• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MICKK
    MICKK --- ---
    KASUMI: kdykoliv něco krájí tak není záběr na něj, jen na ruce
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Měl by dát Ditě masterclass :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WITTGENSTEIN: ale cibuli krajel docela zrucne ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RAB1T: Je to herec, ne kuchař. Stačí to jako nápověda?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    WITTGENSTEIN: Bohuzel ve mne dotycny vzbuzuje uplne jine pocity nez pobavenost. Na jednu stranu prezentuje kucharske postupy o kterych pulka naroda vubec nevi ze existuji a na druhou stranu se snazi delat humor z vyhazovani potravin.
    MIC: Ano.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RAB1T: Radím zapnout si detektor ironie - ještě se to bude hodit.
    MIC
    MIC --- ---
    RAB1T: je pravda že na humornosti by měli přidat. Šlo by vymyslet něco vtipnějšího než: "a zbytek toho drahýho hodíme do koše"
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Zrovna sem s tim jdu. Nějak nevim jestli je to od Prakulu sofistikovanej humor nebo je to jen čistokrevnej fail. Kuchař co není kuchař předvádí recepty které jsou sice v phode, ale prezentuje se u toho tak že by měl dostat za trest pokrájet celej vagon cibule a u toho by měl opakovat budu se hezky chovat ke svým nožům.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    ALI
    ALI --- ---
    btw. dnesni prostreno vyborny
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    VANEK: zatím ještě funkční link: https://www.youtube.com/watch?v=sDDwfoAzos4
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    EVILMIND: a btw je to naprosto vyborny a funguje to skvele... strasne to chci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAPTAIN_TACUD: jsem se obaval, ze to bude repetitivni uz ve druhy episode, ale porad jsem se zasmal. Nicmene pro zajimavost - tusi nekdo, ten proces "uzeni" se fakt takhle nekde pouziva, nebo si to uplne vymyslel?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: todle je naprosto vyborny!!! Prvni dil se mi tolik nelibil, ale todle je super.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tady je svět ještě v pořádku:
    Podivný recept na těstoviny vyvolal mezi Italy a Francouzi kauzu „carbonaragate“ – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...recept-na-testoviny-vyvolal-mezi-italy-a-francouzi-kauzu-carbonaragate.html
    přidávají autoři lžíci francouzské obdoby kysané smetany.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HWLLFFRDD: chápu. I na nyxu jsou tací jedinci, u kterejch je možnost konsensuálního sexu tak hypotetická, že o tom po akci musej s partnerem natočit videoblog, aby tomu ostatní uvěřili.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    OMNIHASH: Je to na konci tohoto dílu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HWLLFFRDD: pics or didn't happen!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam