology. Ultimately the question they will try to answer is this: is cooking a science or an art?

    chef.vs.science.the.ultimate.kitchen.challenge.hdtv.x264-c4tv.mp4 | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xwVCYHUi/chef-vs-science-the-ultimate-kitchen-challenge-hdtv-x264-c4tv-mp4
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    87HIGHFLYER: Paleo dieta = jíst maso, zeleninu, vejce a ořechy. Nejíst sladkosti a pečivo a jídlo, které je zpracované až do bezvědomí.
    Po tom samozřejmě přibereš. Svaly, když cvičíš. To, že to má praštěnej název a propagační filozofii je fakt, o kterém se nedá přít, ale tvrdit, že je špatně jíst "opravdový" jídlo, místo toho si žaludek zacpat moukou, je podobně ujeté.

    Schválně neargumentuju anekdotickýma případama kdy "já a všichni co vím, že to zkusili, tak....", ale taky to má v mém názoru samozřejmě váhu.

    A taky mi přijde ujeté krmit myši nějakým větším množstvím masa, ale zase nevím, jak ten průzkum přesně dělali..

    Disclaimer: Nejím paleo. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam