• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WITTGENSTEIN: bojím se že parodie je natolik sofistikovaná, že nebude úplně pochopená ;-)

    Ale detaily, jako olíznutí ruky po ochutnávání, jsou dokonalé.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: Já se zeptal hned na začátku, a dokoukal to až potom :-). Jako parodii to je nutno brát, kdyby takle někdo vařil v restauraci doopravdy, tak mu asi určitě velmi rychle dojdou prachy :-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SAMOUT: Tak ono je to samozřejmě na hranici parodie/provokace. Ve skutečnosti je to dost jedno, půl stupně sem, půl stupně tam nehraje roli, zvlášť když to potom budeš ještě opékat na pánvičce. Sám mám u prémiového hovězího rád teplotu 57-58, klasická medium rare. A mimochodem, ty tři hodiny v lázni je trochu overkill.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: Ptám se tě jako zkušeného uživatele - jak přišel na ausgerechnet 56,3 stupně? Na to jsou nějaký tabulky podle typu masa, nebo tak něco?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    SAMOUT: Souhlas, koupil jsem po čase kvůli tomu Reflex. Ochutnávka tady - http://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/70418/zdenek-pohlreich-ego-je-smrtici-ingredience.html
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    V posledním Reflexu celkem dobrej rozhovor Hany Michopulu se Zdéňou.

    SKRU
    SKRU --- ---
    tuhle sem nahodou v jedny restauraci na zizkove videl tu servirku z Ano,sefe ze Sametovy restaurace na Narodni, jak to tam vlastnil ten hroznej mamrd (ten dil jsem videl asi 4x, tak moc me ten podnik fascinoval..). tak sem se ji na to ptal a ona rikala, ze ji zustali dluzit, ale ze to neresila a byla rada, kdyz z nich Urad Prace(!!!) vytahnul jeji zapoctak, ze to taky bylo na dlouhy lokte a na nejaky vymahani penez uz nemela nervy..v novy praci je to prej dobry, jsou tam i dobrej kolektiv rikala..(Sklep na Seifertovy)

    konec drbaciho okenka
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAPTAIN_TACUD: kaviár z vyzy velké? To jsou zmrdi...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: mimochodem pustila jsem si ten včerejší díl a ty záběry blankytného břicha vedle velkého kusy flákoty musí být záměrné. A teda dost rozrušující. Já si začínám fakt myslet, že Ondříček dost sabotuje stylizaci matky-scénáristky.

    Mimochodem - proč se v těch dílech vyskytují všichni možní jiní mužové, než Prchal?

    Pevně doufám, že tato podvratná linka nakonec projde v nějaké strašlivé orgie plné krve, slizu a chapadel v závěru série.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: To je otázka:
    https://www.facebook.com/prchal/posts/10154043399719287
    Marek Prchal 18 hrs · Prague ·
    Kdo si teď dá ČT1, tak uvidí mojí ženu, když se mnou byla těhotná. Nebejt mě, tak bůhví, o čem by točili.
    Michael Skřivan Tebe porodila tvoje žena?
    Marek Prchal Že Ty se nedíváš?
    Michael Skřivan Čtu si a televize je dole. Víš jak jsem na tom s pohybem.
    Věra Landová už ji tam mám
    Věra Landová opravdu nenáročná
    Marek Prchal Překvapuje mě, že to slovo zná smile emoticon
    Věra Landová dědův sulc , vyšší level
    Tomáš Šlechtický tvoje zena a nejsou tam ani davidoff slim a jabka v PPcku??? to je skandal! tongue emoticon
    Věra Landová moc ji to slušelo s Davidem v bříšku
    Michal Cijoml krasna kuchyn
    Honza Palička Jsem rad, ze se za muj koncesionarsky poplatek staras o plodny program!
    Marek Prchal A to ještě nevíš, že v jednom z dalších dílů bude porod.
    Marek Prchal Čili za tejden.
    Honza Palička 135Kč nepřišlo nazmar. Děkuji!
    Karel Keoma Šafář S dulou?
    Michal Krsek Manzel u porodu?
    Alice Skřivánková Dívala se i moje tříletá dcera, oželela i Večerníček.

    WITTGENSTEIN: To by byl jistě pěkný retropořad:
    klub Gastronomický suterén na Okounovi
    http://www.okoun.cz/boards/gastronomicky_suteren?rootId=1066974353#article-1066974376
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WITTGENSTEIN: a nakládat hermelíny ještě
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: A hlavně takhle ji ho mazala babička
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Pokud nás Dita učí v druhé řadě nakládat utopence, v třetí dojde jistě na návod, jak namazat chleba máslem. Ale rozumíte... ten chleba bude úplně NEJLEPŠÍ.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GANBOY: za to nemůže Prchal, ale jeho tchyně!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    marku makru proc??!!! napred dita, potom volebni kampan ano a ted znova dita...

    copak jsme ti provedli nepredstavitelne neco strasneho ze nas tak trestas?!!!!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    STEPNI_VLK: Jako je to síla, co bylo špatně minule je ještě horší a nic dobrého nezbylo... Vlastně je to založené na tom špatným a fakt má z toho člověk hodně žaludek na vodě...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Dívám se, dívám, že o hodně přicházím tím, že nesleduju druhou řadu rodinných canců Dity P. Jen nevím, jestli seberu sdostatek duševní síly na to to napravit...

    https://www.stream.cz/...-stanka/10009694-blaboly-v-poradech-o-vareni-a-prilis-vazny-fotbalista-roku
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    ALONSY: Já nevim, mně všechny diety přijdou ujetý. Prostě všeho s mírou a trochu se hejbat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam