• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    WITTGENSTEIN: Bohuzel ve mne dotycny vzbuzuje uplne jine pocity nez pobavenost. Na jednu stranu prezentuje kucharske postupy o kterych pulka naroda vubec nevi ze existuji a na druhou stranu se snazi delat humor z vyhazovani potravin.
    MIC: Ano.
    MIC
    MIC --- ---
    RAB1T: je pravda že na humornosti by měli přidat. Šlo by vymyslet něco vtipnějšího než: "a zbytek toho drahýho hodíme do koše"
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Zrovna sem s tim jdu. Nějak nevim jestli je to od Prakulu sofistikovanej humor nebo je to jen čistokrevnej fail. Kuchař co není kuchař předvádí recepty které jsou sice v phode, ale prezentuje se u toho tak že by měl dostat za trest pokrájet celej vagon cibule a u toho by měl opakovat budu se hezky chovat ke svým nožům.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    ALI
    ALI --- ---
    btw. dnesni prostreno vyborny
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    VANEK: zatím ještě funkční link: https://www.youtube.com/watch?v=sDDwfoAzos4
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    EVILMIND: a btw je to naprosto vyborny a funguje to skvele... strasne to chci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAPTAIN_TACUD: jsem se obaval, ze to bude repetitivni uz ve druhy episode, ale porad jsem se zasmal. Nicmene pro zajimavost - tusi nekdo, ten proces "uzeni" se fakt takhle nekde pouziva, nebo si to uplne vymyslel?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: todle je naprosto vyborny!!! Prvni dil se mi tolik nelibil, ale todle je super.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tady je svět ještě v pořádku:
    Podivný recept na těstoviny vyvolal mezi Italy a Francouzi kauzu „carbonaragate“ – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...recept-na-testoviny-vyvolal-mezi-italy-a-francouzi-kauzu-carbonaragate.html
    přidávají autoři lžíci francouzské obdoby kysané smetany.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HWLLFFRDD: chápu. I na nyxu jsou tací jedinci, u kterejch je možnost konsensuálního sexu tak hypotetická, že o tom po akci musej s partnerem natočit videoblog, aby tomu ostatní uvěřili.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    OMNIHASH: Je to na konci tohoto dílu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HWLLFFRDD: pics or didn't happen!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ano, to je přesně ten nablblý pokus o úsměv, který jsem měl na mysli. A i v téhle zamrzlé fotografické podobě se mi z něj po chvíli začne dělat lehce fyzicky nevolno...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    KUBAN88: Začátkem září 14, zjevně mezi sezónami:
    Kuchařka Dita P. porodila syna! Neuvěříte, co mu chtěli dát za jméno! 
    http://www.blesk.cz/...277342/kucharka-dita-p-porodila-syna-neuverite-co-mu-chteli-dat-za-jmeno.html
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MAR_TINA: Má dítě, ale uz snad po první sérii. Tenhle umělý buben byl bizár a přesně zapadl do té tuposti celého seriálu. Tu Kamuru už jste viděli někdo? Já na to nějak nemám odvahu. Pita D. alespoň baví tím jak je to celé neuvěřitelně (a nechtěně) DADA
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Příště jich vrhne tucet...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: dítě má, ale při natáčení už nejspíš bylo na světě, takže ji museli vycpat, aby vypadala těhožně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam